Magazine Mega Image înlocuite cu magazine românești. Doi antrepenori români fac istorie…

Distribuie!by Produsele belgiano-germane frumos ambalate și colorate, unele chiar mai ieftine decât cele românești, par a pierde teren în fața celor care, în ciuda faptului că nu arata atât de “chic” pe raft, sunt însă mai bune calitativ și sunt fabricate în România. loading... În 1994 doi soți din județul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Produsele belgiano-germane frumos ambalate și colorate, unele chiar mai ieftine decât cele românești, par a pierde teren în fața celor care, în ciuda faptului că nu arata atât de “chic” pe raft, sunt însă mai bune calitativ și sunt fabricate în România.

loading...

În 1994 doi soți din județul Vâlcea își încercau norocul în industria alimentară aducînd pe piață produse neaoșe. Calitatea lor s-a impus și în prezent aceștia au în țară 50 de magazine în diferite formate. Soţii Dorina şi Dan Mutu din Râmnicu Vâlcea au pornit mai întâi cu o producție mică de conserve de legume şi fructe sub denumirea Râureni. În timp, cererea a crescut și a luat naștere lanțul de magazine Annabella.

Vestea inedită vine însă anul acesta când, în București, trei magazine Mega Image vor fi închise pentru a fi înlocuite cu magazinele Annabella, dedicate produselor românești. Să se fi săturat românii de produsele străinilor? Sau s-a trezit românul și și-a dat seama că merită să investim în producția proprie și să nu-i mai ajutăm pe străini să se îmbogățească pe seama noastră!?


Este pentru prima dată când retailer-ul controlat de grupul belgian Delhaize renunţă la unele spaţii în favoarea unui comerciant autohton” anunța ziarul economica.net.

Primul magazin Mega Image închis și înlocuit cu cel românesc este cel din strada Icoanei nr 11-13. Celelalte două vor fi deschise pe Strada Copilului, nr. 6-12 și pe Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 56. Deschiderea oficială a magazinului din Strada Icoanei a avut loc în weekendul trecut.


“În cele trei magazine aducem clienților din București o gamă extinsă de produse autentic românești și servicii de calitate, care sperăm să satisfacă cerințele acestora” a declarat pentru metropotam.com, Dorina Mutu, Director Executiv Annabella.

 

“Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarket-uri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 472 magazine în Bucuresti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgoviste şi alte oraşe din ţară, sub marcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2).” aflăm din ziarul economica.net. Cu alte cuvinte, belgienii și germanii controlează piața de desfacere alimentară din România și toți banii munciți de români ajung, prin cheltuielile de la magazine, în buzunarul țărilor care, adeseori, nu dovedesc prea mult respect față de noi. Pentru ei suntem doar una dintre cele mai bune piețe de desfacere din Europa.

Oamenii de afaceri vâlceni Dorina şi Dan Mutu au scris istorie în Bucureşti, fiind primii antreprenori români care au dat jos sigla Mega Image pentru a o înlocui cu a lor.” (economica.net)

timthumb

anabella__34567898765431_74087700Mădălina Corina Diaconu

Surse: economica.net, metropotam.com, cunoastelumea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro