Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?

Distribuie!by loading... De multă vreme, presa italiană atrage atenția asupra rolului sulfuros jucat de „organizațiile umanitare”, care caută vasele pline cu imigranți în Mediterana și le aduc în Sicilia. Sute de mii de așa-ziși refugiați, în realitate imigranți economici, intră anual în Italia, fără ca guvernul de la Roma sau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

De multă vreme, presa italiană atrage atenția asupra rolului sulfuros jucat de „organizațiile umanitare”, care caută vasele pline cu imigranți în Mediterana și le aduc în Sicilia.

Sute de mii de așa-ziși refugiați, în realitate imigranți economici, intră anual în Italia, fără ca guvernul de la Roma sau Uniunea Europeană să miște un deget pentru a împiedica sau măcar reduce acest flux.

Există circuite clare de bani negri și de trafic cu carne vie. Mafia controlează cea mai mare parte dintre aceste rețele. Acum trei ani, presa italiană a difuzat înregistrări care reprezentau dovezi irefutabile.


Nici o măsură…

De data aceasta, un procuror italian afirmă că are „dovezi” că navele „umanitare” care îi „salvează” pe imigranți din Mediterana sunt în legătură cu traficații de carne vie din Libia.


Carmelo Zuccaro, procuror din Catania, a declarat pentru La Stampa: „Avem dovezi că există contacte directe între anumite ONG-uri și traficanții de carne vie din Libia. Nu știm încă cum și dacă vom putea folosi aceste dovezi în fața unei instanțe, dar suntem siguri de ce acem: apeluri telefonice din Libia către anumite ONG-uri, faruri care ghidează drumul navelor acestor organizații, nave care taie brusc transponderele (sisteme ce permit localizarea –n.r.).”

Zuccaro conduce o echipă de anchetă privind aspectele legale ale crizei imigranților, mai ales activitatea dubioasă a unor ONG-uri. Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru a descoperi cine le finanțează și în ce scopuri. Mai ales cele nou create.

Un raport al agenției europene de control al frontierelor, FRONTEX, evoca în luna decembrie o posibilă legătură între rețelele de traficanți de imigranți și vasele private care îi recuperează pe imigranți de pe mare, ca niște taxiuri.

Șeful FRONTEX, Farbrice Leggeri, a criticat (ușor) ONG-urile la sfârșitul lui februarie, iar Theo Francken, ministrul belgian al Imigrației, a făcut-o cu mai mare asprime în martie.

Ambii au reamintit că 40% dintre ajutoare sunt date cu ajutorul unor nave private, care beneficiază de aubvenția statului.

De asemenea, imigranții „salvați” au rareori de a face cu zonele de conflict, pentru a fi considerați refugiați.

De pildă, într-o operație de „salvare” recentă, au fost găsiți pe mare și aduși de navele ONG-urilor 40 de persoane originare din Guineea, 37 din Nigeria, 16 din Senegal, 13 din Gambia și 3 din Egipt.

Autor: Radu Padure

Sursă: Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

35% din Bugetul României Datorii. Miliarde de euro se duc la Cămătarii Bancari Internaționali pentrru Dobânzi. Eurostat: România deficit bugetar de 2,9% în 2017; ponderea datoriei în PIB e de 35%. Ați înțeles de ce a plătit Ceaușescu Datoria Țării?
OFICIAL! SE CONTUREAZĂ FACTURA PENTRU BREXIT
(VIDEO) Imagini incredibile: Un șobolan mănâncă pufuleți, în curtea Pediatriei din Deva
Iohannis: trădator, tembel sau combinagiu?
TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: "De ce atacati DNA?... Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!... Sunteti om, inainte sa fiti judecator... Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?"
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBT
Caz revoltător în Vaslui: Poliţia nu a anunţat dispariţia unui copil fugit de la asistentul maternal de dorul mamei. Băiatul a stat o noapte în pădure
Soros revine amenințător: Sunt gata să lupt împotriva „naționalismului”, ideologia dominantă la nivel global!
Jerusalem Post: Strategi israelieni câştigă alegerile din România
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”
Discurs fără precedent al președintelui Poloniei. Andrzej Duda compară apartenența la UE cu ocupația țării de către diferite imperii: Undeva departe, în capitale îndepartate, se decid treburile noastre. În realitate, lucrăm pentru alții
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro