Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?

Distribuie!by loading... De multă vreme, presa italiană atrage atenția asupra rolului sulfuros jucat de „organizațiile umanitare”, care caută vasele pline cu imigranți în Mediterana și le aduc în Sicilia. Sute de mii de așa-ziși refugiați, în realitate imigranți economici, intră anual în Italia, fără ca guvernul de la Roma sau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

De multă vreme, presa italiană atrage atenția asupra rolului sulfuros jucat de „organizațiile umanitare”, care caută vasele pline cu imigranți în Mediterana și le aduc în Sicilia.

Sute de mii de așa-ziși refugiați, în realitate imigranți economici, intră anual în Italia, fără ca guvernul de la Roma sau Uniunea Europeană să miște un deget pentru a împiedica sau măcar reduce acest flux.

Există circuite clare de bani negri și de trafic cu carne vie. Mafia controlează cea mai mare parte dintre aceste rețele. Acum trei ani, presa italiană a difuzat înregistrări care reprezentau dovezi irefutabile.


Nici o măsură…

De data aceasta, un procuror italian afirmă că are „dovezi” că navele „umanitare” care îi „salvează” pe imigranți din Mediterana sunt în legătură cu traficații de carne vie din Libia.


Carmelo Zuccaro, procuror din Catania, a declarat pentru La Stampa: „Avem dovezi că există contacte directe între anumite ONG-uri și traficanții de carne vie din Libia. Nu știm încă cum și dacă vom putea folosi aceste dovezi în fața unei instanțe, dar suntem siguri de ce acem: apeluri telefonice din Libia către anumite ONG-uri, faruri care ghidează drumul navelor acestor organizații, nave care taie brusc transponderele (sisteme ce permit localizarea –n.r.).”

Zuccaro conduce o echipă de anchetă privind aspectele legale ale crizei imigranților, mai ales activitatea dubioasă a unor ONG-uri. Parchetul din Catania a deschis o anchetă pentru a descoperi cine le finanțează și în ce scopuri. Mai ales cele nou create.

Un raport al agenției europene de control al frontierelor, FRONTEX, evoca în luna decembrie o posibilă legătură între rețelele de traficanți de imigranți și vasele private care îi recuperează pe imigranți de pe mare, ca niște taxiuri.

Șeful FRONTEX, Farbrice Leggeri, a criticat (ușor) ONG-urile la sfârșitul lui februarie, iar Theo Francken, ministrul belgian al Imigrației, a făcut-o cu mai mare asprime în martie.

Ambii au reamintit că 40% dintre ajutoare sunt date cu ajutorul unor nave private, care beneficiază de aubvenția statului.

De asemenea, imigranții „salvați” au rareori de a face cu zonele de conflict, pentru a fi considerați refugiați.

De pildă, într-o operație de „salvare” recentă, au fost găsiți pe mare și aduși de navele ONG-urilor 40 de persoane originare din Guineea, 37 din Nigeria, 16 din Senegal, 13 din Gambia și 3 din Egipt.

Autor: Radu Padure

Sursă: Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Florian Coldea să răspundă penal!
Omar Hayssam ZGUDUIE România! Declarații FĂRĂ PRECEDENT | MITE de milioane de dolari, răpirea jurnaliştilor în Irak, Traian Băsescu și Vasile Blaga Video
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR
Silvian Ionescu: „Abia a asteptat Coldea sa-si ia aripi”
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Dupa Argentina, Bolivia nationalizeaza sistemul energetic national. Ar fi legitim sa luam si noi inapoi ce-i al nostru?!
MINCIUNILE PRESEI AFLATE ÎN SLUJBA MULTINAȚIONALELOR STRĂINE. HotNews "Studiu de impact al impozitării companiilor în funcție de venit, anunțate de ministrul Mișa. O companie din trei va fi expusă riscului de a intra în insolvență"
Dosar dezvăluit de CIA, la ordinul lui Donald Trump: Cum au scăpat unii bolnavi de cancer... fără medicamente
Ai grijă la contul de Facebook și Instagram, Fiscul va trage cu ochiul la ce postezi
Cum au reușit evreii să facă dintr-un deșert o țară fertilă cu o agricultură fantastică
USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni
Guvernul Orban a amânat cu 6 luni finalizarea implementării sistemului de urmărire a lemnului defrișat. La ei totul se amână
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro