”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!

Distribuie!by ”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine! loading... Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși. La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii.
Se exploatează ilegal în păduri virgine!

loading...

Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși.


La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru interzicerea accesului auto, deși zona a fost deschisă pentru turism prin fonduri Europene.

Turiștii se tem să intre pe interzis, pensiunile nu mai au turiști, iar păstrăvăriile au pierdut 80-90% din pește din cauza apei negre provenită din exploatările forestiere.

Acum, departe de ochii oamenilor și tolerați de Ministerul Mediului, Garda Forestieră și Garda de Mediu, mafia pădurilor își desăvârșește distrugerea”

Sursa 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro