”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!

Distribuie!by ”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine! loading... Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși. La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii.
Se exploatează ilegal în păduri virgine!

loading...

Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși.


La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru interzicerea accesului auto, deși zona a fost deschisă pentru turism prin fonduri Europene.

Turiștii se tem să intre pe interzis, pensiunile nu mai au turiști, iar păstrăvăriile au pierdut 80-90% din pește din cauza apei negre provenită din exploatările forestiere.

Acum, departe de ochii oamenilor și tolerați de Ministerul Mediului, Garda Forestieră și Garda de Mediu, mafia pădurilor își desăvârșește distrugerea”

Sursa 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Unde au DISPARUT cele peste 80 de mari UZINE romanesti?
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor
BOMBĂ! A apărut CONTRACTUL Bechtel! Detalii ULUITOARE!
Donald Trump afirmă că vrea să medieze pacea dintre Israel și Palestina fără a indica și ce va întreprinde în acest sens, Iranul afirmă că ”stabilitatea regională” nu va fi obținută fără acordul său, iar Organizația Mondială a Sănătății este criticată după ce a cheltuit mai mult pe călătorii decât pe combaterea unor maladii grave
CSM, lovitură grea pentru Klaus Iohannis: președintele e scos din joc
REDEVENTE IN BATAIE DE JOC Suntem ultima colonie a FMI-ului. Fara nici un acord cu FMI-UL guvernul mentine redeventele bacsis inca un an in loc sa le creasca. Noul sistem de redevențe va intra în vigoare DOAR de la 1 ianuarie 2017 DUPA ce FMI le va aproba.
China se IMPLICĂ în conflictul din Ucraina: Sare în APĂRAREA Rusiei și AMENINȚĂ America!
Ungaria e în stare de război. Europa, așa cum o știm noi, a încetat să existe
Paleologu, atac la Barna: Cum se face că tocmai Ghinea (USR) v-a secretizat contractele?
DEFRIŞĂRI MASIVE | Ministrul Pădurilor: 400.000 de metri cubi de masă lemnoasă au fost transportaţi ilegal anul trecut
Dupa 28 de ani de prapad si jaf, Mucur Isarescu , var prin alianta cu Regele Mihai, se retrage din functie de GUVERNATOR al BNR !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro