”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!

Distribuie!by ”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine! loading... Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși. La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii.
Se exploatează ilegal în păduri virgine!

loading...

Puțin mai la vale cei care au investit în ecoturism și au creat locuri de muncă au fost compromiși.


La intrarea pe Valea Strâmbei din Pădurile Șincii s-au instalat abuziv semne de circulație pentru interzicerea accesului auto, deși zona a fost deschisă pentru turism prin fonduri Europene.

Turiștii se tem să intre pe interzis, pensiunile nu mai au turiști, iar păstrăvăriile au pierdut 80-90% din pește din cauza apei negre provenită din exploatările forestiere.

Acum, departe de ochii oamenilor și tolerați de Ministerul Mediului, Garda Forestieră și Garda de Mediu, mafia pădurilor își desăvârșește distrugerea”

Sursa 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primele sute de islamisti au sosit in Romania! Bineinteles ca nu va va anunta nimeni…
GUVERNUL MONDIAL EXISTA DE MULT TIMP ! GUVERNUL MONDIAL NU A FOST INCA RECUNOSCUT IN PUBLIC !
Vicepremierul Ungariei: aș fi dat mai devreme cu pumnul în masa românilor
ATENȚIE LA REȚEAUA NEOBOLȘEVICĂ A LUI SOROȘ. În manualele de "Educație Civică" de clasa VII-a, Teoria Bolșevică a lui Marx despre STATUL BOLȘEVIC este PREZENTATĂ NECRITIC, ca și cum ar fi "o altă variantă validă de stat"
VUVUZEAUA MULTINAȚIONALELOR S-A ACTIVAT. Adrian Mitroi: Mărirea salariului minim ar trebui făcută în trepte pentru a fi mai ușor de digerat" Dați-i individului să trăiască toată viața lui din Salariul Minim și filmați-l să vedeți ce va păți.
Fostul deputat Ninel Peia despre epidemia de RUJEOLĂ: „implementată ARTIFICIAL, ca să umple visteriile BIG PHARMA”. Ce spune despre vaccinarea obligatorie?
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: "Moscheea de la Bucureşti se va construi"
Ciocniri violente între mai mulţi protestatari şi poliţie, în cadrul unui protest în Kiev
Turcia – Cipru, tensiuni. Navă italiană blocată de 5 nave de război turce ! TURCIA IN OFENSIVA IN SIRIA SI FATA DE GRECIA/ Conflict complex in Siria, implicand Israelul, Iranul, Rusia si SUA
Sidex Galați, cel mai mare combinat construit vreodată în România, se pregătește de dispariție. Modul în care a fost cedat diamantul economiei românești, tiparul după care s-a devalizat industria României, sub pretextul „privatizării”
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
Coșmarurile părinților de copii transgender, cărora școala și sistemul le-a spălat creierii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro