MAFIA araba din Berlin se intareste cu marfa proaspata: migrantii din Siria

Distribuie!by loading... Refugiatii au intrat in atentia bandelor de raufacatori, acestea dorind sa isi largeasca randurile, racoland persoane dintre migranti. Cotidianul german Die Welt vorbeste despre mafia berlineza care tinteste sa atraga in randurile sale refugiati nou-sositi in taberele din Germania. Acesti raufacatori profita de criza migrantilor pentru a-si consolida […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

arabische-mafia-clans

loading...

Refugiatii au intrat in atentia bandelor de raufacatori, acestea dorind sa isi largeasca randurile, racoland persoane dintre migranti.

Cotidianul german Die Welt vorbeste despre mafia berlineza care tinteste sa atraga in randurile sale refugiati nou-sositi in taberele din Germania. Acesti raufacatori profita de criza migrantilor pentru a-si consolida influenta si puterea.

Conform liderului unui sindicat al politiei din Berlin, in ultima vreme, au aparut tot mai multe informatii conform carora, imediat ce este deschis un lagar pentru refugiati, la poarta acestuia se insiruie limuzine de culoare neagra. Atunci incepe recrutarea de noi membri.


„Cel mai usor de convins sunt tinerii singuri. Tinerele, impotriva vointei lor, pot ajunge sa se prostitueze. In cel mai mare pericol se gasesc tinerii care s-au amestecat cu populatia locala. Doar in Berlin exista 20.000 de refugiati despre care nu stim nimic „, spune sindicalistul.

Structura acestor clanuri bandidesti este bazata pe legaturi de familie, putand fi comparate cu mafia italiana. Inceperea unei urmariri penale impotriva lor este extrem de dificila pentru ca acestia au abilitatea de a ameninta martorii.


Berlin este strabatut de o larga retea mafiota, in care intra grupari de origine asiatica si araba. Conform politiei, o mare parte din lumea infractionala berlineza este controlata de cateva clanuri libaneze.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce ar trebui să lămurească candidatul PNL Marian Munteanu ? A colaborat cu Securitatea?
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
OM DE ŞTIINŢĂ ÎNCARCERAT PENTRU CĂ A DESCOPERIT CĂ VIRUŞI CAUZATORI DE MOARTE AJUNG ÎN CORPUL UMAN PRIN INTERMEDIUL VACCINURILOR
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
SCANDALOS: REȚEA DE PEDOFILIE ACOPERITĂ LA NIVEL ÎNALT? Donald Tusk a venit la București după ce un apropiat al său acuzat de pedofilie a fost scăpat de Tribunalul București
Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot
Prim măsura anuntată de guvernul PNL este în favoarea băncilor și în defavoarea românilor! Nici nu au ajuns bine la guvernare că deja începe prăpădul
Gabriel Liiceanu: „Cei mai buni turnători sunt intelectualii. În clipa în care devin turnători, au orgoliul de a le arăta ofiţerilor cu care lucrează, că le sunt superiori”
Copii orfani traficaţi sexual după ce au fost păcăliţi că vor fi înfiaţi. Minciuna oribilă a abuzatorului: „Fiecare copil merită o şansă la viaţă“
Document EXPLOZIV: Semnătura lui CTP pe protocolul care a 'distrus' presa scrisă din România
PNL-UL NU SE MAI OPREȘTE – CURENTUL S-A SCUMPIT DE LA 1 IANUARIE CU 7,5%!
Ministerul Sănătății si D.S.P.-urile continuă seria abuzurilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro