Madam Piggy, acum chiar du-te acasă !

Distribuie!by   loading...   Ministreasa care zicea că românii trebuie să lucreze pe 2 lei e putred de bogată Potrivit declarației de avere, publicată pe site-ul Guvernului, ministrul Finanțelor, Anca Dragu Paliu, are, în București, trei apartamente: unul moștenit în 2001 de soțul ei, Marius Alexandru Dragu, cu o suprafață […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Madam Piggy, acum chiar du-te acasă !

loading...

 


Ministreasa care zicea că românii trebuie să lucreze pe 2 lei e putred de bogată

Potrivit declarației de avere, publicată pe site-ul Guvernului, ministrul Finanțelor, Anca Dragu Paliu, are, în București, trei apartamente: unul moștenit în 2001 de soțul ei, Marius Alexandru Dragu, cu o suprafață de 48 mp, un alt apartament de 145 mp, cumpărat în 2009, și încă unul cumpărat în 2011, cu o suprafață de peste 97 mp.
Pe lângă cele trei apartamente, Anca Dragu a cumpărat, în 2001, o casă de locuit, în sectorul 5, cu o suprafață de 159 mp. În același an, soțul ei a moștenit o casă de peste 166 mp, situată în sectorul 1 al Capitalei. La un an distanță, în 2002, soțul a achiziționat o casă de locuit, tot în sectorul 1, de peste 97 mp.


Ministrul deține trei terenuri intravilane, situate în Capitală (ea declarând și alte trei suprafețe aferente caselor), după cum notează Mediafax.

De asemenea, Anca Dragu a cumpărat anul trecut un autoturism Mercedes CLA și mai are un Mazda 6 (2002) și un scuter Yamaha T-Max.


În declarația de avere figurează mai multe conturi curente, depozite bancare și conturi de economii în valoare totală de 400.000 RON, la care se adaugă 210.000 euro, o poliță de asigurare de viață de 123.412 RON (2001), o poliță de asigurare de viață (poliță tip debut 18), în valoare de 14.682 RON, și alte două asigurări de viață de 36.498 RON, respectiv 10.000 RON.

Anca Dragu a câștigat, în acest an, 107.368 euro ca analist economic la Comisia Europeană, iar soțul, Marius Alexandru Dragu, a avut un venit de 3.750 RON, ca marketing manager la S.C. Amexim Car 94 SRL.

Ministrul Finanțelor a mai declarat un venit de peste 100.000 RON, din chirii.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Discursul lui Donald Trump pe care nu l-a prezentat nimeni în România împotriva „sistemului” format din „același grup de persoane responsabile pentru războaie, migrația ilegală” și al cărui scop este „o formă radicală de globalism"
VANZAREA TARII CONTINUA. Ikea a cumpărat 33.600 de hectare de pădure în România adica 0.5% din Padurile Romaniei. Inca 40 de IKEA si 'am scapat' de paduri. O sa fim tara in care teritoriul ei nu va mai apartine cetatenilor romani. Dan Puric: Românii au ajuns “sclavi” în propria lor ţară!
GUVERNUL NEGRU – Lovitura napraznica pentru democratia din Romania. Printr-o ordonanta ilegala, SRI a primit calitatea de organ de cercetare penala. Guvernul Ciolos a reinviat Directia VI-a Cercetari Penale a Securitatii. Interceptarea si supravegherea se vor face in continuare cu infrastructura SRI, prin intermediul unui Centru-fantoma infiintat prin Hotarare CSAT secreta. “Partenera DNA” Livia Stanciu va verifica mandatele. Parlamentul si Avocatul Poporului au obligatia sa anuleze Ordonanta
Strigator la cer! In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman esti obligat sa cunosti limba maghiara!
Ministrul Grindă i-a găsit un post de ”șefă” verișoarei
Nici când au venit sovieticii n-a fost mai grav ca azi pentru România - Dinu C. Giurescu
România nu a fost niciodată independentă. Republica Moldova cu atât mai puțin
Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: "Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor"
E GROASĂ nea Ioane? Țiriac NU GLUMEȘTE, VINDE TOT și FUGE!
Încă o dovadă că nu le pasă | Parlamentul a dat o lege care risca sa transforme Romania intr-o mare de betoane
AUTORITĂŢILE ROMÂNE AU MINŢIT | Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă luni spre România
HALUCINANT | România, prima țară din Europa care și-a cedat PAVILIONUL național
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro