#MacronLeaks Cocktail ținut de staff-ul lui Macron cu cei de la Banca Rothschild. Zistele de dreapta au aflat şi au scris Echipa lui Macron căuta chitanțele exact cum le căuta Coldea după dezvăluirile lui Ghiță.

Distribuie!by loading... Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen. Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild la o terasă scumpă de pe Champs Elysee şi au publicat un articol despre cocktail-ul de pe Champs Elysee cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen.

Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild la o terasă scumpă de pe Champs Elysee şi au publicat un articol despre cocktail-ul de pe Champs Elysee cu titlul:

“Când Rothschild îl sponsorizează pe Macron”.


Disperați alții din staful lui Macron cereau chitanțele ca să arate că nu cei de la Banca Rothschild au finanțat cocktail-ul.

Se dovedește încă o dată că staff-ul de campanie al lui Macron e mână- mână cu Banca Rothschild, acolo unde Macron a şi lucrat ani buni şi de unde a intrat direct în politică, sub aripa ocrotitoare a bătrânului Bilderberg, Jacques Atalli.


 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un tată homosexual și-a ucis copilul după 2 săptămâni de la adopție
George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
Toți oamenii președintelui la STS: După demisia lui Ionel Sorinel, STS-ul va fi condus interimar de... Ionel Sorin, pleacă ai noștri vin ai noștri
NEBUNIA SOROȘIȘTĂ. 28 DE COPIII DAȚI ÎN JUDECATĂ PENTRU "DISCRIMINARE" DE UN ONG AL LUI SOROS. Elevii care au refuzat să intre la ore din cauza unui coleg cu ADHD, la Parchet. CARE E SOLUȚIA CE TREBUIE S-O APLICE MINISTERUL DE URGENȚĂ ÎN ȘCOLI
Acuzat că a expropriat abuziv țăranii și a mituit magistrații pentru a scăpa de procese, un austriac a ACUMULAT 21.000 de hectare de pământ și o avere imensă în România | UN hectar mai ieftin in Romania ca in Kenya !!!
Doctor biofizician: „Cu fiecare nou partener sexual, o femeie îşi scade cu 10% şansa de a avea o familie fericită”
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Unchiul Alexandrei recunoaște: Sunt vinovat că i-am ţinut în braţe public pe marii procurori, marile servicii.Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?
A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare
CE-A CÃUTAT AMBASADORUL KLEMM LA VASLUI? (foto)
Ce poveste… Ce au gasit medicii in corpul unei prostituate i-a lasat in lacrimi! Doctor: "E ca un tub, era folosit pentru caini si pisici"
Victor Ponta, reacție DURĂ la afirmațiile Ambasadorului SUA: Proști suntem toți.. (pentru ca sunteti masoni ? )
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro