#MacronLeaks Cocktail ținut de staff-ul lui Macron cu cei de la Banca Rothschild. Zistele de dreapta au aflat şi au scris Echipa lui Macron căuta chitanțele exact cum le căuta Coldea după dezvăluirile lui Ghiță.

Distribuie!by loading... Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen. Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild la o terasă scumpă de pe Champs Elysee şi au publicat un articol despre cocktail-ul de pe Champs Elysee cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Valeur Actuelles este un ziar de dreapta apropiat de Marine le Pen.


Aceștia au aflat de Cocktail-ul organizat de echipa lui Macron cu cei de la Banca Rothschild la o terasă scumpă de pe Champs Elysee şi au publicat un articol despre cocktail-ul de pe Champs Elysee cu titlul:

“Când Rothschild îl sponsorizează pe Macron”.


Disperați alții din staful lui Macron cereau chitanțele ca să arate că nu cei de la Banca Rothschild au finanțat cocktail-ul.

Se dovedește încă o dată că staff-ul de campanie al lui Macron e mână- mână cu Banca Rothschild, acolo unde Macron a şi lucrat ani buni şi de unde a intrat direct în politică, sub aripa ocrotitoare a bătrânului Bilderberg, Jacques Atalli.


 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Din exterior se pregătește dezmembrarea României, slugile autohtone execută: fonduri alocate doar pentru infrastructura din Ardeal!
Finul lui Iohannis ȘTERGE postarea legată de Dăncilă dar scapă un amănunt
Realizatorul TV Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri grave despre traficul de influență al unor ambasadori din UE la guvernul Tudose
Daca capitalismul e mai bun decat comunismul, de ce nu ne-am dezvoltat in 28 de ani cel putin ca in epoca de aur?
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false
Polonia: Schimbari la posturile publice de radio si televiziune. Neoliberatii si ONG-urile protesteaza. Witold Waszczykowski, ministrul de externe polonez le raspunde: "Vom vindeca Polonia după 25 de ani de îndoctrinare neoliberală si neomarxista" Romania se bucura de neomarxism si sorosisti !
Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
Declarație CIUDATĂ a ministrului de Externe: 'Am făcut OFERTĂ pentru 1.942 de refugiați pe care îi putem reloca în România'
Ce se intampla cand familia nu e unita- paziti-va ADN-ul si familia biologica
„Planurile masoneriei si Zilierii lor"
Cand ai castigat si adversarul tau este la pamant, plin de sange, NU il scuipi, nu ii strivesti capul cu bocancul, nu ii pangaresti alegerile personale, pentru ca nu esti Dumnezeul lui.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro