Mă proştilor: ”V-am lăsat fără datorii, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”

Distribuie!by loading... Faptele vorbesc! Au trecut 27 de ani de la “revolutie”. Ceausescu a condus Romania timp de 24. Nu se poate spune ca era “bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ceausescu-conduce-metroul

loading...

Faptele vorbesc! Au trecut 27 de ani de la “revolutie”. Ceausescu a condus Romania timp de 24. Nu se poate spune ca era “bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdul Nasser pentru Egipt : TATAL NATIUNII!

Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane… Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare in istorie – poate Ramses cel Mare. Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si ..autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana (v-a adus la oras, ma, futu-va-n cur….)…


De fapt este incredibil. Daca stiti despre ce vorbesc, veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui popor de tampiti!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Document BOMBĂ/ANGAJAȚII din Serviciile SECRETE, de 6 ORI MAI MULȚI ca Securitatea lui Ceaușescu!
Profesorii romani din ce in ce mai slabi. Nici jumătate dintre dascăli nu și-au câștigat catedra. De ce erau in comunism mai buni decât acum?
Ce au făcut românii pe terenul pe care se va ridica mega-moscheea Video
BASESCU RUPE LANTUL – Fostul presedinte s-a dezlantuit: „Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati”
Omar Hayssam, DECLARAȚIA care răstoarnă SCENA POLITICĂ: "2 milioane de dolari pentru VASILE BLAGA"
Tragedie trasă la indigo în Spitalul Județean Constanța. Un bătrân a murit de pneumonie după ce a așteptat ore în șir la Urgență, iar medicii i-au reproșat că ”a venit degeaba”
Fără precedent. Coreea de Nord: "vom reduce America la cenușă". Ce spune Rusia
George Soros a cumpărat acțiuni la ziarul "New York Times" în valoare de peste 3 milioane de dolari
DEUTSCHE WELLE: Klaus Iohannis și scandalul defrișărilor abuzive. Președintele Klaus Iohannis a fost prins pe picior greșit
Cancelarul austriac: Mă bucur că prin Klaus Iohannis avem un garant al statului de drept ( garant la tăierea pădurilor, la petrol, la mâna de lucru ieftină etc.)
Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Naționalismul Românesc. Aceasta este doctrina interzisă în România!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro