Djokovic:”Mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez. Dacă vor deveni obligatorii va trebui sa iau o decizie cu privire la cariera de tenis”

Distribuie!by Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, se va confrunta cu o dilemă în cazul în care va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters. loading... “Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, se va confrunta cu o dilemă în cazul în care va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

loading...

“Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi.


Djokovic se opune vaccinării obligatorii împotriva noului coronavirus

“Dar dacă va deveni obligatorie (vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediat după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin”, a adăugat Djokovic.


Luna trecută, franţuzoaica Amelie Mauresmo, fostă numărul unu mondial, a spus că restul sezonului 2020 ar trebui anulat, considerând că turneele nu ar trebui reluate înainte ca jucătorii să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Experţii medicali au afirmat că vaccinurile împotriva Covid-19, la care se lucrează în prezent în mai multe ţări ale lumii, nu vor fi gata până anul viitor, mărind astfel dubiile în privinţa posibilităţii disputării unor turnee pe parcursul acestui an.

https://www.digisport.ro/tenis/ma-opun-vaccinarii-si-nu-mi-as-dori-sa-fiu-obligat-de-cineva-sa-ma-vaccinez-djokovic-despre-antidotul-pentru-covid-19-827240?fbclid=IwAR0jE61rk0FuAzdA_luQQsC5OHnCG7tAMv3GvNVj6IP5uUXa6RO11mpBnnQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Directorul SGA Suceava demis din funcție pentru că s-a rugat în genunchi în fața instituției pentru a salva orașul de pandemie
Cum intenționează MEN să-i trimită pe toți părinții români la reeducare
Ceea ce ti se ascunde: cum scapi de infectiile intraspitalicesti! Cercetatori britanici au dezvaluit secretul!
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Cumpănașu: Sistemul mafiot susținut de hashtagisti #rezist mi-a omorât nepoata
Marian Iancu și Ioan Muntean chinuiți în ultimul hal din cauza lui Augustin Lazăr. A refuzat de 4 ori eliberarea deși îndeplinea toate condițiile de ieșire
Ilie Șerbănescu: ”Au început să se afle nu doar dimensiunile jafului, ci și ustensilele și diversiunile cu care este operaționalizat!”
Imagini apocaliptice din Făgăraş. Cel mai înalt lanţ muntos din România a căzut pradă tăietorilor de lemn
Copiii SMICALĂ strigă disperați: „Ajutați-ne pe mine și pe fratele meu Mihail Jalaskoski să ajungem înapoi acasă pentru că nu mai rezistăm! Asta a durat deja prea mult! Suntem izolați complet și nu o putem vedea pe mama.
La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a conduce fără centură de siguranţă pusă
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Cei care azi conduc România aflându-se în slujba unor grupuri de interese străine
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro