Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.

Distribuie!by loading... Actualizare: După ce a fost dat afară din FBI, fiind acuzat de scurgere de informații, de sperjur şi de implicarea în alegeri de partea lui Hillary Clinton, directorul adjunct al FBI, McCabe a început să dea interviuri, a transmis notele sale de la FBI împotriva lui Trump către […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


Actualizare: După ce a fost dat afară din FBI, fiind acuzat de scurgere de informații, de sperjur şi de implicarea în alegeri de partea lui Hillary Clinton, directorul adjunct al FBI, McCabe a început să dea interviuri, a transmis notele sale de la FBI împotriva lui Trump către procurorul special Mueller, care anchetează echipa lui Trump pentru “colaborare cu Rusia”.

Sâmbătă, 17.03.2018

Ei bine, la fel cum fostul şef al FBI, Comey, a avut o “pârghie” personală pentru a-și transmite ilegal notele FBI despre Trump către New York Times, tot aşa acum directorul adjunct al FBI, McCabe a găsit şi el o linie rapidă de comunicare cu presa care implica chestiuni “confidențiale” din jurul investigației lui Mueller. Potrivit ziarului Axios, după ce a fost dat afară, McCabe şi-a pus repede avocatul să se ducă la echipa procurorului Robert Mueller și a dus notele sale de la FBI care detaliază interacțiunile cu președintele Trump”, potrivit unei surse familiare cu schimbul.


Sursa lui Axios relevă faptul că notele FBI ale lui McCabe includ confirmarea de către McCabe a relatărilor lui Comey despre cum a fost dat afară Comey de către Trump, precum și o relatare a cel puțin unei întâlniri personale a lui McCabe cu Trump, care, cu toate acestea, având în vedere că McCabe a fost concediat printre altele pentru sperjur – nu poate avea prea multă greutate.

McCabe s-a referit anterior la notele sale de la FBI într-o declarație dată imediat după ce a fost concediat, în care a spus: “Mărturia mea către Comitetul de Informații al Camerei relevă că am confirmat relatările fostului director al FBI, Comey despre discuțiile pe care acesta le-a avut cu președintele”.


* * *

După ce fostul director adjunct al FBI, Andrew McCabe, a fost concediat de către Departamentul de Justiție vineri seara, cu doar două zile înainte de pensionare, pentru că a mințit sub jurământ sau, după cum a spus procurorul general AG Sessions, McCabe “a fost lipsit de sinceritate, inclusiv sub jurământ, angajații știu că lipsa sincerității sub jurământ duce imediat la concediere “, McCabe a decis că nu va pleca în liniște în ceea ce el a numit: “războiul administrației Trump împotriva FBI-ului” (n.Red. după cum vedeți ca şi la noi în cazul SRI-ului şi a DNA-ului, şi în SUA, şefii FBI se identifică cu instituția însăşi)

N.Red. Când se va da şi la noi o lege prin care orice angajat la stat care minte sub jurământ să fie imediat concediat?

McCabe, care a condus o scurtă perioadă agenția după ce directorul James Comey a fost concediat, a declarat că demiterea sa de către procurorul general Jeff Sessions în noaptea de vineri a fost ultimul atac asupra credibilității sale. McCabe a susținut că a fost dat afară din cauza că a asistat la dezvăluirile şefului său Comey, atunci când acesta a fost dat afară.

Desigur, unii – cum ar fi oficialii de etică care aparțin Biroului de Responsabilitate Profesională a FBI – au o opinie cu totul diferită: în definitiv, ei sunt cei care au recomandat demiterea lui McCabe joi, pentru că acesta l-a mințit pur şi simplu pe Inspectorului General în cursul unei anchete guvernamentale.

După cum a remarcat corespondentul CBS News, Paula Reid, rezilierea contractului de muncă a lui McCabe are loc cu doar câteva zile înainte de publicarea extrem de anticipată a raportului Inspectorului General, raport care ar trebui să arate că McCabe a scos ilegal informații către presă despre investigația FBI în legătură cu Fundația Clinton și că a mințit sub jurământ .

McCabe a ripostat, spunând că darea lui afară este o altă încercare din partea administrației de a submina ancheta specială a consilierului Robert Mueller privind amestecul rusesc în procesul electoral din SUA și în legătură cu acuzațiile care leagă campania lui Trump de amestecul rusesc.

Într-o declarație, McCabe a scris că “am fost individualizat și tratat în acest fel din cauza rolului pe care l-am jucat, a acțiunilor pe care le-am făcut și a evenimentelor la care am asistat în urma demiterii lui James Comey”.

McCabe a afirmat în declarația sa că raportul Inspectorului General a fost pornut rapid imediat după ce el a spus Comitetului de Informații al Camerei că va confirma relatările fostului şef FBI, Comey, despre conversațiile pe care acesta le-a avut cu președintele. Comey a mărturisit că Trump l-a întrebat dacă va termina o investigație FBI asupra fostului consilier de securitate națională, Michael Flynn.

De asemenea, McCabe a vorbit în mod direct în declarația sa despre ancheta în curs de desfășurare față de presupusa “colaborare a echipei lui Trump cu Rusia” (iată afirmația completă de mai jos):

“Face parte din războiul actual al acestei administrații cu privire la FBI și cu privire la eforturile investigației speciale, care continuă și astăzi”, a spus McCabe. “Persistența lor în această campanie evidențiază doar importanța activității consilierilor şi procurorului special”.

Dar cum rămâne cu raportul Inspectorului General “independent și imparțial” care îl acuză pe McCabe de mărturie mincinoasă şi de scurgere de informații FBI către presă, care dacă vă amintiți a fost lansat după ce democrații le-au cerut republicanilor ca Inspectorul General să deschidă o investigație privind manipularea investigației făcută de FBI în legătură cu e-mailurile lui Hillary Clinton … sau, cu alte cuvinte, McCabe a fost concediat din cauza

1) unei investigații a Inspectorului General (IG) investigație cerută chiar de democrați, care a fost

2) condusă de o persoană (IG), numită în funcție chiar de Obama, inspecție care a condus la

3) o recomandare din partea biroului de etică al FBI ca McCabe să fie concediat.

Ei bine, într-un interviu telefonic cu producătorul principal de anchete al postului CBS News, Pat Milton, McCabe a declarat că a respins constatările din raportul (Inspectorului General), numindu-le “înșelătoare și nedrepte”. Evident McCabe se declară inocent (n.Red. ca şi Coldea şi Kovesi la noi).

“Cred cu tărie că acesta este cel mai recent capitol al unui atac anual asupra credibilității și serviciilor mele făcute pentru țară”, a spus McCabe.

Ei bine, în pofida declarațiilor pompoase, pur și simplu faptele sunt cele care în cele din urmă au ieşit la iveală şi chiar dacă ele sunt respinse de foștii şefi ai FBI, ele au confirmat corupția din FBI, implicarea şi partizanatul politic al FBI-ului care a ținut şi ține partea (progresiştilor) din Partidul Democrar precum și acțiunile de tip “deep state”(“stat paralel”) despre care mulți au spus că sunt predominante la FBI.

În ceea ce privește raportul complet al Inspectorului General, din ziua de azi, amintiți-vă că fostul director adjunct al FBI, Chris Swecker, a spus că va conține “niște bombe TNT pure”, deci este de așteptat ca publicul să decidă dacă atacul asupra credibilității lui McCabe este sau nu, justificat. Credibilitatea lui McCabe a fost pusă la îndoială odată cu articolul din “Wall Street Journal” din octombrie 2016 care a dezvăluit despre faptul că nevasta lui McCabe care candida pentru Partidul Democrat a fost sponsorizată cu 700.000 de dolari chiar de către staful de campanie a lui Hillary Clinton (WSJ: “Clinton Ally Aided Campaign of FBI Official Wife”) – după care, FBI-ul a muşamalizat la greu, investigația legată de folosirea de către Hillary Clinton a unui server de email privat prin care se scurgeau documentele strict secretele ale Departamentului de Stat American.

McCabe a mai spus că “să-mi termin cariera în acest fel și să fiu acuzat de lipsă de sinceritate atunci când în cel mai rău caz am fost distras în mijlocul evenimentelor haotice, este incredibil de dezamăgitor și nedrept, dar nu va șterge lucrarea importantă la care am fost privilegiat de a fi o parte şi a cărei rezultate vor fi în cele din urmă dezvăluite pentru a le vedea întreaga țară “. (N.Red. parcă e bla-bla lui Coldea despre Cum a slujit el statul “vertical”)

Unii, ca și președintele Trump, nu sunt deloc de acord cu cele spuse de McCabe.

Așa cum se ştie Comisia de control a FBI tocmai a arătat că FBI-ul a luat un dosar fabricat de un privat britanic la comanda plătită a Partidului Democrat şi pe baza acestui Dosar fabricat a cerut mandate de ascultare a unui membru cheie din staf-ul de campanie a lui Donald Trump. Prin intermediul acestui mandat de siguranță națională obținut fraudulos, FBI-ul (n.Red. mai exact Statul Paralel din FBI), a pus sub supraveghete şi ascultare întreg staf-ul de campanie a lui Donald Trump. Comey şi McCabe sunt cei care au cerut mandate de ascultare pe siguranță națională pe baza unei făcături de Dosar comandat pe bani, unui fost agent britanic de către Hillary Clinton şi conducerea Partidului Democrat.

 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro