Luju.ro: Bărbatul care a bătut-o pe femeia-jandarm lucrează la compania RCS-RDS

Distribuie!by Daniel Dumitru, huliganul care a bătut-o pe femeia-jandarm in timpul protestului  din 10 august, este angajat al DIGI.  Tânărul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei. Informația privind locul de muncă al agresorului jandarmeriței a fost confirmată pentru Lumeajustitiei.ro de avocatul Iorga Marius Victor, apăratorul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Daniel Dumitru, huliganul care a bătut-o pe femeia-jandarm in timpul protestului  din 10 august, este angajat al DIGI.
 Tânărul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei.
Informația privind locul de muncă al agresorului jandarmeriței a fost confirmată pentru Lumeajustitiei.ro de avocatul Iorga Marius Victor, apăratorul lui Daniel Dumitru: „Lucreaza la RCS-RDS, instalază fibra optică”.  Agresorul jandarmeriței a mai avut în trecut probleme cu legea. Când era minor, Daniel Dumitru a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. Având în vedere vârsta pe care o avea atunci, Daniel Dumitru nu are cazier, după cum a declarat avocatul Iorga Marius Victor, potrivit luju.ro.
De asemenea, mama lui Dumitru, care locuiește în Petrăchioaia, județul Ilfov, a dezvăluit  la România TV că fiul său lucrează la DIGI, la societatea de cablu.
Daniel Dumitru a fost audiat joi, 23 august 2018, de către procurori, iar potrivit avocatului sau, le-a spus acestora că nu-și explică de ce a furat pistolul.
https://www.activenews.ro/stiri/Luju.ro-Barbatul-care-a-batut-o-pe-femeia-jandarm-lucreaza-la-compania-RCS-RDS-152416

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Statistica ONU privind evidenta populatiei evita sa mentioneze cele 23 de milioane de romani care existau in comunism !!! Dar e avertizeaza ca: „Milioane de români vor dispărea"
Averi și conflicte de interese. Publicăm banii, casele, mașinile și firmele aleșilor. Astăzi, Regiunea Nord – Vest
Tudor Gheorghe cîntă, Funeriu rage
Ponta, Ghiţă şi Diaconu au declarat război şefului SRI: Hellvig a fost plătit de Soroş!
Ministrul Educației a dat buzna într-o sală de clasă și a umilit o profesoară în fața elevilor. Reacție: „Este foarte deontologic să admonestezi cadrul didactic de față cu elevii. Îi faci praf bruma de autoritate pe care o mai are!”
NE VOR IMPUSCA LEGAL: Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde in fata legii cand vor trage in oameni
SRI a decis, în sfârșit, să ne spună la Digi care e faza cu TANCURILE AMERICANE! Băi frate, cu 300 de tancuri faci RĂZBOI, nu exerciții militare!
Fenomenul de colonizare pe timp de pace prin landgrabbing (acaparare de pământ) pune în pericol siguranța națională a României
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strîns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro