Luju.ro: Bărbatul care a bătut-o pe femeia-jandarm lucrează la compania RCS-RDS

Distribuie!by Daniel Dumitru, huliganul care a bătut-o pe femeia-jandarm in timpul protestului  din 10 august, este angajat al DIGI.  Tânărul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei. Informația privind locul de muncă al agresorului jandarmeriței a fost confirmată pentru Lumeajustitiei.ro de avocatul Iorga Marius Victor, apăratorul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Daniel Dumitru, huliganul care a bătut-o pe femeia-jandarm in timpul protestului  din 10 august, este angajat al DIGI.
 Tânărul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei.
Informația privind locul de muncă al agresorului jandarmeriței a fost confirmată pentru Lumeajustitiei.ro de avocatul Iorga Marius Victor, apăratorul lui Daniel Dumitru: „Lucreaza la RCS-RDS, instalază fibra optică”.  Agresorul jandarmeriței a mai avut în trecut probleme cu legea. Când era minor, Daniel Dumitru a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. Având în vedere vârsta pe care o avea atunci, Daniel Dumitru nu are cazier, după cum a declarat avocatul Iorga Marius Victor, potrivit luju.ro.
De asemenea, mama lui Dumitru, care locuiește în Petrăchioaia, județul Ilfov, a dezvăluit  la România TV că fiul său lucrează la DIGI, la societatea de cablu.
Daniel Dumitru a fost audiat joi, 23 august 2018, de către procurori, iar potrivit avocatului sau, le-a spus acestora că nu-și explică de ce a furat pistolul.
https://www.activenews.ro/stiri/Luju.ro-Barbatul-care-a-batut-o-pe-femeia-jandarm-lucreaza-la-compania-RCS-RDS-152416

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandalul Israel-SUA/ Fost consilier prezidențial: Va urma o perioadă cinică, popoare întregi vor fi lăsate în voia sorţii
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
PSD a fost și este lucrat la Bruxelles, iar ceea ce s-a petrecut azi, prin respingerea unuia dintre cei mai vechi oameni politici se numește simplu: sabotaj!
UDMR a declarat război României
S-a decis: mega-moscheea se va construi - Klaus Iohannis : „Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate.” "Pulimea" trebuie sa accepte !!
Prof. dr. psihiatru Aurel Romila: Psihopații au ocupat toate posturile-cheie în țară. Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român
Iohannis si propaganda LGBT. Presedintele vrea ca profesorii sa le vorbeasca elevilor despre homosexualitate si „deschiderea fata de alte orientari”
CE ÎNSEAMNĂ NAȚIONALIZARE?
Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
Surse: Iohannis nu va accepta bugetul pe 2019. Îl va trimite înapoi Parlamentului
Secretele Masoneriei demascate (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro