Lui Iohannis i se marește salariul cu înca 500 de euro. Ce face cu atâtea mii de euro lunar că nu are copii? Trump a refuzat să ia salariul de presedinte!

Distribuie!by Klaus Iohannis a câștigat un nou mandat la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, ceea ce înseamnă că și-a asigurat un nou mandat de cinci ani la Cotroceni. Iar cum salariul minim va crește din nou începând cu 1 ianuarie, atât Iohannis, cât și ceilalți demnitari români, aleși de electorat sau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis a câștigat un nou mandat la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, ceea ce înseamnă că și-a asigurat un nou mandat de cinci ani la Cotroceni. Iar cum salariul minim va crește din nou începând cu 1 ianuarie, atât Iohannis, cât și ceilalți demnitari români, aleși de electorat sau numiți în funcții, vor avea salarii mai mari de anul viitor.

loading...

Ce salariu va avea Klaus Iohannis începând cu 2020

Indemnizaţiile demnitarilor români se raportează la salariul minim pe economie, iar acesta va crește de la începutul anului de la 2.080 de lei la 2.230 de lei. De altfel, Iohannis are parte de majorări din ce în ce mai mari datorită creșterii salariului minim pe economie. Astfel, de la începutul anului 2019, salariul președintelui Klaus Iohannis a ajuns la 24.960 de lei – echivalentul sumei de aproximativ 5.000 de euro, cu 2.160 de lei mai mult faţă de anul 2018.


Această sumă va fi suplimentată cu peste 1.800 de lei lunar cu începere de la 1 ianuarie 2020 după creșterea minimului pe economiei. Important de menționat este că această sumă este brută, ceea ce înseamnă că din leafa de aproape 27.000 de lei lunar, Iohannis va încasa în jur de 15.000 de lei pe lună. De reamintit că președintele primește de 12 ori salariul minim pe economie!

Cât vor câștiga ceilalți demnitari români, după mărirea salariului minim pe economie

Nu doar Klaus Iohannis se bucură de o creștere importantă a salariului lunar. Astfel, cei doi președinți ai Camerelor Parlamentului, președintele Senatului Teodor Meleșcanu și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, vor câștiga mai mult cu 1.725 de lei. Şi salariile miniştrilor urmează să crească de la 21.840 lei la 23.415 lei, în timp ce senatorii şi deputaţii ar urma să încaseze 20.070 lei faţă de 18.720 lei cât primesc acum.


Cât va câștiga Klaus Iohannis în 2020. Mărirea salariului minim îi aduce șefului statului bani mai mulți în cont

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
Surse: Iohannis nu va accepta bugetul pe 2019. Îl va trimite înapoi Parlamentului
Cehii nu i-au uitat pe români și pe Ceaușescu datorită evenimentului din 1968. Dacă românii nu îl apreciază pe Ceaușescu, îl apreciem noi!
DEPUTAŢII INTERZIC MIŞCAREA LEGIONARĂ. Pedepse cu închisoarea pentru legionari.
CONTRA NOSTRA.Transfer istoric de suveranitate pregătit de UE: Frontierele naționale vor fi apărate de o nouă forță de poliție a Comisiei Europene
Ambasadorul SUA la Chişinău: "Moldova nu este România, îşi are propria sa istorie", oare orice afirmatie este aruncata derizoriu ?
Poliția a deschis dosar penal considerând mega-moscheea o „categorie de persoane”
Erdogan: Rusia să nu se joace cu focul
10 ani de (m)U.E.
GUVERNUL CIOLOS ATENTEAZA LA DEMOCRATIE – Instigat de SRI, Executivul a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa mute aparatura de la SRI, la SRI, sub paravanul Centrului National de Interceptare. CNI este o unitate militara in subordinea SRI, infiintata printr-o Hotarare CSAT nepublica, fara valoare legislativa. Constitutia interzice Guvernului sa adopte OUG in domenii ce tin de Drepturile Omului. Doar Parlamentul poate decide in problema interceptarilor (Proiectul OUG)
Trădare și înaltă trădare
Francmasoneria, securitatea şi regimul comunist ''Ceausescu : simbolismul nu face doi bani in politica , poate-n arta'' !!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro