Lucruri mai puțin știute despre Dacian Cioloș. Legătura cu MISA a lui Bivolaru

Distribuie!by Trecutul lui Dacian Cioloș este demn de menționat. Mai ales că acesta nu se rezumă doar la funcția de premier al României sau la cel de comisar european pe agricultură. loading... “Pornind de la susținerea unor oameni cu ștate vechi prin securitate care i-au făcut un partid pentru a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trecutul lui Dacian Cioloș este demn de menționat. Mai ales că acesta nu se rezumă doar la funcția de premier al României sau la cel de comisar european pe agricultură.

loading...

“Pornind de la susținerea unor oameni cu ștate vechi prin securitate care i-au făcut un partid pentru a le servi interesele, de la trecutul său de la Vatra Românească, despre care încă minte, de la modul în care a fost scos din pălărie pentru a conduce guvernul tehnocrat și până la apartenența lui la Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut condusă de Gregorian Bivolaru, Dacian Cioloș încă ne spune cu aplomb că el este omul nou de care România are nevoie”, susține money.ro.


Sursa citată a amintit de apartenența la MISA lui Bivolaru. Despre care chiar Gregorian Bivolaru a povestit într-un interviu. “Într-adevăr, mai demult, domnul Dacian Cioloș a practicat yoga, demult, cu mai mulți ani în urmă, la aceste cursuri, dar apoi s-a oprit”., spunea Gregorian Bivolaru.

Potrivit sursei citate, Dacian Cioloș preferat dă nu dea prea multe detalii pe subiect. “Însă un răspuns ar trebui, mai ales prin prisma faptului că încearcă să obțină voturile unor oameni care au crescut destul de aproape de biserică și de învățăturile creștine. Iar când până și Biserica Ortodoxă îți cere să răspunzi cumva acestor acuzații și nu o faci, atunci chiar este o problemă”, susține money.ro.


Trebuie menționat că Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu minori, perversiune sexuală în formă continuată şi trafic de minori.

https://www.capital.ro/lucruri-mai-putin-stiute-despre-dacian-ciolos-legatura-cu-misa-a-lui-bivolaru.html?fbclid=IwAR1Q5qKgivGWhaXS0xaIDTi15XurWJcAM3tQzBR07mAB4YfkpxCQFD8DSKo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TAROM a vândut singurele 2 avioane care au zburat până în America
Florentin Scalețchi- comandant de navă: Lazăr mi-a furat 12 ani și jumătate de viață deși Ceaușescu dăduse decret de eliberare
7 SEMNE CA SE APROPIE CRIZA FINANCIARA
Așa apără Barnevernet drepturile copiilor: șefa serviciului norvegian de protecție a copilului este o lesbiană
Dezvăluiri ale unor persoane controlate mental: „Familia regală îşi procură foarte mulţi copii negri din ţările lumii a treia” (sau copii de rromi din România)
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Deputat PSD, discurs incendiar: Nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat „Înalta Poartă” între timp cu Moscova și acum cu altă "„Înaltă Poartă”. Rachetele Patriot și avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecție?
Ion Cristoiu: Iohannis știa despre trecutul de procuror al lui Augustin Lazăr dar ăsta i-a rezolvat toate dosarele și îl are la mână pe Iohannis
România furată: Dosarul Petromidia/Rompetrol. Năstase, Tăriceanu și Ponta ar trebui ARESTAȚI pe loc!
Rabinul Eli Caufman despre Elie Wiesel: Se vrea antisemitism pentru că antisemitismul ăsta le aduce bani. VIDEO
In spatele Barnevernet se afla un membru al grupului Bilderberg.
Minciuna Cenușiului Grindeanu "Un copil nevaccinat nu-și riscă doar sănătatea lui ci și sănătatea celor din jurul lui". Păi dacă cei din jurul lui sunt vaccinați nu le garantează Statul prin Vaccinuri că sunt IMUNI?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro