Lucrarea…povestea apariției din Neant a dacicului Soroș – pardon Cioloș… – despre cei care au pus la cale Colectiv – “history come-back”,

Distribuie!by De George Roncea loading... Lucrarea…povestea apariției din Neant a dacicului Soroș – pardon Cioloș… – despre cei care au pus la cale Colectiv – “history come-back”, pentru purtătorii de memorie…(ăsta-i un material exclusiv pentru jurnaliști cu IQ probat) . Totuși, nici până astăzi nu s-a lămurit cum de Dacian […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De George Roncea

loading...

14882265_1236634196390193_1303251227064852176_o

Lucrarea…povestea apariției din Neant a dacicului Soroș – pardon Cioloș…


– despre cei care au pus la cale Colectiv – “history come-back”, pentru purtătorii de memorie…(ăsta-i un material exclusiv pentru jurnaliști cu IQ probat)
.
Totuși, nici până astăzi nu s-a lămurit cum de Dacian Julien Cioloș  și-a depus demisia din poziția de funcționar european din timp, cu ceva vreme înainte de Colectiv. Știe despre asta un harmean, Florin Ghiulbenghian, da tace, hm…

Anunțul în premieră al poziționării lui Cioloș pe postul de premier, la numai câteva zile de tragedia de la Colectiv, a aparținut unui anume Georgi Gotev, ”bulgăroi cu ceafa groasă”, fost secretar al Ambasadei Bulgariei, securist ieşit la pensie din Ministerul de Externe al Bulgariei, convertit cică ca jurnalist la EurActivv(http://www.cotidianul.ro/georgi-gotev-fostul-secretar-al-am…).


Nașu, adică Sorin Roșca Stănescu a fost printre puținii ex-jurnaliști cu stagii de altă factură, reluctanți la Schemă. Orice copiluț de țâță de la grădinița SRI, ce a avut un singur repetent, pe Coldea, știe că serviciile bulgare au fost și au rămas fieful rușilor.
Anterior, anunțul că urmează să vină Albă ca Zăpada de la Bruxelles, cu tot cu piticii săi de grădină, vorba lui SOV, la Palatul Victoria, a fost făcut de un tânăr frumos semighei și liber de la Cluj, crescut alături de Helvig și Cozmin Gușă, limbricul lui Măgureanu, adorator al rușilor.
Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV a scumpului pușcăriaș SOV și a geopuliticianului Gușă, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj.

Iată ce spunea atunci, vizionarul Rareș Bogdan: “Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL- UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR”, a explicat Rareş Bogdan (http://www.stiripesurse.ro/rares-bogdan-anunta-surpriza-cin…).

Emisiunea a avut loc pe 22 octombrie, cu opt zile înainte de explozia de la Colectiv, după care au urmat proteste de stradă ”spontane” în urma cărora Viorel Ponta, la sfatul lui Nasty Boy, tătucu său spongios, și-a anunțat demisia.
Una din cerințele vocale ale protestatarilor spontani, după cum anunța spontanul jurnalist Vlad Mixich, a fost tocmai un premier tehnocrat. Mixih este acum chiar în echipajul ”tehnocratului”, că a avut gura d-aurită, când trebuia, la ordin.

La mișto, Iohannis a chemat la consultări ONG-urile şi asociaţiile finanţate de George Soros, adică toți pionii Sistemului, după care, ca să vezi, spre bucuria tinerilor cretino-frumoși și muio-liberi ai Tatianei Alina Muingiu Pippi, în ziua de 10 noiembrie 2015, Cioloș Julien a fost desemnat drept prim-ministru al României de către președintele Klaus Iohannis, la șase zile după demisia lui Viorel Victor Ponta, muist național.
Trecutul lui Julien e de interes, că veni vorba de pionii Sistemului. Și Viorel Ponta și Julien Cioloș au un nene în comun, Năstase îi zice, același lansator al lui Iohhanis din praștie.

Manager la SAPARD în timpul Guvernului Nastase, când se fura în draci, apoi Ministru al Agriculturii în 2007, în guvernul de largă respirație securisto-kaghebist, al lui Călin Popescu Tăriceanu, garantat cu aprobare de la Marele Maestru al masoneriei ruse, Kondiakov de la KGB, apoi Comisar pentru Agricultură din 2010 până în noiembrie 2014, promovat in functia de comisar european, cu sprijinul lui Barosso, in schimbul unor garanții ca, in aceasta calitate, va menține privilegiile Germaniei si Frantei, la capitolul agricultură, și de asemenea cu o proptea puternică din partea socrului său, cadru de vârf al serviciului secret francez. Ne iubesc maxim francezii, vezi ApaNova a lui Sarkozy, livrată de Năstase, care ne impune prețuri de 4 ori mai mari ca în Franța, la apa noastră desigur.

Pe lângă toate proptelele astea sofisticate Julien este membru in “Friends of Europe” un important Think Tank de la Bruxelles susținut de GEORGE SOROS. Președintele “Friends of Europe” este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg, un grup humanitari, macro-loveri ai Binelui de sorginte ebraică.
Gașcă tare de tot, numai și numai ”salvatori uniți a Omenirii”.
Pe vremea când conducea ministerul Agriculturii scumpetea de Cioloș a inițiat aderarea României la Codex Alimentarius, teribil și aberant Cod de reguli demente ce impune norme aberante (de pildă usturoiul și ceapa sunt văzute drept otrăvuri nașpa si nu trebuie cultivate deloc, în vreme ce E-urile cancerigene sunt super Ok, iar Organismele Modificate Genetic (OMG) sunt extrem de „benefice”).
Tot pe vremea când era ministru al Agriculturii, Dacian Cioloș a dat liber experimentului „Initium”.
Initiumul este o substanță otrăvitoare aprobată la nivel european produsă de concernul german BASF, același care a produs Ciclon B pentru lagărele de concentrare, menționat și la #Colectiv, și care este folosită pe larg pentru producția cartofilor și roșiilor, băgată în circulație în România imediat ce Dacian Juline Ciolos a ajuns comisar european, dar care a primit aprobare spre a fi experimentată (primele experimente din Europa s-au facut in Ardeal) în primăvara anului 2008, când ministru era același Cioloș, care a lansat o ofensivă pentru piața îngrășămintelor, favorizându-l totodată și pe kaghebistul de Ioan Niculae de la Interagro, fapt pe care acum procurorii il cataloghează drept subminarea economiei naționale (http://www.ziuanews.ro/…/romania-lui-ciolos-e-prevazuta-de-…).

Cioloș n-a apărut singurel pe interval, cherche la femme se aplică (și) lui.
Despre soția sa, Valerie Ciolos-Villemin, activistă feministă, există zvonul că aceasta ar fi nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier. Interesant e că a fost direcționată pe zona Moldova, ocupând la un moment dat funcția de director la Agence Universitaire de la Francophonie, filiala din Republica Moldova. Spațiu controlat deplin de Moscova.
În luna iulie a anului 2015, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a numit pe Cioloş în funcţia de consilier special pentru securitate alimentară.
”Dl. Ciolos are totusi sansa de a-si arata la Bruxelles intreaga valoare. Iar meritul de a-l fi promovat pentru portofoliul Agriculturii si de a-i fi negociat sustinerea politica europeana, cand nimeni nu credea ca are vreo sansa, ii apartine presedintelui Traian Băsescu (august 2010 – Ioana Ene, ziare.com).

Ce mână bună a avut Băse 🙂
Ce mânărie ne pun ăștia la cale chiar acum…pe cadavrele arșilor de la Colectiv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro