Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica”

Distribuie!by Lucia Hossu Longin, realizatoarea serialului „Memorialul Durerii”, a transmis că șeful statului, Klaus Iohannis, ar trebui să îl revoce pe procurorul general Augustin Lazăr, menționând că președintele României nu comentează în scandalul legat de disidentul Iuliul Filip pentru că „are înțelegei secrete” cu Augustin Lazăr. Lucia Hossu Longin a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Lucia Hossu Longin, realizatoarea serialului „Memorialul Durerii”, a transmis că șeful statului, Klaus Iohannis, ar trebui să îl revoce pe procurorul general Augustin Lazăr, menționând că președintele României nu comentează în scandalul legat de disidentul Iuliul Filip pentru că „are înțelegei secrete” cu Augustin Lazăr.

Lucia Hossu Longin a explicat că conducătorul României ar trebui să ia o decizie rapid în privința lui Augustin Lazăr și că această tăcere nu îl „onorează”.

loading...

„După părerea mea, ar fi trebuit să adopte oricare dintre deciziile care i se dau la îndemână, să-l revoce, să-i ceară demisia, să-l îndemne la un gest de onoare, propria demisie. Oricum, această tăcere nu e deloc potrivită pentru ceea ce trăim astăzi. Ceea ce face astăzi, tăcerea asta prelungită și inexplicabilă nu-l onorează ca președinte. Nu înțeleg de ce, sunt documente, nu vorbim (…) ci documentele vorbesc. Ce altfel de probe mai sunt necesare? Documentele vorbesc, iar el le-a recunoscut, domnul procuror a recunoscut că a condus comisia aceea, că nu a dat liberare la termen, era un lucru foarte grav, să nu eliberezi un om când avea dreptul la liberare. Pentru că argumente nu avea, în pușcărie toți trebuiau să se conformeze. Deci, nu putea să facă protest, nu putea să trimită Europei Libere, nu putea să trimită Solidarității, deci toți se conformau. Sigur că Iulius Filip era mai vocal, vorbea cu colegii lui, dar pentru asta nu putea să nu-i admită liberarea”, a afirmat Lucia Hossu Longin.


De asemenea, realizatoarea TV a dezvăluit că președintele Klaus Iohannis nu spune nimic în privința procurorului general fiindcă ar avea „înțelegeri secrete” cu acesta.

„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. Știți foarte bine ce s-a dezvăluit, el i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica. Moralitatea nu este în funcție de interesele sale personale și aici este în joc situația unui om aflat într-o poziție cheie în societatea românească. În orice țară din estul european, că s-au mai făcut asemenea descoperiri, oameni aflați pe funcții cheie au fost devoalați cu un trecut întunecat, cu un trecut marcat de astfel de fapte deplorabile u fost imediat înlăturați, au fost destituiți. Nu se admite să stăm atât să discutăm, să rostim aceleași probe. Câtă reflexie îi trebuie președintelui nostru? Eu personal l-am rugat și îl rog să decidă cât mai repede, spre binele domniei sale”, a declarat Lucia Hossu Longin.


https://www.capital.ro/lucia-hossu-longin-ipoteza-incendiara-cutremur-pe-scena-politica-de-ce-tace-iohannis-in-cazul-lui-augustin-lazar.html?utm_source=EVZcatreCapital&utm_campaign=EVZ&utm_medium=EVZ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV: Monica Macovei a intrat în arhiva SIPA pentru a-și căuta propriul dosar: Macovei şi Tapalagă au făcut copy paste
Mai simti romaneste? Trebuie sa stii!
(VIDEO) Declarația lui Dodon care va supăra Bucureștiul: O parte din România „e Ungaria”, alta „e Moldova”
Cornel Nistorescu: Mai ușor cu momentul istoric de la Washington. Ce-a obținut Klaus Iohannis în SUA?
SUA: Demonizarea și pervertirea minții COPIILOR: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT cu COARNE
Noii algoritimi ai Facebook ii favorizeaza pe progresisti si ii penalizeaza pe conservatori ! Insa marea majoritate de conservatorii se muta pe siteul de socializare Vkontakte, in asa fel progresistii vor avea pagina Facebook numai pentru ei ! !!
"Manevra lui Dragnea" aruncă în aer moneda EURO. Leul, la pământ
Deutsche Welle, despre revocarea lui Kovesi: Preşedintele a avut de ales. Şi rău a ales
Rusia ameninţă cu un tsunami nuclear în Marea Neagră. Analiştii sfătuiesc SUA să ia poziţie şi să taie din faşă o asemenea idee
Platforma ÎMPREUNĂ: 300.000 de părinții români au notificat ministerul că refuză ideologia de gen în școli
GUVERNUL CIOLOS ATENTEAZA LA DEMOCRATIE – Instigat de SRI, Executivul a pregatit o ordonanta de urgenta prin care sa mute aparatura de la SRI, la SRI, sub paravanul Centrului National de Interceptare. CNI este o unitate militara in subordinea SRI, infiintata printr-o Hotarare CSAT nepublica, fara valoare legislativa. Constitutia interzice Guvernului sa adopte OUG in domenii ce tin de Drepturile Omului. Doar Parlamentul poate decide in problema interceptarilor (Proiectul OUG)
Romania răului bine făcut. Legătura dintre Klaus Iohannis și decizia CEDO. Cum ne-a pus frână președintele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro