Luati-va pastilele inainte sa cititi: Cine este procuroarea tanara din Teleorman care l-a executat azi pe Dragnea? Fotografii cu dovezi ce te lasa masca!

Distribuie!by   PROCUROAREA LUI DRAGNEA LA RECEPTII CU POLITICIENI – Poze provocatoare cu “Veve”, careia Laura Kovesi i-a dat dosarele cu presedintele PSD Liviu Dragnea. Procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan, lidera ONG-ului Liderjust, s-a intretinut cu afaceristi si politicieni la un eveniment care ridica semne de intrebare asupra activitatilor sale. Ori […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

PROCUROAREA LUI DRAGNEA LA RECEPTII CU POLITICIENI – Poze provocatoare cu “Veve”, careia Laura Kovesi i-a dat dosarele cu presedintele PSD Liviu Dragnea. Procuroarea Alexandra Carmen Lancranjan, lidera ONG-ului Liderjust, s-a intretinut cu afaceristi si politicieni la un eveniment care ridica semne de intrebare asupra activitatilor sale. Ori e procuror ori e activist? “Veve” a stat mai tot timpul cu deputatul PSD Petre Manole (Foto)

Jurnalista Sorina Matei a facut vineri seara la B1 TV dezvaluiri tulburatoare despre procuroarea varf de lance a DNA-ului condus de Laura Kovesi, careia “zeita Justitiei” i-a pus in brate dosarele presedintelui PSD Liviu Dragnea. Procuroarea Alexandra Carment Lancranjan, zisa “Veverita”, adusa anul trecut la DNA, dupa ce anterior a picat interviul de promovare (cu o experienta minimalista in parchete, ea fiind procuror la Parchetul Sectorului 2 de unde a fost adusa la DNA) se intretinea copios cu importanti oameni de afaceri si parlamentari PSD, cu paharul in mana si intr-o vestimentatie provocatoare, care ii dezvelea aproape in intregime pulpele. Data petrecerii: 16 iunie 2016.

loading...

Asa arata si se prezinta un procuror DNA? Stim ca unii tineri magistrati de azi – gen Danilet – gasesc ca e normal sa se produca in cluburi si sa isi arate buricul gol, ca sunt si ei oameni zic ei, dar parerea noastra este ca un magistrat trebuie sa fie un magistrat la orice zi din ora si noapte si sa afiseze o vestimentatie si un comportament care sa impuna solemnitate si respect, mai presus de orice indoieli. Mai adaugam ca Alexandra Carmen Lancranjan a fost pana de curand presedinta Asociatiei Liderjust si are legaturi stranse cu multe ONG-uri care activeaza pe zona Justitiei, din care multe sunt finantate de afaceristul George Soros si marile ambasade. Cu alte cuvinte este o activista, care se invarte in cercurile Cristina Guseth, Raluca Pruna, Andreea Pora, Monica Macovei si altii ca ei. Cand ne uitam la pozele de mai jos, ne rasuna in urechi vrajeala Laurei Codruta Kovesi care ne mintea ca ea nu se vede in timpul liber cu politicieni si ca nu vede cu ochi buni un asemenea comportament din partea unui magistrat, desi ea se sprituia in sufrageria ministrului Oprea cu sefii SRI.


Publicam in continuare o serie din pozele dezvaluite de jurnalista Sorina Matei si care se regasesc pe pagina de Facebook a organizatiei Meet The Global Thinkers . La eveniment au fost vazuti si fostul secretar de stat de la Ministerul Justitiei Radu Ragea (din timpul ministeriatului lui Catalin Predoiu) si fostul secretar de stat de la Finante, avocatul Gabriel Biris.

Redam in continuare si prezentarea facuta de Sorina Matei referitoare la receptia din 16 iunie 2016 la care a fost fotografiata “Veverita” alaturi de deputatul PSD Petre Manole (de care nu se dezlipea sau invers) si altii: “Procurorul DNA, Alexandra Lancranjan, aka ‘Veve’, la o intalnire in iunie 2017, alaturi de un deputat al PSD, oameni de afaceri… Evenimentul: ‘Meet the Global Thinkers’- organizat de Club Romania, cu participarea Institutului britanic Legatum, care a lansat un capitol despre Romania/protestele OUG 13, institutut deţinut de miliardarul Christopher Chandler, al patrulea cel mai mare investitor in Gazprom.”


Jurnalista Sorina Matei a facut vineri seara la B1 TV dezvaluiri tulburatoare despre procuroarea varf de lance a DNA-ului condus de Laura Kovesi, careia “zeita Justitiei” i-a pus in brate dosarele presedintelui PSD Liviu Dragnea. Procuroarea Alexandra Carment Lancranjan, zisa “Veverita”, adusa anul trecut la DNA, dupa ce anterior a picat interviul de promovare (cu o experienta minimalista in parchete, ea fiind procuror la Parchetul Sectorului 2 de unde a fost adusa la DNA) se intretinea copios cu importanti oameni de afaceri si parlamentari PSD, cu paharul in mana si intr-o vestimentatie provocatoare, care ii dezvelea aproape in intregime pulpele. Data petrecerii: 16 iunie 2016.

Asa arata si se prezinta un procuror DNA? Stim ca unii tineri magistrati de azi – gen Danilet – gasesc ca e normal sa se produca in cluburi si sa isi arate buricul gol, ca sunt si ei oameni zic ei, dar parerea noastra este ca un magistrat trebuie sa fie un magistrat la orice zi din ora si noapte si sa afiseze o vestimentatie si un comportament care sa impuna solemnitate si respect, mai presus de orice indoieli. Mai adaugam ca Alexandra Carmen Lancranjan a fost pana de curand presedinta Asociatiei Liderjust si are legaturi stranse cu multe ONG-uri care activeaza pe zona Justitiei, din care multe sunt finantate de afaceristul George Soros si marile ambasade. Cu alte cuvinte este o activista, care se invarte in cercurile Cristina Guseth, Raluca Pruna, Andreea Pora, Monica Macovei si altii ca ei. Cand ne uitam la pozele de mai jos, ne rasuna in urechi vrajeala Laurei Codruta Kovesi care ne mintea ca ea nu se vede in timpul liber cu politicieni si ca nu vede cu ochi buni un asemenea comportament din partea unui magistrat, desi ea se sprituia in sufrageria ministrului Oprea cu sefii SRI.

Publicam in continuare o serie din pozele dezvaluite de jurnalista Sorina Matei si care se regasesc pe pagina de Facebook a organizatiei Meet The Global Thinkers . La eveniment au fost vazuti si fostul secretar de stat de la Ministerul Justitiei Radu Ragea (din timpul ministeriatului lui Catalin Predoiu) si fostul secretar de stat de la Finante, avocatul Gabriel Biris.

Redam in continuare si prezentarea facuta de Sorina Matei referitoare la receptia din 16 iunie 2016 la care a fost fotografiata “Veverita” alaturi de deputatul PSD Petre Manole (de care nu se dezlipea sau invers) si altii: “Procurorul DNA, Alexandra Lancranjan, aka ‘Veve’, la o intalnire in iunie 2017, alaturi de un deputat al PSD, oameni de afaceri… Evenimentul: ‘Meet the Global Thinkers’- organizat de Club Romania, cu participarea Institutului britanic Legatum, care a lansat un capitol despre Romania/protestele OUG 13, institutut deţinut de miliardarul Christopher Chandler, al patrulea cel mai mare investitor in Gazprom.

Procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan care instrumentează dosarul TelDrum apare în multe situații cel puțin ciudate. Lăncrănjan apare în compania Ralucăi Prună și a Cristinei Gușet, dar și a „ziaristelor” Sabina Fati și Andreea Pora la un simpozion organizat de Guseț într-o locație la munte. 

FLUX 24 nu dorește să îi ia apărarea lui Liviu Dragnea despre care am făcut multe dezvăluiri și vom continua, dar ne simțim obligați să prezentăm și cealealltă fațetă a poveștii.

„Lumea Justiției” menționează că Alexandra Lăncrănjan este totodată „președinta ONG-ului Lider just și bună amică cu toți ONG-iștii finanțați de entitățile miliardarului George Soros.

Ea apare și în alte fotografii și cu mai mulți membri ai grupului Funky Citizens finanțat de miliardarul american de stânga.

Interesant este că fotografiile difuzate de fanii DNA diferă foarte mult de cele reale.

Procuroarea Alexandra Lăncrănjan a fost evidențiată negativ pe câteva site-uri, cum ar fi „Procurori corupți”, unde se vorbește de legătura ei cu un bărbat căsătorit, un polițist arestat pentru corupție și dispariția unor probe dintr-un important dosar.

„Revenind însă la amorul focos dintre Alexandra Carmen Lăncrănjan și Miron Mihnea Nicolescu, acesta a ajuns la un nivel atât de înalt, încât cei doi s-au mutat împreună în toamna lui 2014 într-o garsonieră (..) în februarie 2015, cei doi amorezi, plănuiau o escapadă romantică la Veneția, de Ziua Îndrăgostiților” — asemenea chestiuni apar în publicația menționată, care o numește „o procuroare coruptă” — și dă foarte multe detalii.

Alexandra Lăncrănjan a fost vizată de un dosar de incompatibilitatea la ANI, deschis în aprilie 2016.

Informațiile publicate de siteul Procurorii Corupti sunt foarte grave și ele trebuie lămurite urgent. 

DESPRE PROCURORII CORUPTI SI MAFIE- preluare Procurorii Corupti

Cateodata viata bate filmul ba  chiar si imaginatia.

In Bucuresti, chiar in aceste moment, se petrece un interesant caz de coruptie, ce se musamalizeaza chiar sub ochii nostrii, chiar de catre cei care ar trebui sa il investigheze, la nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Chiar mai mult, povestea asta cuprinde aspecte ce numai in telenovelele sud-americane se mai vad.

Povestea este asa:

Candva in luna martie, un politist SIF sector 2, pe numele lui Miron Mihnea Nicolescu, a fost arestat de DGA pentru coruptie. Acesta a fost implicat activ in 2 dosare de coruptie. Unul dintre acestea viza restituirea unor produse NIKE contrafacute, fara ordonanta, confiscate din Dragonul Rosu si in valoare de 100.000 Euro. In cel de-al doilea dosar, un caz de spalare de bani ce implica o casa de schimb a unui cetatean iranian,ofiterul de politie Miron Mihnea Nicolescu, a facut disparute agendele ce probau spalarea de bani estimata la 600.000 Euro. De asemenea, odata cu agendele au disparut si bani, bani ce gurile rele spun ca ar fi ajuns din mana lui Miron Mihnea Nicolescu, in mana unor procurori si politisti.

De acest caz, al lui Miron Mihnea Nicolescu, se ocupa procurorul special delegat DGA la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti , Eduard Daniel Borjog.

Pentru a putea intelege de ce este situatia atat de complicata si coruptia atat de flagranta si mare, trebuie detaliate niste aspecte ale vietii particulare a numitului Miron Mihnea Nicolescu, dupa cum urmeaza:

Politistul Miron Mihnea Nicolescu este casatorit cu o procuroare din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pe nume Luminita Nicolescu. De cativa ani, insa, Miron Mihnea Nicolescu are si o amanta, pe nume Alexandra Carmen Lancranjan.

Alexandra Carmen Lancranjan, amanta, este tot procuror in cadrul PTB si formator INM.

Alexandra Carmen Lancranjan, pe langa faptul ca este foarte tanara si dornica de afirmare profesionala, este cunoscuta ca fiind procuroarea „favorita si protejata”a conducerii P.T.B., in special a lui Nicolae Andrei Solomon, prim-procuror adjunct al PTB.

Revenind insa la amorul focos dintre Alexandra Carmen Lancranjan si MironMihnea Nicolescu, acesta a ajuns la un nivel atat de inalt, incat cei doi s-au mutat impreuna in toamna lui 2014 intr- o garsoniera pe undeva prin zona Unirii.

Toate cele de mai sus, se pare, ii erau cunoscute si sotiei lui Miron Mihnea Nicolescu, Luminita Nicolescu, dar nu si acceptate de catre aceasta.

In februarie 2015, cei doi amorezi, Miron Mihnea Nicolescu si Alexandra Carmen Lancranjan, planuiau o escapada romantica la Venetia, de Ziua Indragostitilor. Planurile celor doi au fost dejucate insa de catre sotie, care in urma unor serii de conversatii telefonice cu sotul, a reusit sa o inlocuiasca pe Lancranjan ca protagonista a excursiei la Venetia.

Ceea ce este interesant,sunt interceptarile convorbirilor telefonice din „triunghiul amoros” premergatoare plecarii. Se pare ca Mihnea, dupa ce ii jura sotiei ca a rupt relatia cu Lancranjan, o suna pe aceasta din urma si ii spunea cum „iar am pacalit-o p-asta” si sa stea fara grija ca pleaca la Venetia impreuna.

Nu stim cat de tare a infuriat-o sau nu pe Lancranjan faptul ca amantul i-a tras clapa si a lasat-o cu buza umflata, dar stim sigur ca aceste discutii au facut deliciul celor ce au citit stenogramele interceptarilor telefonice.

In aceste interceptari, pe care agreem sa le numim pe mai departe „ buclucase”, mai specific in cele intre cei doi porumbei, Alexandra Carmen Lancranjan si Miron Mihnea Nicolescu, se pare ca, in afara de detaliile libidinoasei relatii dintre cei doi, mai apareau si amanunte cu privire la diverse acte de coruptie si activitati ilegale in care cei doi sunt implicati, fiind notorii dosare rezolvate pe bani multi de tandemul Mihnea Nicolescu-Alexandra Carmen Lancranjan.

Aici survine si punctul culminant al povestirii noastre.

La momentul arestarii lui Miron Mihnea Nicolescu, se pare ca Alexandra Carmen Lancranjan se afla in concediu, dupa ce in prealabil se plimbase prin America pe banii statului, cica intr-un schimb de experienta.

Din concediu, sefii P.T.B., mai concret Nicolae Andrei Solomon, a chemat-o pe Lancranjan la serviciu pentru o singura zi, undeva la jumatatea lunii martie. Scopul chemarii era in fapt, o intalnire urgenta si secreta organizata de Solomon intre Lancranjan si procurorul special DGA, Eduard Daniel Borjog. Intalnirea era organizata cu scopul vadit de a musamaliza implicarea Alexandrei Carmen Lancranjan in dosarul lui Miron Mihnea Nicolescu.

Ce s-a decis la aceasta intalnire? In primul rand, s-a decis disparitia interceptarilor in care aparea Lancranjan, precum si modul in care Eduard Borjog va gestiona dosarul. De asemenea, s-a trasat directiva clara ca nimic nu trebuie sa „rasufle” catre presa. Ceea ce s-a si intamplat, deoarece, oricat ati cauta pe internet detalii despre acest caz, ele lipsesc cu desavarsire, neexistand nici macar un comunicat de presa al DGA. Asta spune foarte multe despre intentia de musamalizare a intregului dosar, cu toate ca Nicolescu este la ora actuala in arest la domiciliu.

Intrebarea fireasca este: Cum de a acceptat asa ceva procurorul Eduard Daniel Borjog(cunoscut de altfel ca si un procuror de elita)? Pai sunt 2 aspecte:

 1. Chiar daca acesta este procuror desemnat special DGA, el este functionar in cadrul P.T.B. si se subordoneaza ierarhic sefilor acestei institutii. Deci, mai aproape pielea decat camasa, cum ar spune o vorba din popor. Mai mult se pare ca este si bun amic cu Nicolae Andrei Solomon, fiind amandoi criminalisti.
 2. Izul telenovelistic al acestei povesti de coruptie si amor, merge chiar mai departe, intrucat se pare ca in trecutul apropiat si Eduard Borjog ar fi avut o „scurta” aventura amoroasa cu Alexandra Carmen Lancranjan. Dupa consumarea acestei aventuri, Borjog ar fi impartasit multor barbati din P.T.B. date despe anatomia si pilozitatea corporala a
  1. Alexandrei Carmen Lancranjan, aceasta castigandu-si, gratie lui, porecla „Veverita”.

  Toate bune si frumoase pana aici. Avem asa:

  O procuroare corupta care are relatii amoroase cam cu orice poarta pantaloni, trece pe la P.T.B. si ii iese in cale. De altfel, doamna procuror (casatorita cu un notar), este vedeta pe http://www.tinder.com (retea de socializare pentru persoane dornice de intalniri in scop sexual).Tot notoriu este faptul ca dna procuror este permanent pregatita cu schimburi  si lenjerie de rezerva in masina!

  Aceasta procuroare este salvata din dosarul de coruptie al amantuluipolitist corupt, de catre un alt amant, precum si de catre seful care o protejeaza. Acesta din urma, prin abuz in serviciu, il obliga pe un fost amant al stimatei sa o faca scapata.

  Daca tot ce ar fi in neregula cu povestea asta ar fi gradul de promiscuitate al unui magistrat al Statului Roman, atunci tot ce ne-ar ramane ar fi sa ne intrebam de ce nu se sesizeaza CSM-ul, care, intre altele, ar trebui sa se ingrijeasca si de integritatea morala a procurorilor.

  Dar cum nu este vorba numai despre asta, trebuie sa insistam asupra interventiei abuzive a unor sefi ai unuia dintre cele mai importante Parchete din tara intr-un dosar. Cu toate ca, din octombrie 2013,interventia in dosare este practica la nivelul conducerii P.T.B., in cazul de fata se pare ca ar fi totusi vorba de ceva mai mult.

  Alexandra Carmen Lancranjan, pare-se, pe langa favorurile de natura intima pe care i le presteaza chiar si dlui Nicolae Andrei Solomon, ii mai serveste acestuia si in alte scopuri. De obicei acele scopuri sunt ilegale.

  In trecut, Nicolae Solomon a fost procuror delegat la DIICOT, pana in octombrie 2013 cand a fost uns sef la P.T.B. Acolo,la D.I.I.C.O.T. unica lui ocupatie era sa ii „plimbe geanta” procuroarei Codruta Trandafir, sefa serviciului infractiuni economice si personaj cu multa influenta in institutie.

  Legat de aceasta doamna procuror este in plina desfasurare un dosar la D.N.A. care vizeaza faptele de coruptie ale acesteia si ale sotului dumneaei.

  Sotul acestei Codruta Trandafirpus sub acuzare la sfarsitul lui 2014 de catre DNA, intr-un dosar disjuns din cel al Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, este angajat la firma de contabilitate Vulpoi & Toader Management. Sotul doamnei procuror impreuna cu domnul Vulpoi au fost pusi sub acuzare de catre D.N.A., se pare, cu referire la atribuirea cu dedicatie de catre D.I.I.C.O.T a tuturor expertizelor tehnice efectuate in cauzele penale pe care le cerceta insusi departamentul coordonat de catre Codruta Trandafir..

  In vremurile in care Solomon se afla in subordinea Codrutei Trandafir, acolo se instrumentau diverse dosare, despre care a reiesit ulterior ca, atunci cand a inceput domnia Alinei Bica la DIICOT, au fost oprite si, conform DNA, s-au oprit in schimbul multor milioane de euro cu titlu de mita. Ehe, surpriza sau nu, firma lui Vulpoi a efectuat expertiza contabila taman in cazul in care s-au dat 3,5 milioane mita.

  In dosarul  „Bica 2” apare la DNA si numele lui Adrian Nicusor Nica, Director General Adjunct al Directiei de Administrare Fiscala a Marilor Contribuabili. Acesta a fost implicat in declansarea unor controale fiscale abuzive la societati comerciale in vederea scoaterii acestora de pe piata. Evident, toate acestea s-au petrecut la solicitarea unor oameni de afaceri concurenti care au interes in acest sens si au platit pentru asta.

  Deci, recapituland, Nica si Vulpoi, desi legati infractional de Alina Bica, nu pareau legati si unul de celalalt. Dar, surprizele se tin lant, nasul lui Nica este domnul Vulpoi! (sa afle si procurorii DNA cu ocazia asta)

  Nasul si finul au fost implicati in activitati care mai de care mai infractionale de cand lumea, dar noi nu despre asta vorbim acum.

  Legatura intre Solomon si Nica a existat si s-a desfasurat inca de pe vremea cand primul lucra la DIICOT,iar al doilea isi lua cafeaua in fiecare zi acolo.A aparut rapid in peisaj si amanta universala, Lancranjan. Iar acum se indeletnicesc cu totii cu crearea de dosare la comanda, contra-cost.

  Astfel, pare-se,ca in interceptarile „buclucase” apareau si detalii depre distractii infractionale.

  Deci, concluzionand, musamalizarea are ca obiect protejarea tuturor.

  Ce ramane de facut? Sa speram ca tentaculele acestei mafii nu au ajuns si la DNA si ca domnii  procurori se vor apleca putin si spre activitatile infractionale desfasurate de catre colegii din PTB si de acolo vor ajunge sigur si la ceilalti capi ai acestei mafii.

  Cu toate astea, in timp ce poporul spera sa se termine cu coruptia si cu procurorii corupti, trei membrii de seama ai acestei tagme, Alexandra Carmen Lancranjan, Nicolae Andrei Solomon impreuna cu prim procurorul PTB Alexandru Georgescu, se plimba de manuta prin Bruxelles, pe banii contribuabililor, intr-un nou schimb de experienta ( noi i-am spune schimb de fluide, dar nu dorim sa speculam).

SURSA: LUJU https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/procuroarea-lui-dragnea-la-receptii-cu-politicieni-poze-provocatoare-cu-veve-careia-laura-kovesi-i-a-dat-dosarele-cu-presedintele-psd-liviu-dragnea-procuroarea-alexandra-carmen-lancranjan-lidera-ong-ului-liderjust-s-a-intretinut-cu-afaceristi-si-politicie

BOMBĂ: Procuroarea lui Dragnea, interceptări, escapade la Veneția și Photoshop

Prună, Pora, Fati, Bogdan, Guseth dar si Alexandra Lancranjan. Nume arhicunoscute în presa românească, în mod special în ultimul an, care se autopretind amamzoane moderne ale apărării justiției și statului de drept. Icoane de neatins ale luptei anti-corupție, parașutate în presă sau în scaunul de magistrat din rândul așa zisei societăți civile, formate cu ajutorul ONG-urilor finanțate de Soros.
Și care, așa cum poate fi văzut și în fotografii surprinse anul trecut, undeva la munte, sunt dovada vie a conexiunilor bine sudate dintre reprezentanți ai presei, magistrați și diverși indivizi din societatea civilă care urmează o agendă ascunsă ce nu are nimic în comun cu o justiție independentă.
Iar fotografiile publicate de site-ul independenta justitiei fac mai mult decât o sută de cuvinte.
Raluca Prună are în palmares, în anul cât a ocupat postul de ministru al Justiției, un lung șir de declarații controversate, pe care românii și le vor aminti mult timp de acum înainte. Doamna Prună, care considera că drepturile omului sunt un lux, s-a făcut remarcată și pentru afirmații de genul “cuplurile homosexuale au nevoie de o protecție. De o protecție de la lege” sau “Partide politice parlamentare promovează, într-un mod extremist, valorile tradiționale”, sugerând că susține căsătoriile între persoane de același sex.
Despre Cristina Guseth, directoarea Freedom House, ONG finanțat de miliardarul George Soros, propusă în 2015 de Dacian Ciolos la Ministerul Justiției, dar retrasă rapid după show-ul inegalalbil de la audierile din comisia de specialitate a Parlamentului, se știe că este o apropiată a Monicăi Macovei. Legăturile Cristinei Guseth cu George Soros datează încă din anii 1990, așa cum arăta luju.ro, care amintea  prezentarea făcută de publicația Adevărul, unde aceasta obițnuia să scrie editoriale: „Cristina Guseth are o experiență îndelungată în relația cu presa, începand din anul 1990 când, în cadrul Fundatiei Soros, a coordonat în principal programele pentru presă”.
O apărătoare a homosexualilor este și ziarista Sabina Fati, care a scris editoriale în apărarea cuplurilor gay care, în România, nu au dreptul la căsătorie, fiind marginalizate. Și atacând Biserica pentru faptul că ar fi ajuns să dicteze politicului în această chestiune.
Andreea Pora nu mai are nevoie de nicio prezentare. Crescută la sânul unei alte Soros-iste de marcă, Alina Mungiu Pipidi, devenită trompeta binomului SRI-DNA, pentru veninul pe care îl aruncă împotriva celor care sunt anti sistem, Pora rămâne însă jurnalista dată afară de la oficiosul Hotnews, pentru plagiat. Și reeducată prin muncă la organul de presă al GDS, revista “22”.
În contextul discuției privind “imparțialitatea” și profesionalismul judecătoarei Camelia Bogdan, despre care Florian Coldea (SRI) se lăuda în fața președintelui Traian Băsescu cum o va include în completul care-l va judeca pe Dan Voiculescu, vă prezentam în continuare câteva fotografii făcute în luna aprilie 2016 care arată apropierea judecătoarei Bogdan atât cu ministrul justiției Raluca Prună, cât și de reprezentanți din presă și societatea civilă care pretind că apără justiția și statul de drept.
Acești reprezentanți ai presei și societății civile fac un adevărat zid de apărare în jurul judecătoarei Camelia Bogdan de fiecare dată când sunt expuse public abuzurile pe care le comite în sala de judecată.
Raluca Prună, ministru al justiției în aprilie 2016, e deja arhicunoscută. Aceasta a spus că drepturile omului sunt un “lux”, a recunoscut că a mințit CEDO în privința situației din închisorile României, a avizat o ordonanță de urgență care scotea hotărârile judecătorești în afara legii.
Cristina Guseth, președinta Freedom House, a devenit celebritate națională după ce a arătat cât de slab pregatită este în domeniul justiției, atunci când Dacian Cioloș a propus-o să fie ministru al justiției. Cu toate că e paralelă cu noțiuni elementare ce țin de justiție, Cristina Guseth obține anual pentru organizația Freedom House o mulțime de fonduri europene și americane pentru a “educa” magistrați. Unul dintre magistrații prezenți continuu la astfel de seminarii de “educare” pentru judecători și procurori este judecătoarea Camelia Bogdan.
Sabina Fati, jurnalist la Romania Liberă, este o persoană foarte apropiată serviciilor secrete și o apărătoare destoinică a justiției represive instaurată în Romania. Evident, deși este total paralelă cu noțiuni fundamentale de drept și practicile judiciare, aceasta își dă des cu părerea pe chestiuni ce țin de justiție, stat de drept și, evident, anticorupție.
Într-un astfel de mesaj scris pe Facebook în decembrie 2015, aceasta a afirmat că “Raluca Prună încearcă să se așeze la mijloc și nu înțelege (deocamdată) că principalul său obiectiv ar trebui să fie prelungirea mandatului șefei DNA”.
Mesajul a fost scris în contextul în care Raluca Prună, de curând ajunsă ministru al justiției, a fost atacată feroce de presa justițiară pentru că a afirmat într-un interviu ca dorește să facă proceduri transparente pentru desemnarea noului procuror-șef DNA. Proceduri transparente cerea și Comisia Europeană prin raportul MCV.
Dupa cum se stie, pana la urma Raluca Prună a fost “convinsa” sa o propuna in martie 2016 pe Laura Codruta Kovesi pentru pozitia de procuror-sef DNA fara nici o procedura transparenta.
Din cum reiese din fotografiile de mai jos, în aprilie 2016, la puțin timp după ce a propus-o pe Laura Codruța Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA, Raluca Prună, alături de Cristina Guseth, Sabina Fati, Andreea Pora și alții petreceau la munte.
Andreea Pora, jurnalist la Revista 22, este foarte apropiată de Cristina Guseth și o obsesivă susținătoare a justiției represive, deși a arătat în repetate rânduri că nu cunoaște noțiuni elementare de drept.
Roxana Dascălu, prietenă foarte apropiată cu Cristian Guseth, a lucrat pentru Reuters. Persoană foarte decentă și de bună credință, este folosită de către Cristina Guseth pentru a-i asigura acces în presă atât ei cît și magistraților sustinuți de Freedom House, cum e și cazul judecătoarei Camelia Bogdan.
Aceste fotografii arată faptul că există un grup bine organizat, reprezentat de persoane din presă, societatea civilă, guvern și magistrați care urmează o agendă ascunsă ce nu are nimic în comun cu o justiție independentă, eficientă și profesionistă.
Scopul seminariilor facute pentru magistrati de aceste ONG-uri este sa identifice magistrati tineri si dornici de a fi remarcati, carora apoi sa li se inoculeze ori sugereze un anumit mod de a judeca in schimbul promovarii lor prin articole in presa, recomandari la ambasade, etc.
Data fiind expunerea mediatica si laudele pe care judecatoarea Camelia Bogdan le-a primit continuu pentru modul abuziv in care se comporta, mod pe care acesti reprezentanti din presa si societatea civila il prezinta ca fiind un act de “curaj”, exista destui judecatori tineri care cred ca acesta este modelul de succes pentru a promova si fi remarcat in justitie.
Efectul pe termen mediu si lung al acestei practici este compromiterea justitiei si subminarea statului de drept.
A sosit timpul ca justitia sa fie eliberata din mainile acestor interese oculte si sa i se redea demnitatea pe care o merita, iar judecatorilor sa li se garanteze cu adevarat independenta.
Sursa: Activenews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro