Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa

Distribuie!by loading... Facebook si actionarii companiei au atras 3,85 miliarde de dolari prin primul plasament de actiuni de la listarea retelei de socializare in luna mai a anului trecut, transmite Bloomberg. Facebook a vandut 70 milioane de actiuni la un pret de 55,05 dolari pe unitate, potrivit unui comunicat al […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Facebook si actionarii companiei au atras 3,85 miliarde de dolari prin primul plasament de actiuni de la listarea retelei de socializare in luna mai a anului trecut, transmite Bloomberg.


Facebook a vandut 70 milioane de actiuni la un pret de 55,05 dolari pe unitate, potrivit unui comunicat al companiei.

Aproximativ 27 milioane de actiuni au fost scoase pe piata de companie, iar Mark Zuckerberg, fondator si CEO al Facebook, a vandut 41,35 milioane de titluri, pentru 2,27 miliarde de dolari.


Zuckerberg va utiliza cea mai mare parte a fondurilor pentru plata unor taxe generate de exercitarea unor optiuni pe piata de capital.
Facebook a fost inclusa in componenta indicelui Standard & Poor’s 500 al bursei de la New York dupa finalul sedintei de vineri, decizie care va creste cererea pentru actiunile companiei.

Reteaua de socializare a precizat ca va folosi fondurile atrase prin vanzarea de actiuni pentru finantarea capitalului de lucru si alte chestiuni interne.


Actiunile Facebook au inchis vineri la New York in stagnare, la pretul de 55,05 dolari. Titlurile companiei au crescut de peste doua ori in acest an, dupa o evolutie volatila in 2012.

 

Sursa: Mediafax

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Holzindustrie în dosarul Hrebenciuc-Adam-Ilie Sârbu: “Dacă scot banii Schweighoferii ăștia, măcar 200.000 de euro”.. Cei mai ieftini trădători din istoria lumii !
România, sursa de sclavi a Europei I
Vlad Mixich, unul dintre cei mai aprigi susținători ai vaccinurilor din România, numit la conducerea Agenției Naționale a Medicamentului
SCANDAL. După reacțiile indignate ale populației, TEHNOCRAȚII SOROȘIȘTI VOR ACUM SĂ ASCUNDĂ până după alegeri ORDONANȚA care mută taxele de CAS și PENSII de la Multinaționale și Patroni pe Spinarea ANGAJAȚILOR
DOCUMENT: Iohannis a fost informat în 6 mai 2015 despre afacerile lui Florian Coldea și Sebastian Ghiță de către un fost ofițer SRI
Monica Macovei, cercetată de DIICOT. Prima reacție
Ambasada Germaniei, anunț CRUCIAL pentru Iohannis: Ce i-a transmis cancelarul președintelui
Comisia Europeană, ULTIMATUM pentru Turcia: Adio, integrare în UE!
Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”
APEL CĂTRE DIASPORA: E posibil ca istoria noastră să se încheie curând şi noi, cu toţii, să pierdem o ţară
Șocul nopții: "Zeci de mii de români sunt recrutați de străini, iată centrele..."
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: Sunt momente istorice, când un popor poate să își scrie istoria, iar acum este unul dintre acestea!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro