„London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ …

Distribuie!by loading... Designerul turc Dilara Findikoglu a prezentat colecția de primăvară / vară 2018 la Săptămâna Modei din Londra și nu a fost nimic altceva decât o „Liturghie Neagră” satanică. Într-adevăr,evenimentul a avut loc la altarul capelei „Sf. Andrei” din Londra și a încorporat simbolism ocult și satanic. Pe scurt, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Designerul turc Dilara Findikoglu a prezentat colecția de primăvară / vară 2018 la Săptămâna Modei din Londra și nu a fost nimic altceva decât o „Liturghie Neagră” satanică. Într-adevăr,evenimentul a avut loc la altarul capelei „Sf. Andrei” din Londra și a încorporat simbolism ocult și satanic. Pe scurt, evenimentul a însumat tot ceea ce cuprinde lumea modei cu adevărat..

În timp ce Dilara Findikoglu este recunoscută ca o „rebelă a lumii modei”, ea este în perfectă concordanță cu filosofia industriei. Ea nu se răzvrătește deloc, face exact acel fel de lucruri pe care „ei” doresc să le facă.


Din acest motiv, celebrități cum ar fi Rihanna, FKA Twigs și Grimes au fost văzute purtând creațiile lui Findikoglu. Ultimul ei show de modă a fost prezentat de artistul Brooke Candy (videoclipurile sale sunt pline de imagini MK.) și artistul travestit Violet Chachki.

 

Brooke Candy merge pe scenă. Pentru acest eveniment, capela a fost transformată într-un templu ocult. Mai precis: într-o lojă masonică.

Fundalul este în esență un mix de imagini de inspirație masonică. Pe fiecare parte sunt stâlpii gemeni masoni. Între stâlpi se află litera G în interiorul unui pentagram inversat. Sub el este ochiul a-toate-văzător în interiorul unui hexagram. Există, de asemenea, pătratul masonic și busola acolo. Pentru a pune capac la toate, scena a fost în model de șah. Iată o ilustrație masonică clasică pentru comparație.


 

O diagramă masonică emblematică.

În acest context foarte ocult, modelele au fost îmbrăcate și aranjate cu o mulțime de simboluri. Bineînțeles, acest lucru a trebuit să fie combinat cu actuala agendă de androginie și de estompare a genurilor.

 

Acest model poartă rochie de mireasă, completată cu un voal alb. Pe fața ei este desenat un sigiliu.

Un sigiliu este un simbol inscripționat sau pictat considerat a avea o putere magică. Termenul a făcut de obicei referire la semnătura pictorială a unui demon sau a altei entități și este folosit înmagia ceremonială. Sigiliul special de pe fruntea modelului amintește de Sigilului lui Lucifer.

Un pandantiv care conține Sigilul lui Lucifer (cunoscut și ca Sigiliul lui Satan).

Pe scurt, modelul este în esență o „mireasă a lui Satana”.

 

Artistul travestit Violet Chachki a purtat o ținută foarte roșie … și câteva coarne de diavol. Asta se întâmplă în interiorul unei capele (NT în engleză church – biserică, dar anglicanii nu sunt Biserică și clădirile lor nu se pot numi biserici, ci temple eretice).

Din punct de vedere istoric, o „Liturghie Neagră” este un ritual caracterizat prin inversarea ceremoniei religioase (NT Termenul de Liturghie pentru romano-catolici este din nou impropriu folosit, pentru că ei nu au Sfinte Taine) tradiționale latine romano-catolice și profanarea obiectelor creștine în scopuri satanice. Faptul că modelele se plimbă în interiorul unei capele purtând coarnele diavolului reamintește conceptul de „Liturghie Neagră”.

Această persoană cu înfățișare jovială defilează cu câteva coarne din păr. De asemenea, pe fața modelului este desenat un sigiliu.

 

Acest model are un Ochi al lui Horus mare desenat pe fața ei. Aceasta ne indică faptul că acest eveniment a fost oficiat de elita ocultă.

 

E o influență de punk rock. Dar, mai ales, există o influență a semnului ochiului a-toate-văzător.

În stânga, este simbolul Craniului și Oaselor – societatea secretă a elitei.

Sigla timpurie a Craniului și Oaselor.

 

Această rochie se referă la conceptul ermetic al dualității (exemplificat, de asemenea, de podeaua modelului de șah).

 

Acest tip îmbrăcat în vampir are un sigiliu pe frunte. Pe mantaua lui pare a fi un înger căzut. Lucifer era un înger căzut.

 

Acest model poartă o rochie roșie ritualică cu un pentagram mare trasat pe fața ei. Cele mai multe modele sunt transformate în obiecte magice ca și cum ar face parte dintr-un ritual magic.

 

În plus față de crucea inversată desenată pe fața ei, aceasta are piciorul stâng si pieptul stâng expuse. De asemenea, lucrurile mari atârnă în jurul gâtului. Asta vă amintește ceva?

 

Aceasta este o imagine a unui candidat la inițierea masonică. În urma ritualului, pieptul stâng și piciorul stâng sunt expuse în timp ce poartă un ștreang în ​​jurul gâtului.

 

Acest tip are câteva cruci inversate pe cămașa lui.

Acest show de modă este o reprezentare perfectă a mentalității industriei modei de azi. Nu este vorba despre „îmbrăcăminte” sau „modă”, ci despre evenimente ritualice, o sărbătoare artistică amentalității satanice a elitei oculte.

Pe măsură ce defilează cu sigilii magice, simboluri oculte și alte elemente de reculegere ritualice pe tot corpul lor, modelele sunt transformate în obiecte încărcate cu magie, transformând acest „spectacol de modă” – care a avut loc în interiorul unei capele (NT church – biserică, termen impropriu pentru anglicanii eretici) – într-un ritual satanic cu mare putere magică.

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

 Planul Bruxelles - Iohannis fost divulgat! O combinație unică, ar aduna toate forțele în jurul lui Iohannis, Kovesi și Cioloș - cu șanse de succes.
Guvernul PNL vrea să vânda CEC-ul pe nimic și dacă se poate unor străini!
Untold , Nedescoperitul Monarh Merovingian din Casa Regala, Antichristul , pro LGBT-istul , pro Islamistul..
Căncescu: În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orban, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orban a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”
Suspendarea lui Coldea: "E momentul dispariției păpușarilor lui Ponta sau Ghiță"
Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
Au reuşit să-i gonească pe ţărani! Aşa arată o piaţă după ce a intrat în vigoare legea elaborată de Ministerul Agriculturii
ELITELE SE PREGĂTESC DE „APOCALIPSĂ” | Locul unde SE PROTEJEAZĂ rezervele de seminţe pentru MAREA FOAMETE
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
IN TIMP CE UN ROMAN MUNCESTE O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 777 lei. Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.
După 4 ani conspirațiile au devenit realitate în ceea ce privește "operațiunea Colectiv", pentru care "au trebuit să moară oameni" ca să aibe Iohannis guvernul lui
Pentru prima oară în istorie, datoria României a depășit 100 de miliarde de euro. Ceaușescu cu 11 miliarde de dolari a construit o țară!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro