Liviu Dragnea, propune-l pe Victor Ponta pentru funcția de Premier al României ca să plângă de supărare Tinerii Frumoși și Liberi ai lui George Soros!

Distribuie!by Liviu Dragnea, nu vezi ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu doreste ca tu sa fii Premier? De ce insisti? Esti un “penal”. Cel mai bine il propui pentru functia de Premier al Romaniei pe Victor Ponta. De ce? Pentru ca ONG-istii lui George Soros au fost cei care l-au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liviu Dragnea, nu vezi ca Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu doreste ca tu sa fii Premier? De ce insisti? Esti un “penal”. Cel mai bine il propui pentru functia de Premier al Romaniei pe Victor Ponta. De ce? Pentru ca ONG-istii lui George Soros au fost cei care l-au dat jos in noiembrie 2015, dupa tragedia de la Colectiv, speculand moartea unor oameni in scop politic, ceea ce este cat se poate de mizerabil. Nu a fost vina lui Victor Ponta.

loading...

Mai mult decat atat, propunerea lui Victor Ponta ar fi o lovitura devastatoare pentru ONG-istii lui George Soros, caci Ponta nu este un “penal”, ci urmarit penal, iar conform Codului de Procedura Penala, Victor Ponta beneficiaza de prezumptia de nevinovatie. Pentru ONG-istii lui George Soros exista doar prezumptia de vinovatie.


SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro