Liviu Dragnea, aproape sa fie linsat la Pitesti de protestatari !

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liviu Dragnea, aproape sa fie linsat la Pitesti de protestatari !
Scandal monstru astazi dimineata in fata Prefecturii Arges acolo unde peste 200 de protestatari, mare parte disponibilizati de la Arpechim au fost la un pas de a-l linsa pe vicepremierul Liviu Dragnea. Acesta din urma a venit la Pitesti intr-o vizita anuntata la care trebuia sa participe si premierul Victor Ponta, pentru a preda autoritatilor un lot de micobuze scolare. Surse din interiorul PSD Arges au declarat pentru ziarul nostru ca pe ultima suta de metri Victor Ponta si-a anulta vizita in Arges fiind informat ca nu va avea o primire calduroasa. 
Asa se face ca Liviu Dragnea a fost cel care a incasat azi dimineata mii de injuraturi si reprosuri de sutele de protestatari care l-au asteptat in fata Prefecturii. Numai prezenta fortelor de ordine a facut ca vicepremeirul sa nu fie practic linsat de oamenii furiosi: ” Banditule, ai nenorocit judetul asta si acum vii sa ne dai pomeni electorale ?”, “Noi murim de foame si veniti sa ne dati microbuze electoorale “, ” Tu si Ponta ati distrus judetul Arges”, ” Javrelor ! ” au fost doar cateva din cuvintele cu care Liviu Dragnea a fost asteptat la iesirea din Prefectura Arges. Sa mai spunem ca, desi insotit de presedintele CJ Arges si prefectul Oprescu, alaturi de alti lideri ai PSD, Liviu Dragnea si-a dat seama de gravitatea situatiei si la vederea masei furioase de protestatari a vrut sa se retraga in interiorul Prefecturii.

Sursa:http://www.ziarulprofit.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro