Lista celor 80 de oameni care dețin 1/2 din averea lumii și care s-au imbogățit și mai tare în ultimii ani în timp ce restul planetei a sărăcit. Vă convine?

Distribuie!by De la marea “criza financiara” cei mai purenici oameni din lume au devenit mai puternici. loading... De la reportajul Oxfam din 2013 care a gasit ca 80 de oameni detin 1/2 din averea lumii, iar revista Forbes a redus numarul la 67, multi s-au intrebat cine sunt exact acestia, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De la marea “criza financiara” cei mai purenici oameni din lume au devenit mai puternici.

loading...

De la reportajul Oxfam din 2013 care a gasit ca 80 de oameni detin 1/2 din averea lumii, iar revista Forbes a redus numarul la 67, multi s-au intrebat cine sunt exact acestia, iata lista:


Acesti oameni nu au avut de experimentat in ultimii ani mai mult decat ca averea lor a crescut si mai tare in timp ce clasa mijlocie si cea de jos a saracit tot mai tare in ultimii ani la nivel global. Peste aceste persoane bogate, mai exista Casele Regale Europene, arabe si asiatice care detin toate bogatiile si resursele planetei. Pe langa aceasta ei mai iau si un salariu simbolic cum are Regina Elisabeta, anual din partea guvernului britanic 12,9 milioane de dolari.

Finally: List of 80 People With As Much Money As 1/2 of Humanity

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro