Lider liberal: Dacian Cioloș e un impostor politic. Intenția lui de a-și face partid îl transformă într-un un dușman al PNL

Distribuie!by Intenția lui Dacian Cioloș de a-și face partid îl transformă pe fostul premier „un dușman al PNL”, de vreme ce vizează electoratul liberalilor, susține Viorel Cataramă, prim-vicepreședinte al PNL sector 2. În opinia sa, logic ar fi ca fostul premier să se alăture liberalilor, potrivit cotidianul.ro. “Dacă discutăm despre Dacian […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Intenția lui Dacian Cioloș de a-și face partid îl transformă pe fostul premier „un dușman al PNL”, de vreme ce vizează electoratul liberalilor, susține Viorel Cataramă, prim-vicepreședinte al PNL sector 2. În opinia sa, logic ar fi ca fostul premier să se alăture liberalilor, potrivit cotidianul.ro.
“Dacă discutăm despre Dacian Cioloș, discutăm despre un impostor politic. Dacian Cioloș a avut sprijinul total al PNL, a avut numai beneficii de pe urma (partidului – n.r.) și a adus numai necazuri. Este unul dintre cei care au contribuit substanțial la scorul electoral prost de la ultimele alegeri. Și acuma, când PNL-ul este în creștere, când opoziția din România și dreapta din România se încolonează în spatele Partidului Național Liberal, vine și anunță că face un nou partid. (…) Domnul Cioloș gândește să ia voturi de la PNL, adică vrea să dea o lovitură PNL-ului. Este un dușman al PNL-ului prin această afirmație pe care a făcut-o.”, a declarat Viorel Cataramă.
 Dacian Cioloș “nu este un om de dreapta, „nu a condus un om de dreapta”. „ Din contră, vă aduceți aminte declarațiile unui ministru tembel numit Irimescu care era să scufunde și să falimenteze o fabrică de lactate numită Brădet, printre altele? Ca să nu extind la alte măsuri socialiste sau comuniste. A plafonat prin lege tarife și prețuri, care se făceau numai în timpul comunismului”, a spus Cataramă.
Liderul PNL nu dă prea multe șanse proiectului politic al lui Cioloș, despre care crede că nu va ajunge să treacă pragul electoral și îi transmite fostului premier să se înscrie în PNL și “să vină să muncească pentru creșterea Partidului Național Liberal.”
“Nu cred că e în in stare să facă un partid, să pună bazele unui partid care să crească și să aibă peste 5%, d-aia spun că este un potențial inamic, dar ar fi mult mai simplu și mai logic și, dacă vreți, și de obraz să vină să lucreze în interiorul PNL-ului pentru că a avut numai de câștigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui”,spune Cataramă.
Cât despre susținerea acordată de PNL lui Cioloș, Viorel Cataramă spune că “a existat o neînțelegere”.
“În campania electorală a existat o neînțelegere, că nimeni nu a înțeles legătura între PNL și Cioloș, în așa fel încât PNL-ul a înregistrat un scor rău și datorită domnului Cioloș și datorită propriilor slăbiciuni, e adevărat”, a conchis Viorel Cataramă, în interviul Gândul.
Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, în decembrie anul trecut, că va lansa un partid care se va desprinde din Platforma România 100. Fostul premier spune că noua formațiune va participa la următoarele alegeri, indiferent când vor avea ele loc.
https://www.activenews.ro/stiri/Lider-liberal-Dacian-Ciolos-e-un-impostor-politic.-Intentia-lui-de-a-si-face-partid-il-transforma-intr-un-un-dusman-al-PNL-148769

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cioloș pune BIR pe lefurile românilor din diaspora!
Ilie Serbanescu: “Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!
27 august 2004. Sebastian Ghiţă semnează o declaraţie prin care acceptă verificările de securitate înainte de a deveni colaborator al SRI.
Iată ce sume a declarat Iohannis la FISC ca venituri din chirii, una scrie în contract, mult mai puțin a declarat | E posibil ca un sas să înșele statul atât de tare?
Președintele Serbiei, declarații incendiare, după ce Priștina a trimis forțe înarmate pentru a opri un tren de la Belgrad: Dacă albanezii vor ucide sârbi, vom trimite Armata în Kosovo. Sâmbătă am fost la un pas de RĂZBOI
OTRAVIREA ALIMENTARA A POPULATIEI ROMANIEI/ Informatii esentiale despre CONSPIRATIA OMG (organisme modificate genetic), CODEX ALIMENTARIUS. Plus: Documentarul VIITORUL ALIMENTATIEI (video)
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
ANRP își bate joc de LEGE și de zeci de mii de ROMÂNI
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
Curtea de Apel Timișoara a respins cererea SUA de extrădare a hackerului care a spart mailurile lui Colin Powell
Lucrarea de doctorat a șefei D.N.A., Laura Codruţa Kovesi, este un plagiat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro