Lichidarea lui Vasile Milea

Distribuie!by loading... E timpul să dezvălui un detaliu de mare importanţă pentru înţelegerea circumstanţelor în care s-a dat lovitura de stat din decembrie 1989. În după-amiaza zilei de 16 decembrie, o sursă de prim rang, care este în viaţă şi poate depune mărturie, m-a informat în termeni strict confidenţiali că, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

VasileMilea

loading...

E timpul să dezvălui un detaliu de mare importanţă pentru înţelegerea circumstanţelor în care s-a dat lovitura de stat din decembrie 1989. În după-amiaza zilei de 16 decembrie, o sursă de prim rang, care este în viaţă şi poate depune mărturie, m-a informat în termeni strict confidenţiali că, dacă tulburările de la Timişoara se vor extinde şi în Bucureşti, generalul Milea, ministrul Apărării, va împiedica orice vărsare de sînge. Generalul Milea fusese contactat de aripa militară a grupului de conspiratori şi, în ciuda faptului că nu s-a angajat formal în organizarea loviturii de stat, a consimţit să facă jocul acestora.

Generalul Milea înţelesese că o lovitură de stat e necesară. În acelaşi timp, a dorit să rămînă totuşi la o anumită distanţă de conspiratori, pentru ca armata să beneficieze de o mai mare libertate de acţiune. Deşi nu am cerut permisiunea, cred că a trecut destul timp pentru a mă socoti dezlegat de secret. E vremea ca ceaţa din jurul lui Iliescu şi Măgureanu să fie destrămată.

Milea nu s-a sinucis. Milea a fost asasinat cu sînge rece. La mijloc a fost un pervers calcul politic. în condiţii normale, după răsturnarea lui Ceauşescu, puterea urma să fie preluată de aripa militară a conspiraţiei. Puterea ar fi fost deţinută de armată pînă la organizarea primelor alegeri democratice. Şi nu de pensionarii Armatei Române, ci de însuşi ministrul apărării, generalul Milea. Generalul Milea nu ar fi cauţionat nici dezinformarea opiniei publice şi, cu atît mai puţin, alegeri trucate. El nu s-ar fi complăcut în niciun fel de balet sovietic. Cu Milea în viaţă nu ar fi existat terorişti şi nici sîngeroasele convulsii pe care le-a suportat societatea românească. Pentru verticalitatea lui morală, Milea a fost asasinat. Ironia soartei a făcut ca, tocmai înainte de fuga lui cu elicopterul, Ceauşescu să cadă victimă unei înscenări de mari proporţii, montată chiar sub nasul lui în Comitetul Central. Dacă probele că Milea nu s-a sinucis, ci a fost asasinat sînt de o claritate înspăimîntătoare, nu dispunem încă de probe la fel de incontestabile privind persoana celui care 1-a ucis. Informaţiile converg către un ofiţer, dar ne abţinem încă să-i pomenim numele. Un fapt este cert: de asasinarea lui Milea nu a beneficiat cuplul Ceauşescu, ci cuplul Iliescu-Măgureanu. Cadavrul ministrului apărării naţionale i-a deschis fostului preşedinte al României drum, în linie dreaptă, către epicentrul puterii. Nu a mai fost nevoie decît de cîţiva terorişti şi de 1 000 de victime inocente. Puterea a fost preluată de civili (pregatiti de socitatile secrete oculte) şi nu de militari. Securitatea a reapărut, hărţuind şi culpabilizînd armata. Zarurile au fost aruncate peste trupul neînsufleţit al generalului Milea.

S.R. STĂNESCU („Ziua”, 15 august 1994)

 


Sursa; http://www.ziartricolorul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Documentele fundațiilor lui Soros dovedesc cât și cum a finanțat magnatul american CONTRACARAREA politicienilor care apără interesele naționale
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
Șoc în PSD! Lider din teritoriu surprins în timp ce întreținea relații intime cu un bărbat! Acum se intelege de ce PSD nu a promovat referendumul caci PSD-ul colcaie de homosexuali
George Friedman, analist american: | „Marea slăbiciune a României este că are prea mult petrol, dar Guvernul trebuie să se dea la o parte puțin”
Răspuns total după declarația de război a lui Trump: "lovituri nucleare oribile"
Generalul Iulian Vlad și minciunile din memorii (I & II)
Protest împotriva Procurorului General: Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general, gașca #rezist care se dădea anticomunistă a lipsit, deci înțelegeți la comanda cui lucrează!
Ce ne-au adus 28 de ani de capitalism: CONSUMUL DE CARNE A SCAZUT CU 4 % fata de 89 cand era rationalizata ,DATORIA de la 0 a ajuns la 90 de miliarde , am pierdut 4 milioane de romani…..
Soros a venit sa puna in aplicare un plan secret: RRomania!
UE vrea să ne lase fără plante medicinale!!! Dr. Pavel Chirilă ne dezvăluie scenariul ticălos care se desfășoară chiar acum…
VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”
Avocat şi expert anticorupţie american: practicile abuzive ale DNA pun în pericol democraţia din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro