Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!

Distribuie!by PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică. „Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică.
„Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să îl retragă. Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie”, a precizat Orban, potrivit Agerpres.
Liderul PNL a făcut această declaarație după ce a fost întrebat dacă îi va cere lui Marius Nicoară să retragă amendamentul depus.
Senatorul liberal Marius Nicoară a anunțat săptămâna trecută că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinarii, astfel încât românii să poată refuza vaccinarea profilactica sistematică din motive care țin de libertate de gândire sau religioasă.
Legea vaccinării se află în prezent la comisiile din Senat, însă deputații sunt cei care vor avea ultimul cuvânt asupra actului normativ.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Echipa Facebook și corectitudinea politică
MINERIADA DNA – Parchetul anticoruptie ii cerceteaza penal pe judecatorii din CSM care au exclus-o pe Camelia Bogdan din magistratura, dupa ce aceasta a dat miercuri pana la 12 noaptea, denunturi in fata procurorului Remus Budai. Pregateste DNA punerea in miscare a actiunii penale impotriva judecatorilor din CSM si suspendarea lor din functie?
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
”Războiul civil” româno-român pe Axa Trump – Putin – Orban
Oile- inamicul americanilor la Deveselu | americanii au intrat in proces cu un cioban deoarece oile nu se supun exigentelor de securitate
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
UNGARIA cumpără TRANSILVANIA. 50% din terenurile agricole din România sunt deja controlate de străini. Romanii vand terenurile mai ieftin ca-n Africa !!
DEFINITIV Klaus Iohannis a PIERDUT procesul
NOAPTEA MINȚII. Moscheea de la București va fi construită. Iohannis zice că ea oferă mai multe garanții de securitate
SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
Plan diabolic in privatizarea CFR Mesagerie SA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro