Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!

Distribuie!by PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică. „Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică.
„Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să îl retragă. Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie”, a precizat Orban, potrivit Agerpres.
Liderul PNL a făcut această declaarație după ce a fost întrebat dacă îi va cere lui Marius Nicoară să retragă amendamentul depus.
Senatorul liberal Marius Nicoară a anunțat săptămâna trecută că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinarii, astfel încât românii să poată refuza vaccinarea profilactica sistematică din motive care țin de libertate de gândire sau religioasă.
Legea vaccinării se află în prezent la comisiile din Senat, însă deputații sunt cei care vor avea ultimul cuvânt asupra actului normativ.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mâna KGB-ului la Colectiv și în Piața Victoriei?
Conacul Brâncoveanu de pe Valea Prahovei, vechi din secolul al XIX-lea, va fi demolat pentru construirea unui supermarket
NOUL COD DE ETICĂ AL AGENȚILOR SECREȚI SAU CUM NE IA SRI DE PROȘTI
Deputatul PNL Daniel Gheorghe: E de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe așa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei școlii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Scandal in UE: Microciparea angajaţilor
Acordul Bonn-Budapesta (19-23 august 1989) prin care Germania se angaja să spijine unirea TRANSILVANIEI cu UNGARIA si semnarea tratatuui de la Budapesta de catre Regele Mihai pentru autonomia Transivaniei . Controlul banci BNR prin omul de incredere Isarescu, verisorul Regelui Mihai !!!
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare (video)
Suedia, țara în care toleranța a atins paroxismul. Declarația unui oficial suedez după atacul de la Stockholm: Suntem un stat care răspunde atentatului cu dragostea față de străini!
Şmecheria are un nume: Electrica Furnizare SA
Ungaria ATACĂ România: Ministrul de Externe de la Budapesta lansează critici dure la adresa Bucureștiului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro