Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!

Distribuie!by PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică. „Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PNL a decis să susțină vaccinarea obligatorie. Anunțul a fost făcut luni de președintele PNL, Ludovic Orban, după ce senatorul liberal Marius Nicoară a propus un amendament la legea vaccinării care permite cetățenilor să refuze vaccinarea profilactică sistematică.
„Nu pot să îi cer unui senator care a formulat un amendament să îl retragă. Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie”, a precizat Orban, potrivit Agerpres.
Liderul PNL a făcut această declaarație după ce a fost întrebat dacă îi va cere lui Marius Nicoară să retragă amendamentul depus.
Senatorul liberal Marius Nicoară a anunțat săptămâna trecută că a propus un amendament la proiectul Legii vaccinarii, astfel încât românii să poată refuza vaccinarea profilactica sistematică din motive care țin de libertate de gândire sau religioasă.
Legea vaccinării se află în prezent la comisiile din Senat, însă deputații sunt cei care vor avea ultimul cuvânt asupra actului normativ.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SCHIMBAȚI RAPID PROGRAMA ŞCOLARĂ ALTFEL STATUL NAȚIONAL VA DISPĂREA. În stradă vedem efectele dramatice a 27 de ani de Îndoctrinare Progresistă.70% dintre români au rămas naționali-conservatori,30% sunt progresişti-internaționalişti. Raportul se va inversa
O femeie din Sibiu a murit de gripă, deși fusese vaccinată. Așa că mai ușor cu FAKE NEWS-urile din PRESĂ!!!!
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Gheorghe Piperea: ”Guvernul tehno-creat preferă ca medicii, profesorii și asistentele să plece în continuare în strainatate, unde biro-creații de la Bruxelles se pot trata și întreține corporal!”
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Povestea românului care se bate cu marile rețele de supermarketuri: ”Nu mi-e rușine să spun că fac profit, dar îl fac din comercializarea produselor românești!”
Cazul Wikileaks arată ADEVĂRATUL motiv pentru care americanii spuneau statului român, în 2015, să renunțe la produsele naționale pentru protecție digitală: CIA nu a putut sparge sistemele protejate de Bitdefender!
Uniformă, dragi mămici tâmpite de modă, nu fițe!
Datoria externă a României se apropie de 100 de miliarde de euro!
ILIESCU E TERMINAT. PROCURORII AU CONSTATAT CĂ NOUA CONDUCERE DIN 1989 A DETERMINAT MOARTEA ȘI RĂNIREA OAMENILOR
Raiffeisen Bank, ca toți austriecii pripășiți în România, sprijină separatiștii și dezmembrarea țării!
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro