Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Distribuie!by „Pesediștii, nici amnistie și grațiere nu au reușit, nici Codurile penale nu au reușit să le strice, așa cum și-au imaginat. Și să nu credeți că nu au reușit fiindcă că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Și legile justiției, mai știți de câte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Pesediștii, nici amnistie și grațiere nu au reușit, nici Codurile penale nu au reușit să le strice, așa cum și-au imaginat. Și să nu credeți că nu au reușit fiindcă că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Și legile justiției, mai știți de câte ori le-am trimis înapoi la Parlament și la CCR? A mai rămas treaba cu Secția specială de rezolvat. Și o rezolvăm și pe asta”. Citat din gândirea zămislită pe gură de Marele Cârmaci în timpul campaniei electorale. A rezolva, după cum s-a văzut în scurt timp, însemna de fapt a desființa.

loading...
Ludovic Orban Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Ludovic Orban mizează pe o Ordonanță a Guvernului pentru desființarea SIIJ. Ce dacă la referendumul pe justiție s-a votat altceva?


De ce trebuie desființată Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție? Sunt procurorii care lucrează acolo niște ticăloși, comit abuzuri pe lângă care Onea, Negulescu, Eva și Man sunt niște copii nevinovați? Nu, sub nicio formă. O lămurește tot Cârmaciul: „Comisia de la Veneția, GRECO ne spun că nu e nevoie de această secție și că trebuie desființată. MCV ne spune că nu e nevoie. Dacă toți sunt de părere că așa nu, eu sunt de părere că așa nu, PNL la fel, alte partide, totuși ne bazăm pe ceva. Eu sunt de părere că această Secție nu trebuie să existe”. Deci, pe ce se bazează Iohannis? Doar pe părerea lui? La sugestia cui are asemenea păreri? Sau e ordin?

Cu ciungă-n păr


În mod evident, Comisia de la Veneția, GRECO și MCV nu pot impune României ce măsuri să ia. Rapoartele lor, adesea întocmite după ureche, cum s-a mai demonstrat, conțin doar recomandări. Bine, să fie sănătoși, ei sunt de părere că, noi suntem de părere că.

florea Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Adina Florea a devenit „țintă în mișcare”

Avem opinii diferite, iar un lucru rămâne clar. Nu pot bate cu pumnul în masa justiției române, pe care să o facem după cum vor ei. Știu și ei asta, și atunci recurg la șicane și la tot felul de tertipuri. Dezgroapă morții chiar cu bucurie și invocă faptul că o secție de investigare a magistraților exista în DNA și, să vezi minune, chiar funcționa bine. Sigur că a existat, dar un organism ca acesta nu și-ar fi dorit nicio țară din Uniunea Europeană. Mai precis, o subdiviziune a Anticorupției, care avea în fișete cam 3.000 de dosare despre magistrați, pe care îi putea șantaja după plac, pentru obținerea anumitor soluții în instanță. Niciuna de achitare, ci toate cu închisoare, și cât mai multă. Judecătorul care nu asculta de ordine putea fi, oricând, victima următoare.

iohannis 5 Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Klaus Iohannis vrea dispariția Secției. Pas cu pas

Apoi, câte țări din Uniunea Europeană ar vrea la ele acasă un departament de justiție care să lucreze mână-n mână cu serviciile de informații? Niciuna, dar e perfect pentru România, pentru că Europei i se pare că, să mă iertați, românii au ciungă-n păr.

Și tu, Ana? Da, și ea!

Premierului Orban i s-a pus rău pata pe Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Sunt sigur că inițiativa nu-i aparție, e tot opera Marelui Cugetător, căci nu degeaba bătea monedă pe asta în campania electorală. Să ne aducem aminte și că Ana Birchall, fostul ministru pesedist al Justiției, cerea desființarea Secției.

savonea Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Lia Savonea, președinta CSM, pusă la grea încercare

Urmărea o foaie de parcurs primită de peste Ocean, după cum s-a vehiculat, sau era o inițiativă bizară, sub acoperirea acelorași rapoarte cu sugestii? Și, ca tabloul să fie complet, să nu uităm de modul în care punea frână numirii Adinei Florea la conducerea Secției, absentând de la ședințele CSM. La aceasta se adaugă și refuzul unor procurori de a veni la întrunirile în care se discuta încadrarea Adinei Florea pe postul câștigat prin concurs. Semn clar că vechea gardă a magistraților știe să apere frontierele Republicii Procurorilor.

Cu lațul de gât

Acum, Ludovic Orban spune că așteaptă rezultatele consultărilor cu magistrații.

ana birchall Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”

Ana Birchall sau prietenul la nevoie se cunoaște. La nevoile altora

Mai contează că Înalta Curte de Casație și Justiție, într-o proporție covârșitoare, a declarat că se opune desființării Secției? Poate altădată, nu și de data aceasta. Orban mai și vrea și consultarea CSM, dar așteaptă ca mai întâi să se facă alegerile, Livia Savonea, președinta, mai având puțin din mandat. Intuiția îmi spune că Savonea va fi îndepărtată, locul ei urmând a fi ocupat de un procuror mai flexibil, care va înțelege dorințele lui Iohannis și nevoile PNL de a domina justiția. Premierul susține că desființarea Secției va duce mai repede la încheierea Mecanismului de Control și Verificare pentru România. O mare minciună, mai ales că numai neințiații nu știu că decizia de ridicare a MCV este, de fapt, una politică, ce se putea lua și până acum. Dă bine însă la CV-ul lui și al Marelui Înțelept că ei, liberalii, au adus justiția pe drumul ei european. Strângând-o de gât, căci nu voia să meargă.

 

Sursa: national.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Cristoiu: DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, este cel mai puternic
VANZAREA TOTALA A ROMANIEI SI ANIHILAREA ROMANILOR SI A ORTODOXIEI, LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI! (VIDEO)
Haita lui Soros sare în apărarea celor care abuzează copiii și distrug familiile . Daniel Bodnariu, fratele lui Marius, îi răspunde lui Teodor Tita, autorul articolului, preluat de unii „creștini”, intitulat în mod ironic:”Când și unde îți poți bate copiii în Numele Domnului? Sau al tău.”
Un tablou de George Soros: Timmermans si slugarnicia romaneasca
Cumpărați românește ! Cumpărați de la Lactate Brădet !
Klaus Iohannis apără minoritățile sexuale: Românii le-au dat cu flit infatuaților care au promovat ura la referendum
Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”
Nazism cu pași mici, dar siguri, Lumea către care ne îndreptăm și cum se va ajunge acolo cu acordul tacit al populației, tehnologia de distrugere
Tăriceanu: „Toate firmele românești au fost decapitate, nu mai există o firmă importantă românească de lucrări publice. Toate contractele de lucrări publice sunt câștigate de firme străine”. Ce spune despre legile justiției și „corupția de putere” (VIDEO)
Finul lui Iohannis ȘTERGE postarea legată de Dăncilă dar scapă un amănunt
Defapt ce mai au voie Ciobanii ? Ciobanii nu au ce căuta cu oile pe terenul agricol. Laurențiu Baciu (LAPAR): Trebuie să ne respectăm afacerile !
INMORMANTARE LA DNA – Parchetul lui Kovesi incaseaza achitari pe banda rulanta in dosarele de abuz in serviciu. Ultima lovitura a venit din partea Tribunalului Alba, care a dispus achitarea a 27 de inculpati pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala si in baza deciziei CCR care a constatat neconstitutional abuzul in serviciu. Pe langa achitarile pe abuz in serviciu, in acelasi dosar DNA a incasat patru achitari si pentru pretinse infractiuni de spalare de bani (Minuta)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro