Legătura dintre Bivolaru, Patriarhul Daniel, Isărescu, Regele Mihai, Stănculescu, Hurezeanu și anticristul zis și “Nikky”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu prea puteți voi rumega din astea …. Bivo are 66 si Dany are 67. Colegi de școala – “Scoala de la Frankfurt”. Stăni era cu ei in NL. Stăni era un obișnuit al casei ( conspirative) a lui Lovinescu, in RFG. Da, Lovinescu de la Europa Liberă, unde vorbea Hurezeanu, acreditatul Casei Regale. Caci, vezi Doamne, Dany a făcut Catedrala – a făcut-o! Pentru NIKI Unificatorul! Dar asta nu puteți pricepe pt ca ați fost formați de către alt suporter de la Frankfurt: Marga. El a trasat toată linia învățământului. De partea financiară s-a ocupat Isărescu, verișorul perpetuu a lui Mihai Viteză, mare pretenar cu Marga – “frate”, mai exact. Soții de la Europa Liberă ( Virgil Ierunca si Monica Lovinescu) au la activ publicații extrem de favorabile vizavi de …parintele Stăniloaie – un tip care călătorea nestingherit la acea vreme. Ori Europa Liberă ( furajata de tânărul Soros si de …US Army, care a furnizat echipamentul radio) nu poate fi suspectata de ortodoxie – emisiunea “Metronom” era full de muzică psihedelică.
Purtătorul de cuvânt al patriarhiei nu zice ca in poza nu e Bivo, ci ca e “un student”. Pai da, Bivo era student. Desigur Niki Mills Mamona – fiul englez al evreului Mihai Viteza – va avea toate binecuvantarile si suportul BOR.
A, dacă in poza e Bivo?! ESTE. Dar argumentele, din nou, v-ar depăși – ele nu tin de nimic din ceea ce ați învățat la fabricile de prosti ale lui Marga sau Andronescu – Abramburica, mica framazoană a Lojii Muierești din România. A, era sa uit – Dany era bun tovaras cu. gen Stănculescu ( groparul lui Ceaușescu). Stănculescu ducea lunar 100.000 de dolari in Elveția, lui Mihăiță – ca sa nu facă presă proastă acolo. Nu făcea in Elveția, făcea la Europa Liberă – unde toți erau ( si au rămas) monarhiști. Ca si elita clerului BOR.
PS – când vă văd încleștați de tirada spitale vs catedrale imi vine să vărs de cât de proști puteți fi… Catedrala e doar un mic pion mutat – ăștia, fratii, lucrează in generații, incet si sigur. In catedrală, voi, pulimea, veți asista la încoronarea lui Niki. Va fi ultima fasole cu ciolan pe care o veți plescăi.

loading...

Prof. Gabriel Lupan


Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Alexandra Kollontai, mâncătoarea de bărbaţi care promova sexul fără limite în dauna familiei, bolşevica aflată la originea sărbătorii de 8 Martie

Celebrarea Zilei Internaţionale a Femeii pe data de 8 martie a fost instituită de Vladimir Ilici Lenin în 1917, la

Când au început oamenii și animalele să ucidă pentru a se hrăni?

„Iată, v-am dat vouă tot pomul care are rod în el, va fi vouă, zice, spre mâncare.” (Facere 1, 29) Nimic să nu

Germania: Activiștii gay aruncă cu fecale în părinți au rupt pagini din Biblie si s-au sters cu ele la fund

Părinți indignați de orele de „educație pentru diversitate”, introduse ca materie obligatorie în școli de către coaliția Verzi/Socialiști, s-au adunat

Cum se poate explica bucuria imensa dobandita in urma rugaciunii la Iisus

Până la vârsta de 65 de ani am făcut serviciul la marină, cu gradul de căpitan de rangul întâi. La

Economiseste 2 euro pe zi si vei ajunge milionar la varsta pensionarii. Conteaza doar sa fii consecvent

Specialistii ne spun mereu ca este bine sa economisim cat mai devreme in viata, dar cine se gandeste sa puna

Alți 11 copii, internați în spitale din județul Argeș

  Marius Albin Marinescu: "Si ei au mancat branza de vaci? Fi-v-ar minciunile de cap sa va fie!!! Acum nu

Închide