Lecție de sfidare a SUA: Kim anunță “Continuăm creșterea nucleară”

Distribuie!by loading... Un nou mesaj radical al Coreei comuniste – “fără compromisuri și concesii, sporind demnitatea și onoarea țării și a națiunii, urmăm calea creșterii forței nucleare” BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Fără nicio teamă de rezoluțiile Consiliului de Securitate sau de sancțiunile venite din toate direcțiile, Phenianul a transmis în această […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Un nou mesaj radical al Coreei comuniste – “fără compromisuri și concesii, sporind demnitatea și onoarea țării și a națiunii, urmăm calea creșterii forței nucleare”

BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Fără nicio teamă de rezoluțiile Consiliului de Securitate sau de sancțiunile venite din toate direcțiile, Phenianul a transmis în această noapte un nou mesaj prin intermediul agenției oficiale KCNA.


În textul construit în stilul specific Coreei de Nord, se exprimă atât unitatea și determinarea poporului în dorința sa de a “depăși orice greutăți și dificultăți”, dar se insistă mult pe intenția “autodezvoltării” și pe încrederea de sine.

În privința SUA, “poziția este clară” și consideră că Washingtonul trebuie să înceteze “politica ostilă și amenințarea nucleară” pentru ca Phenianul să nu mai continue testele și dezvoltarea armamentului atomic.


Reproducem integral acest comunicat radical transmis de agenția KCNA:

“RPD Coreeană iese acum învingătoare din lupta cu imperialiștii conduși de SUA, împiedicând cu fermitate mișcările anti-RPDC ale dușmanilor, fără compromisuri și concesii.


Istoria revoluției coreene, care a început și a avansat în mod victorios prin dezvoltarea prin sine însăși, arată că numai atunci când cineva crede în puterea proprie și o sporește, se pot depăși orice greutăți și dificultăți, se pot obține cele mai mari succese în cele mai rele condiții, crescând demnitatea și onoarea țării și a națiunii, precum și realizarea prosperității.

Realizările semnificative ale Coreei democrației populare sunt fructul spiritului poporului coreean de încredere în sine și de autodezvoltare, sub îndrumarea înțeleaptă a respectatului lider suprem Kim Jong Un.

Poziția poporului coreean față de SUA este foarte clară.

Până când politica ostilă a SUA și amenințarea nucleară nu vor fi îndepărtate în mod fundamental, RPD Coreeană va urma în mod invariabil calea creșterii forței nucleare, pe baza încrederii în sine și a auto-dezvoltării.

Este doar o iluzie a SUA de a înăbuși RPDC atât timp cât țara este condusă de marele partid, iar poporul său are spiritul puternic al încrederii în sine și în propria dezvoltare.

Lumea va vedea în viitor cum spiritul curajos al Coreei bazate pe principiile Juche care va fi victorios în lupta cu Statele Unite”.

Read more: https://ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Benjamin Fulford face dezvăluiri incredibile despre Oculta Mondială !
George Soros nu mai explorează gaze la Putna. Tocmai a vândut drepturile către UNGURI
Ne pregătim de război! Legea rezerviștilor contracost a fost adoptată
Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare! Dezmembrarea României şi diversiuni informaţionale
Marian Nazat – Desfiintati Romania ! Felicitari dlui avocat pentru curaj!
Presedintele Putin preda lectia capitalista la nivel global clanului Rothschild si al lor FMI. Lor le place capitalismul dar nu competitia si multe altele. Lor le plac datorii vinduti.
Islamul creatia Vaticanului, planul pentru Antichrist
Ann Boroch, terapeută ANTI-VACCIN a fost găsită spânzurată în garaj
Vă vor şterge şi din memoria omenirii! Acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Ăsta e abia începutul. Nu vă culcaţi pe-o ureche: va fi şi mai rău. Vă vor introduce taxe insuportabile pe case, în timp ce „din raţiuni sociale” vor proteja marii proprietari de imobile. Vă vor zdrobi şi nu se vor opri nici atunci. Nici când veţi dispărea fizic nu le va fi îndeajuns. Se vor zbate să vă şteargă şi din memoria omenirii.
CE va demara procedura de infringement împotriva României din cauza proiectelor de microhidrocentrale din Munții Făgăraș
CONFERINȚA celor 70 de NAȚIUNI de la PARIS vrea să divizeze țara lui Israel
Demascarea celebrului David Icke , a fost inlocuit de reptilieni ? (Documentar VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro