Lecție de sfidare a SUA: Kim anunță “Continuăm creșterea nucleară”

Distribuie!by loading... Un nou mesaj radical al Coreei comuniste – “fără compromisuri și concesii, sporind demnitatea și onoarea țării și a națiunii, urmăm calea creșterii forței nucleare” BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Fără nicio teamă de rezoluțiile Consiliului de Securitate sau de sancțiunile venite din toate direcțiile, Phenianul a transmis în această […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Un nou mesaj radical al Coreei comuniste – “fără compromisuri și concesii, sporind demnitatea și onoarea țării și a națiunii, urmăm calea creșterii forței nucleare”

BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Fără nicio teamă de rezoluțiile Consiliului de Securitate sau de sancțiunile venite din toate direcțiile, Phenianul a transmis în această noapte un nou mesaj prin intermediul agenției oficiale KCNA.


În textul construit în stilul specific Coreei de Nord, se exprimă atât unitatea și determinarea poporului în dorința sa de a “depăși orice greutăți și dificultăți”, dar se insistă mult pe intenția “autodezvoltării” și pe încrederea de sine.

În privința SUA, “poziția este clară” și consideră că Washingtonul trebuie să înceteze “politica ostilă și amenințarea nucleară” pentru ca Phenianul să nu mai continue testele și dezvoltarea armamentului atomic.


Reproducem integral acest comunicat radical transmis de agenția KCNA:

“RPD Coreeană iese acum învingătoare din lupta cu imperialiștii conduși de SUA, împiedicând cu fermitate mișcările anti-RPDC ale dușmanilor, fără compromisuri și concesii.


Istoria revoluției coreene, care a început și a avansat în mod victorios prin dezvoltarea prin sine însăși, arată că numai atunci când cineva crede în puterea proprie și o sporește, se pot depăși orice greutăți și dificultăți, se pot obține cele mai mari succese în cele mai rele condiții, crescând demnitatea și onoarea țării și a națiunii, precum și realizarea prosperității.

Realizările semnificative ale Coreei democrației populare sunt fructul spiritului poporului coreean de încredere în sine și de autodezvoltare, sub îndrumarea înțeleaptă a respectatului lider suprem Kim Jong Un.

Poziția poporului coreean față de SUA este foarte clară.

Până când politica ostilă a SUA și amenințarea nucleară nu vor fi îndepărtate în mod fundamental, RPD Coreeană va urma în mod invariabil calea creșterii forței nucleare, pe baza încrederii în sine și a auto-dezvoltării.

Este doar o iluzie a SUA de a înăbuși RPDC atât timp cât țara este condusă de marele partid, iar poporul său are spiritul puternic al încrederii în sine și în propria dezvoltare.

Lumea va vedea în viitor cum spiritul curajos al Coreei bazate pe principiile Juche care va fi victorios în lupta cu Statele Unite”.

Read more: https://ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INCREDIBIL! România - STAT POLIŢIENESC? Vor să TRAGĂ fără SOMAŢIE!
IN TIMP CE UN ROMAN MUNCESTE O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 777 lei. Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.
Făcătura la adresa făbricuței de la Brădet: Se leagă, nu? Ministrul Sănătății anunță prima dezbatere publică a legii vaccinării OBLIGATORII. Acum înțelegeți de ce Ministerul NU VREA SĂ DEA, de mai bine de o lună, lista nominală cu vaccinurile primite de fiecare bebeluș care s-a îmbolnăvit. Problema este că toţi copiii au in comun un singur lucru : VACCINAREA , nu au în comun portocalele, nici branza ci doar VACCINAREA !!!!!
10 profetii implinite in ultimii 70 de ani despre Israel
Distrugerea economiei si a pietelor romanesti.... Cine se află în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România. "Ne mănâncă de vii. Nu mai putem continua aşa"
HAARP - Microwave tower GSM & Chemtrails acum si in Romania! Spalarea pe creier de antenele "microwave" GSM, Haarp si Chemtrails, dârele morții – otrava din cer..
Declarația istorică a Președintei Parlamentului Elen, Zoe Konstantopoulou
Marina americană testează arme similare celor din ”Star Wars”. Cum arată proiectilele cu o viteză de trei ori mai mare decât cea a sunetului - VIDEO
(Video) Economia României, distrusa in 28 de ani. Un raport CIA arata ca in aceasta perioada, din România au plecat catre banci străine 400 de miliarde de dolari
Incredibila „COINCIDENŢĂ” Colectivă...si dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei !!!
WikiLeaks: Generalul Degeratu făcea comerţ neautorizat cu arme americane
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro