Le-a ajuns cuţitul la os! Germanii ies în stradă, sătui de crimele imigranţilor ilegali

Distribuie!by Răbdarea germanilor de rând a ajuns la limită. Exasperaţi de valul continuu de infracţiuni provocat de migranţii musulmani, veniţi la îndemnul cancelarului Angela Merkel, cetăţenii obişnuiţi au început să-şi strige nemulţumirile în stradă. Sâmbătă, picătura care a umplut paharul a fost uciderea prin înjunghiere a unui bărbat de 35 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Răbdarea germanilor de rând a ajuns la limită. Exasperaţi de valul continuu de infracţiuni provocat de migranţii musulmani, veniţi la îndemnul cancelarului Angela Merkel, cetăţenii obişnuiţi au început să-şi strige nemulţumirile în stradă. Sâmbătă, picătura care a umplut paharul a fost uciderea prin înjunghiere a unui bărbat de 35 de ani, care încerca să-şi apere soţia de agresiunea unor migranţi arabi.
loading...

Din păcate, la Chemnitz, totul a degenerat, după implicarea organizaţiilor extremiste de stânga şi de dreapta. Astfel că, dintr-o reacţie sinceră de protest, a unor germani simpli, împotriva unui fenomen care le afectează viaţa, „main-stream media” a reţinut doar confruntările dintre extremişti şi intervenţia în forţă a poliţiştilor.

Potrivit BBC, după uciderea germanului de 35 de ani, procurorii au arestat un sirian şi un irakian. Vestea crimei a scos cetăţenii obişnuiţi din case, la o mişcare de protest paşnică. Profitând de acest moment, mişcarea PEGIDA, anti-islamică şi anti-imigranţi, a lansat apeluri la proteste. Duminică, aproape o mie de oameni au defilat ca reacţie la această crimă, scandând sloganuri precum „Străinii afară”, „Acesta este oraşul nostru” sau „Noi suntem poporul”. Pornind de aici, majoritatea agenţiilor de presă şi publicaţiilor au început să vorbească despre o organizare a diverselor mişcări de extremă dreapta. Poliţia a informat că au existat incidente cu protestatarii, dintre care unii au aruncat cu sticle asupra forţelor de ordine.


Martorii au relatat că unii manifestanţi au agresat fizic străini în timpul marşului, fugărindu-i. Vorbind la televiziunea locală MDR, primarul oraşului Chemnitz, Barbara Ludwig, şi-a exprimat indignarea: „Este grav că oamenii se pot aduna astfel (…) şi alerga prin oraş ameninţându-i pe alţii”, a declarat ea. „Cei care s-au adunat fără autorizaţie doreau să provoace haos şi să semene frica în rândul populaţiei”, a adăugat primarul din Chemnitz.

La rândul ei, Angela Merkel a condamnat atacurile comise de demonstranţii de extremă-dreapta împotriva persoanelor care par străini. Merkel a declarat că nu există loc în Germania pentru cei care răspândesc ura pe străzi.


Violenţe şi luni

În schimb, extrema dreaptă germană a organizat luni o manifestaţie la Chemnitz. Mişcarea PEGIDA, anti-imigranţi şi antiislam, precum şi partidul Alternativa pentru Germania (AfD) au chemat la o adunare la începutul serii în apropierea locului altercaţiei, în care au fost implicate în jur de zece persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică şi în care germanul de 35 de ani a fost ucis prin înjunghiere. PEGIDA a cerut guvernului „să întărească securitatea” cetăţenilor şi ”săşi schimbe politica”, transmite Agerpres, care citează agenţii de presă internaţionale. Astfel, cel puţin şase persoane au fost rănite, luni, în urma ciocnirilor între activişti de extremă-dreapta şi contramanifestanti.

Aproximativ 2.000 de demonstranţi de extremă-dreapta au participat la mitingul de luni, în timp ce aproximativ 1.000 de persoane au luat parte la o contramanifestaţie,informează agenţia DPA. Presa locală relatează că participanţii la mitingul extremei drepte au proferat ameninţări violente la adresa imigranţilor, în timp ce contramanifestanţii au scandat lozinci anti-naziste.

Sursa: EVZ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
PA SI PUSI - Motivarea CCR pentru revocarea lui Kovesi. Sefa DNA nu are cum sa scape. Iohannis e obligat sa o demita: “Sintagma 'revocarea se face' are un inteles imperativ, si nu acorda presedintelui optiunea... Presedintele ar fi trebuit sa emita decretul de revocare... Presedintele si-a arogat o putere discretionara proprie, inexistenta potrivit Constitutiei... Se constata impiedicarea ministrului de a-si indeplini rolul constitutional in legatura cu revocarea procurorului-sef DNA” (Decizia)
Klaus Iohannis a uitat întrebările la referendum? Președintele s-a încurcat- VIDEO
Declarația cu care Donald Trump i-a pus pe jar pe jurnaliști: „E calmul dinaintea FURTUNII”. Ce a sugerat președintele SUA în fața militarilor
Dan Barna președinte USR: studenții români ar trebui să facă credit pentru a-și plăti studiile la facultate! Doar cine plătește să aibe acces la studii
Iohannis, întrebat despre defrișări: Autoritățile sunt de vină. Eu mă exclud
Atac la „Ziariștii sandwich”, de tipul Moise Guran, Lucian Mîndruță sau Vlad Petreanu
O feministă radicală, care protesta în biserici pe jumătate dezbrăcată susținând avortul, s-a răsucit la 180 de grade după ce… a născut un copil. Cum a transformat-o noul născut…
Justitia, sub bocancul lui Iohannis si al Europei
Fiul lui Mugur Isarescu are curaj sa injure oamenii pe Facebook- beizadeaua verisorului regelui Mihai are un limbaj de mahala cu sclavii bancilor
Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro