LAZAR DIXIT: ILIESCU JUDECAT, CEAUSESCU REABILITAT, LOVITURA DE STAT IN LOC DE REVOLUTIE. SI SPALAREA SECURITATII

Distribuie!by În plin scandal ”Augustin Lazăr și deținuții de la Aiud”, vine azi comunicatul Ministerului Public, citit de însuși Lazăr, legat de trimiterea în judecată a vinovaților din dosarul Revoluției. Cu regretul că nu am găsit o formulă eufemistică, o spunem: Lazăr ne ia, încă o dată, de proști. loading... […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În plin scandal ”Augustin Lazăr și deținuții de la Aiud”, vine azi comunicatul Ministerului Public, citit de însuși Lazăr, legat de trimiterea în judecată a vinovaților din dosarul Revoluției. Cu regretul că nu am găsit o formulă eufemistică, o spunem: Lazăr ne ia, încă o dată, de proști.

loading...

Să trecem peste faptul că anunțul triumfal al parchetului vine exact cînd Lazăr e băgat în corzi de propriul trecut comunist și se vrea, cel mai probabil, a fi o diversiune care să mai acopere scandalul.


Să trecem peste preambulul comunicatului, în care instituția condusă de Lazăr face o paralelă laudativă între dosarul Revoluției și trimiterea în judecată, în 2016, a unor inculpați din dosarul disidentului Gheorghe Ursu. Uitînd, desigur, să ne informeze că asta se petrecea la opt ani după ce asasinul fusese eliberat din închisoare pentru bună purtare și pentru că dăduse dovezi de îndreptare, pentru ca doi ani mai tîrziu să ucidă o femeie nevinovată. Fără ca procurorii conduși de Laura Kovesi și colegi cu Augustin Lazăr, să facă recurs, măcar formal. Cît despre cel care ordonase uciderea disidentului, șeful Miliției Capitalei, odiosul Tudor Stănică, el nu a făcut o zi de pușcărie sub diverse pretexte.

Să trecem și peste amara ironie a sorții, un procuror care a prigonit deținuții politici ai regimului ceaușist să se împăuneze cu ”soluționarea acestui dosar esențial pentru aflarea adevărului despre istoria noastră recentă”. Augustin Lazăr are mari ezitări în a soluționa aflarea adevărului despre propria persoană, darmite despre revoluția din decembrie 1989.


Să trecem și peste lista marilor suspecți din dosar: cîți au fost și cîți au rămas. În topul scoșilor din cauză adastă Nicolae Ceaușescu, urmat de Silviu Brucan, Iulian Vlad, Cico Dumitrescu, Vasile Milea, Victor Stănculescu, Nicolae Militaru și restul numelor sonore ale revoluției, pentru simplu motiv că au decedat.

Nicolae Ceaușescu devine oficial victimă a evenimentelor din decembrie 1989

Să trecem peste faptul că ancheta a stabilit că Iliescu și Voican Voiculescu sunt acuzați, în principal, că au orchestrat ”diversiuni şi dezinformări”, care, între altele, ”ar fi creat condiţiile condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat”. Și uite așa, Nicolae Ceaușescu devine oficial victimă a evenimentelor din decembrie 1989, încă un pas spre normalitate al Justiției. E o zi măreață, istorică, pentru adulatorii fostului dictator. Și se deschide drum bătătorit anulării senteinței de atunci, a reabilitării fostului dictator și chiar a plății de despăgubiri urmașilor săi.

Securitatea și Miliția nu au reprezentanți trimiși în judecată

Să trecem peste faptul că în ecuație, după zbateri judiciare care au durat 30 de ani, au rămas să dea socoteală un nonagenar, Ion Iliescu, și doi octogenari, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus. Niciun fost securist, mai mic ori mai mare, pentru că, la Revoluție, se știe, toată Securitatea a tras nu în popor, ci pentru popor. Trei nume mari și late: un comunist care i-a stat, totuși, în gît fostului dictator, Iliescu, un personaj cu o anume coloratură de disident, Voiculescu, și un ofițer al Armatei, Rus. Ei sunt singurii care trebuie să plătească pentru ce s-a întîmplat la Revoluție.

Securitatea ori Miliția, lipsă la apel.

Revoluția din decembrie devine oficial lovitură de stat. Care vor fi consecințele?

Mai greu e să trecem, însă, peste o întrebare care ar trebui să ne frămînte pe toți, după ce am aflat că gruparea Iliescu, Voican, Brucan, Stănculescu & comp ”a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român” și restul informațiilor din comunicatul dlui.Lazăr:

În decembrie 2019 vom sărbători 30 de ani de la o Revoluție anticomunistă, ori vom comemora 30 de ani de la o lovitură de stat?

De azi încolo, nu ne mai e deloc limpede.

(Bogdan Tiberiu Iacob)

 

Sursa: https://inpolitics.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

A EXPLODAT BOMBA: Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană
Romii îşi fac de cap la Lugoj, pentru că autorităţile sunt slabe şi măsurile luate sunt ineficiente
Promovarea pedofiliei a ajuns la nivelul cel mai înalt: Parlamentul European
Pe nesimtite, gazele s-au scumpit cu 15% de la 1 mai! Guvernul tace malc!
UDMR, VICTORIE la CCR: Limba maghiară, obligatorie în spitale și centre sociale
Toți oamenii președintelui la STS: După demisia lui Ionel Sorinel, STS-ul va fi condus interimar de... Ionel Sorin, pleacă ai noștri vin ai noștri
POLITISTII – VICTIME ALE SISTEMULUI CORUPT: Un POLITIST UCIS CU SANGE RECE DE MAFIA PADURILOR, o POLITISTA INJUNGHIATA IN BUCURESTI iar alti doi MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi
„To do list”-ul U.E. și ticăloșii trădători ai României
27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Care e cauza EPIDEMIEI de CANCER RECTAL la generația MILLENNIALS?
DETONAREA NOII SECURITATI – UNJR si AMR declanseaza jihadul dupa aparitia Protocolului care a confirmat ingerinta serviciilor in Justitie: "PICCJ si SRI sa publice de indata absolut toate protocoalele ori intelegerile de cooperare pe care le au... Cei ce au semnat si implementat acest Protocol trebuie sa si-l asume si sa dea socoteala pentru el... Procurorii si parchetele au cedat independenta lor operationala SRI-ului... Protocolul a produs consecinte efective in dosarele de urmarire penala"
Rareș Bogdan l-a făcut pe Putin „dus cu capul”. Rușii i-au transmis jurnalistului să pună mâna pe carte și să învețe rusește
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro