LAZAR DIXIT: ILIESCU JUDECAT, CEAUSESCU REABILITAT, LOVITURA DE STAT IN LOC DE REVOLUTIE. SI SPALAREA SECURITATII

Distribuie!by În plin scandal ”Augustin Lazăr și deținuții de la Aiud”, vine azi comunicatul Ministerului Public, citit de însuși Lazăr, legat de trimiterea în judecată a vinovaților din dosarul Revoluției. Cu regretul că nu am găsit o formulă eufemistică, o spunem: Lazăr ne ia, încă o dată, de proști. loading... […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În plin scandal ”Augustin Lazăr și deținuții de la Aiud”, vine azi comunicatul Ministerului Public, citit de însuși Lazăr, legat de trimiterea în judecată a vinovaților din dosarul Revoluției. Cu regretul că nu am găsit o formulă eufemistică, o spunem: Lazăr ne ia, încă o dată, de proști.

loading...

Să trecem peste faptul că anunțul triumfal al parchetului vine exact cînd Lazăr e băgat în corzi de propriul trecut comunist și se vrea, cel mai probabil, a fi o diversiune care să mai acopere scandalul.


Să trecem peste preambulul comunicatului, în care instituția condusă de Lazăr face o paralelă laudativă între dosarul Revoluției și trimiterea în judecată, în 2016, a unor inculpați din dosarul disidentului Gheorghe Ursu. Uitînd, desigur, să ne informeze că asta se petrecea la opt ani după ce asasinul fusese eliberat din închisoare pentru bună purtare și pentru că dăduse dovezi de îndreptare, pentru ca doi ani mai tîrziu să ucidă o femeie nevinovată. Fără ca procurorii conduși de Laura Kovesi și colegi cu Augustin Lazăr, să facă recurs, măcar formal. Cît despre cel care ordonase uciderea disidentului, șeful Miliției Capitalei, odiosul Tudor Stănică, el nu a făcut o zi de pușcărie sub diverse pretexte.

Să trecem și peste amara ironie a sorții, un procuror care a prigonit deținuții politici ai regimului ceaușist să se împăuneze cu ”soluționarea acestui dosar esențial pentru aflarea adevărului despre istoria noastră recentă”. Augustin Lazăr are mari ezitări în a soluționa aflarea adevărului despre propria persoană, darmite despre revoluția din decembrie 1989.


Să trecem și peste lista marilor suspecți din dosar: cîți au fost și cîți au rămas. În topul scoșilor din cauză adastă Nicolae Ceaușescu, urmat de Silviu Brucan, Iulian Vlad, Cico Dumitrescu, Vasile Milea, Victor Stănculescu, Nicolae Militaru și restul numelor sonore ale revoluției, pentru simplu motiv că au decedat.

Nicolae Ceaușescu devine oficial victimă a evenimentelor din decembrie 1989

Să trecem peste faptul că ancheta a stabilit că Iliescu și Voican Voiculescu sunt acuzați, în principal, că au orchestrat ”diversiuni şi dezinformări”, care, între altele, ”ar fi creat condiţiile condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat”. Și uite așa, Nicolae Ceaușescu devine oficial victimă a evenimentelor din decembrie 1989, încă un pas spre normalitate al Justiției. E o zi măreață, istorică, pentru adulatorii fostului dictator. Și se deschide drum bătătorit anulării senteinței de atunci, a reabilitării fostului dictator și chiar a plății de despăgubiri urmașilor săi.

Securitatea și Miliția nu au reprezentanți trimiși în judecată

Să trecem peste faptul că în ecuație, după zbateri judiciare care au durat 30 de ani, au rămas să dea socoteală un nonagenar, Ion Iliescu, și doi octogenari, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus. Niciun fost securist, mai mic ori mai mare, pentru că, la Revoluție, se știe, toată Securitatea a tras nu în popor, ci pentru popor. Trei nume mari și late: un comunist care i-a stat, totuși, în gît fostului dictator, Iliescu, un personaj cu o anume coloratură de disident, Voiculescu, și un ofițer al Armatei, Rus. Ei sunt singurii care trebuie să plătească pentru ce s-a întîmplat la Revoluție.

Securitatea ori Miliția, lipsă la apel.

Revoluția din decembrie devine oficial lovitură de stat. Care vor fi consecințele?

Mai greu e să trecem, însă, peste o întrebare care ar trebui să ne frămînte pe toți, după ce am aflat că gruparea Iliescu, Voican, Brucan, Stănculescu & comp ”a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român” și restul informațiilor din comunicatul dlui.Lazăr:

În decembrie 2019 vom sărbători 30 de ani de la o Revoluție anticomunistă, ori vom comemora 30 de ani de la o lovitură de stat?

De azi încolo, nu ne mai e deloc limpede.

(Bogdan Tiberiu Iacob)

 

Sursa: https://inpolitics.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezvăluiri SENZAȚIONALE ale unui fost COLEG: Coldea sfârșește nemeritat de urât. De la ofițerul patriot, la cățelul și victima generalului Zamfir
Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatorii: Orice vaccin implică riscuri... NU există nimic obligatoriu în privința propriului corp
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)
REZOLUTIE IMPOTRIVA SISTEMULUI SECURIST – Magistratii europeni il someaza pe presedintele Iohannis sa ia masuri pentru a stopa imixtiunea serviciilor in Justitie: “Lupta impotriva coruptiei nu poate fi realizata prin utilizarea de metode nedemocratice, similare celor sovietice... Incheierea de protocoale secrete submineaza statul de drept, democratia, independenta sistemului judiciar si dreptul la un proces echitabil... Incetarea atacurilor impotriva Curtii Constitutionale”
Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Sanofi producatorii de vaccinuri de la care primeste si Dr. Craiu oficial sponsorizări sunt acuzați de justiția din Filipine pentru uciderea copiilor
Familia Șărămăt: la noi au intrat mascații să ia un copil parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde au fost criminali, nu au putut să intre
DOSARUL DNA-PLOIESTI A CRAPAT LA ICCJ DE DOUA ORI IN ZECE ZILE – Inalta Curte a constatat ca DNA nu a indreptat abuzul comis impotriva fostului sef al PCA Ploiesti Liviu Tudose si a retrimis cauza la parchet in vederea remedierii neregularitatilor. Prima restituire a fost dispusa la 26 septembrie 2016, cand judecatoarea suprema Maricela Cobzariu a exclus declaratia de martor data de Tudose in dosarul lui Sebastian Ghita pe motiv ca DNA a folosit-o in mod nelegal ca proba in acuzarea sa (Minuta)
Unui cuplu canadian i s-a respins cererea de a deveni părinți sociali din cauza valorilor și religiei creștine în care crede
Proștii controlează aproape tot
Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției – și nu numai…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro