Laureat al premiului Nobel pentru Economie: Cererile Eurogrupului sunt nebunie curată! Creditorii pot distruge orice membru al Zonei Euro

Distribuie!by Paul Krugman, laureat al premiului Nobel pentru Economie, critică  în termeni extremi de duri Germania, după negocierile dintre Grecia și creditorii săi. Într-un editorial pentru New York Post, intitulat ”Ucigând proiectul european”, Krugman scrie că lista cu măsurile pe care ar trebui să le ia Grecia, propusă de Eurogrup, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Paul Krugman, laureat al premiului Nobel pentru Economie, critică  în termeni extremi de duri Germania, după negocierile dintre Grecia și creditorii săi.
Într-un editorial pentru New York Post, intitulat ”Ucigând proiectul european”, Krugman scrie că lista cu măsurile pe care ar trebui să le ia Grecia, propusă de Eurogrup, este o “nebunie curată” și acuză Germania că “omoară” proiectul European.
Totodată, câștigătorul premiului Nobel pentru Economie în 2008 susține că “orice membru al Zonei Euro care îndrăznește să iasă din linie, poate fi distrus de creditori”.
“Să presupunem că Tsipras este un incompetent. Că Syriza trebuie să plece de la putere. Că Grecia ar trebui să plece din Zona Euro. Chiar și așa, cererile Eurogrup sunt o nebunie curată. S-a trecut de dincolo de duritate la răzbunare pură, la distrugerea completă a suveranității naționale (…) Este o trădare grotească a ceea ce proiectul European trebuia să însemne (…) Cine va mai putea avea încredere în intențiile bune ale Germaniei?”, scrie Paul Krugman.
“Ceea ce am învățat în ultimele două săptămâni este că a fi membru al Zonei Euro înseamnă că creditorii îți pot distruge economia, dacă ieși din linie. Impunerea austerității fără scutirea datoriilor este o soluție sortită eșecului, indiferent de cât de dispusă este țara respectivă să accepte suferința”, mai scrie Paul Krugman, în editorialul pe care l-a publicat înainte ca lideruii Eurogrup să anunțe că s-a ajuns la un acord cu Grecia.
Krugman, voce de stânga, a folosit  pe Twitter celebrul #ThisIsACoup(Aceasta este o lovitură de stat) unul dintre cele mai utilizate hashtag-uri luni dimineața în numeroase țări europene – Grecia, Franța și chiar Germania.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce Ceaușescu ? După 28 de ani așa zisele „crime” nu s-au confirmat, nici măcar una!
O polițista i-a făcut "pulifrici" pe cei care afirmă că oamenii plătesc de fapt salariile polițistilor
Masoneria o spune pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene
Au reuşit să-i gonească pe ţărani! Aşa arată o piaţă după ce a intrat în vigoare legea elaborată de Ministerul Agriculturii
FOTO Cetățeanul umplut de sânge de un primar PSD: Acolo, dacă nu eşti cu primarul, atunci trebuie să mori
Viziunea Starețului Antonie: După haosul general, Antihrist vine ca salvator și justițiar, face minuni amăgitoare, va fi socotit dumnezeu și va fi primit chiar și în biserici
Dragnea a anunțat componența noului guvern
O NOUĂ GAFĂ MARCA IOHANNIS: S-a așezat la Masa Tăcerii lui Brâncuși ÎNCĂLCÂND legea
MEGA IMAGE sau MEGA-OTRAVURI ALIMENTARE
BASESCU RUPE LANTUL – Fostul presedinte s-a dezlantuit: „Procurori, judecatori, ofiteri SRI precum Coldea, Kovesi, Selaru, Rosu, Stanciu, Dumbrava, Dragomir, Negulescu, Savin si multi, multi altii trebuie sa dispara din magistratura si din SRI... Probe contrafacute, denunturi mincinoase obtinute sub amenintarea catuselor, complete de judecata controlate de SRI, procurori care au regizat spectacolele televizate umilitoare si ilegale ale oamenilor incatusati”
Băi, Cioloș! Ne iei de proști sau chiar ești?! Cioloș, ticălosule mic! Nu le-a păsat de Țară! Mai putem noi lăsa Țara pe mâna lor?
Dosare DECLASIFICATE: Ceauşescu era planuit sa fie împuşcat la 23 august 1988
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro