Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Distribuie!by Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com. loading... În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com.

loading...

În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu este etichetat sau identificat în vreun fel, lăsând consumatorii “în întuneric” cu privire la ceea ce beau.


Reprezentanţii fermei de creştere a vacilor implicate în acest caz au declarat că vor să-şi ascundă identitatea, deoarece publicul britanic priveşte cu atâta dezgust procesul de clonare, încât ar fi în stare să renunţe să bea acest lapte.

Duminică seară, Agenţia britanică de standarde alimentare a anunţat că va declanşa o anchetă, considerând că vânzarea laptelui provenit de la aceste vaci este ilegală, potrivit reglementărilor din domeniul alimentar.


Cercetătorii au identificat motive serioase de îngrijorare cu privire la sănătatea şi starea de confort a animalelor clonate. Există date referitoare la fătări premature, malformaţii şi mortalitate timpurie.

Vacile folosite pentru producerea controversatului lapte îşi încep existenţa în SUA, sub formă de embrioni creaţi din ovulele provenite de la vacile premiate Holstein şi din sperma taurilor obişnuiţi. Embrionii sunt congelaţi şi transportaţi apoi în Marea Britanie, unde sunt implantaţi în uterele vacilor-purtătoare. Animalele supradimensionate care rezultă pot fi folosite pentru obţinerea unor cantităţi uriaşe de  carne şi lapte, dar şi în scopuri de reproducere.

 

Sursa:m.romanialibera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Spaga de la Chevron - Basescu, Obama, Chevron, Nato, Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
Dinescu, Laura Ștefan și Radu Filipescu ies din GDS după ce aceștia l-au premiat pe torționarul comunist Augustin Lazăr, sfidând practic întreg poporul român
Surpriză: Ghiță nu minte - Belgia și un mega proiect "evaporat" la Gara de Nord
Războiul intern ne sparge granițele
Primele condamnări definitive pentru o rețea care vindea firmei Schweighofer păduri retrocedate ilegal
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Protestul sorosistilor în SUA, după victoria lui Trump! (LIVE VIDEO)
Condrea era OFIŢER SIE protejat de DIPI | Fosta lui SOŢIE trece RUPE TĂCEREA: DENUNŢURI, FILAJE, NUME!
Sclavia ocupației germane! Femei și fete dintr-un sat românesc obligate să le facă drum prin mocirlă coloanei de mașini și supravegheate de bine hrănitele trupe germane de ocupație...
Funcţionarii ANAF au ajutat grupul Euroavipo să fure peste 613 milioane de lei de la stat
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marxismul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro