Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Distribuie!by Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com. loading... În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com.

loading...

În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu este etichetat sau identificat în vreun fel, lăsând consumatorii “în întuneric” cu privire la ceea ce beau.


Reprezentanţii fermei de creştere a vacilor implicate în acest caz au declarat că vor să-şi ascundă identitatea, deoarece publicul britanic priveşte cu atâta dezgust procesul de clonare, încât ar fi în stare să renunţe să bea acest lapte.

Duminică seară, Agenţia britanică de standarde alimentare a anunţat că va declanşa o anchetă, considerând că vânzarea laptelui provenit de la aceste vaci este ilegală, potrivit reglementărilor din domeniul alimentar.


Cercetătorii au identificat motive serioase de îngrijorare cu privire la sănătatea şi starea de confort a animalelor clonate. Există date referitoare la fătări premature, malformaţii şi mortalitate timpurie.

Vacile folosite pentru producerea controversatului lapte îşi încep existenţa în SUA, sub formă de embrioni creaţi din ovulele provenite de la vacile premiate Holstein şi din sperma taurilor obişnuiţi. Embrionii sunt congelaţi şi transportaţi apoi în Marea Britanie, unde sunt implantaţi în uterele vacilor-purtătoare. Animalele supradimensionate care rezultă pot fi folosite pentru obţinerea unor cantităţi uriaşe de  carne şi lapte, dar şi în scopuri de reproducere.

 

Sursa:m.romanialibera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tatăl Laurei Codruţa Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu, cel care i-a denunţat pe spionii israelieni | Telefoane în toiul nopții la fostul soț și fratele șefei DNA
Tumorile de pacienți cu cancer se taie în jumătate după utilizarea uleiului CBD
UN FERMIER ROMÂN l-a ÎNVINS pe cel mai TARE TRADER AMERICAN!
Presedintele CJ Brasov: Iohannis m-a implorat sa nu fac aeroport la Brasov. Chiar crede cineva ca se va face aeroport cat timp va exista Iohannis?
Are miliarde, dar Mark Zuckerberg poartă acelaşi tricou. Care este explicaţia
Decizie controversată luată de Iohannis. Dan Mihalache, numit ambasador al României în Marea Britanie
Marele Plan: În februarie, la Budapesta se joacă soarta României
România este singura țară cu potențial economic din Europa în care consumul casnic de energie îl depășește pe cel industrial - dovada clară și incontestabilă că noi nu mai avem industrie și economie.
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
5G aduce MOARTEA. Sute de păsări au căzut secerate în timpul unui experiment
„Călcat” de controale. Calvarul singurului antreprenor român dintr-un centru comercial: „Ce mă scoate din sărite este că vin câte trei deodată. Zici că m-au luat la țintă”
Pericol mare! Alertă de zahăr cu probleme în România! Solicitare de urgență a gigantului care l-a vândut
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro