Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Distribuie!by Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com. loading... În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie

Laptele provenit de la urmaşele vacilor clonate ajunge în mod secret, şi ilegal totodată, în magazinele de renume din Marea Britanie, relatează luni publicaţia Daily Mail citată de ziare.com.

loading...

În ciuda îngrijorării existente în rândul consumatorilor, laptele nu este etichetat sau identificat în vreun fel, lăsând consumatorii “în întuneric” cu privire la ceea ce beau.


Reprezentanţii fermei de creştere a vacilor implicate în acest caz au declarat că vor să-şi ascundă identitatea, deoarece publicul britanic priveşte cu atâta dezgust procesul de clonare, încât ar fi în stare să renunţe să bea acest lapte.

Duminică seară, Agenţia britanică de standarde alimentare a anunţat că va declanşa o anchetă, considerând că vânzarea laptelui provenit de la aceste vaci este ilegală, potrivit reglementărilor din domeniul alimentar.


Cercetătorii au identificat motive serioase de îngrijorare cu privire la sănătatea şi starea de confort a animalelor clonate. Există date referitoare la fătări premature, malformaţii şi mortalitate timpurie.

Vacile folosite pentru producerea controversatului lapte îşi încep existenţa în SUA, sub formă de embrioni creaţi din ovulele provenite de la vacile premiate Holstein şi din sperma taurilor obişnuiţi. Embrionii sunt congelaţi şi transportaţi apoi în Marea Britanie, unde sunt implantaţi în uterele vacilor-purtătoare. Animalele supradimensionate care rezultă pot fi folosite pentru obţinerea unor cantităţi uriaşe de  carne şi lapte, dar şi în scopuri de reproducere.

 

Sursa:m.romanialibera.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pământul, o problemă de siguranță națională. Guvernul tine românul ocupat cu probleme politice până vând toate terenurile !!
Izvoarele de apă, de la stat la afaceriștii conectați la Servicii. Planul globalistilor ajunge spre final "Controlul sursei de apa" , şeful corporaţiei Nestle spune că apa nu este un drept al omului, deci izvoarele vor fi privatizate
Ce ți se pregătește ție, dulce Românie?!
Visul oricărui pedofil la astfel de evenimente cum a fost la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti (VIDEO)
Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
Liberalul ORBAN, jocuri murdare de sorginte MAFIOTĂ cu pedigree MASONIC
Strigător la cer: Adrian Oros nu este de acord cu aprozarele lui Daea și trimite Corpul de Control la Casa de Comerț „Unirea”
Tolo mai BATE UN PIROI în liniștea Gabrielei Firea!
Gheorghe Piperea indică vinovații pentru „gaura de 10 miliarde de lei din buget" și cere demisii din BNR și Consiliul Fiscal
Comisia de Apărare din Senat a dat aviz pentru achiziția rachetelor Patriot
SCANDALOS! Homosexualul activist Bucurenci Dragoș declară că scopul urmărit de comunitatea LGBT din România este adopția de copii, după ce va fi recunoscut parteneriatul civil
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro