Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa.

Distribuie!by Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa. loading... Daca Laura Kovesi va fi numita procuror sef european, in pofida protocoalelor secrete si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa.

loading...

Daca Laura Kovesi va fi numita procuror sef european, in pofida protocoalelor secrete si ilegale cu serviciile, prin care a transformat sistemul judiciar intr-un camp tactic, e limpede ca stapanii Uniunii Europene asta urmaresc. Nu le pasa ce nenorociri, ce abuzuri au facut parchetele conduse de Kovesi si vor sa exporte eperimentul la nivel european. Bineinteles ca tinta vor fi statele estice membre UE, in frunte cu Romania, Polonia si Ungaria, care deranjeaza prin liderii votati de popor.


Si mai este un indiciu tot legat de Laura Kovesi: cel privind plangerea ei impotriva Romaniei pe motivul inadmisibil ca ar fi fost revocata ilegal. Spunem „inadmisibil” pentru ca asa ar trebui sa fie, dar cand vezi ca nu exista un alt caz in care o plangere sa se miste cu atata viteza la CEDO e clar ca Laura Kovesi beneficiaza de ajutor din partea unora care controleaza aceste institutii europene.

Acum intelegeti de ce i s-a inscenat un dosar judecatoarei Gabriela Birsan de la Inalta Curte in timp ce sotul ei, profesorul Corneliu Birsan, era judecatorul Romaniei la CEDO?


Tocmai pentru ca acesta sa fie silit sa plece si sa lase locul actualei judecatoare a Romaniei la CEDO Iulia Motoc. O preferata a serviciilor. Si o buna prietena cu Kovesi, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos. Dar si cu Dacian Ciolos, pe care forte externe ni-l tot baga pe gat. Asta e – nici CEDO nu mai e ce era odata.

* Devine tot mai evident ca asa-zisa lupta anticoruptie din Romania a fost un experiment ordonat din exteriorul Romaniei, ca un mijloc de razboi rece menit sa ne cucereasca economia si suveranitatea. Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa. Daca Laura Kovesi va fi numita procuror sef european, in pofida protocoalelor secrete si ilegale cu serviciile, prin care a transformat sistemul judiciar intr-un camp tactic, e limpede ca stapanii Uniunii Europene asta urmaresc. Nu le pasa ce nenorociri, ce abuzuri au facut parchetele conduse de Kovesi si vor sa exporte eperimentul la nivel european. Bineinteles ca tinta vor fi statele estice membre UE, in frunte cu Romania, Polonia si Ungaria, care deranjeaza prin liderii votati de popor. 

Si mai este un indiciu tot legat de Laura Kovesi: cel privind plangerea ei impotriva Romaniei pe motivul inadmisibil ca ar fi fost revocata ilegal. Spunem „inadmisibil” pentru ca asa ar trebui sa fie, dar cand vezi ca nu exista un alt caz in care o plangere sa se miste cu atata viteza la CEDO e clar ca Laura Kovesi beneficiaza de ajutor din partea unora care controleaza aceste institutii europene. Acum intelegeti de ce i s-a inscenat un dosar judecatoarei Gabriela Birsan de la Inalta Curte in timp ce sotul ei, profesorul Corneliu Birsan, era judecatorul Romaniei la CEDO? Tocmai pentru ca acesta sa fie silit sa plece si sa lase locul actualei judecatoare a Romaniei la CEDO Iulia Motoc. O preferata a serviciilor. Si o buna prietena cu Kovesi, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos. Dar si cu Dacian Ciolos, pe care forte externe ni-l tot baga pe gat. Asta e – nici CEDO nu mai e ce era odata.

* Klaus Iohannis ne dovedeste pe zi ce trece ca a devenit presedinte de tara pur si simplu dintr-o gluma proasta a istoriei. Nu mai devreme de joi, 7 februarie 2019, Werner a aratat inca o data ca adevarata lui vocatie este de vataf (iar nu de om politic), cand a refuzat-o pentru a patra oara pe Olguta Vasilescu pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale. Daca nici acum, in ceasul al XII-lea, PSD-istii nu se urnesc sa sesizeze CCR cu un conflict juridic de natura constitutionala, atunci degeaba mai stau la guvernare.

Altminteri, laudabila ideea Olgutei de a-i face lui Werner plangere penala pentru abuz in serviciu, desi cel mai probabil aceasta va fi clasata pe motiv de superimunitate prezidentiala – aceeasi superimunitate despre care Iohannis sustinea in campania din 2014 ca va fi primul lucru la care va renunta (vezi video mai jos).

Iata cum isi argumenteaza deputata demersul:

Am luat act de noua scrisoare redactata de presedintele Johannis si cred ca sunt indreptatita sa fac mai multe precizari:

⁃ 1. Este evident ca nu exista niciun motiv de legalitate pentru respingerea mea la functia de ministru al Dezvoltarii, asa cum a statuat CCR. Sunt cetatean roman, cu domiciliul in Romania, nu sunt condamnata penal, nu am colaborat cu Securitatea (nici noua, nici veche), nu am nicio incompatibilitate. Acest lucru il recunoaste si Klaus Johannis si, deci, singura modalitate legala admisa de Constitutie ca sa fie motiv de respingere, i-a cazut de la primul paragraf.

⁃ 2. Scrie despre faptul ca nu am experienta administrativa, omitand, in text, un amanunt semnificativ din CV-ul meu, transmis si la dosar, ca am fost primar al unuia dintre cele mai mari orase din Romania si, judecand dupa scorul electoral obtinut pentru al doilea mandat, cetatenii au apreciat performanta mea.

⁃ 3. In plus fata de presedintele Romaniei care a fost doar profesor si primar, am trei mandate de parlamentar si al patrulea in curs (in doua indeplinind functii de presedinte de comisii parlamentare), am fost primar 5 ani si doi ani am detinut functia de ministru. Asadar, experienta mea e chiar ceva mai consistenta decat a lui Klaus Johannis pana a ajunge presedinte.

⁃ 4. Motivul real pentru care ma respinge Klaus Johannis se refera la declaratiile politice facute in decursul anilor, drept garantat de Constitutie, la art. 72, alin. 1. De altfel, acest motiv mi se pare a fi cel mai stalinist posibil. La lectia de democratie si Constitutie Klaus Johannis a lipsit mereu, dar acum tine sa ne arate si sub propria semnatura.

⁃ 5. A invoca un comunicat CSM care se referea tot la declaratii ale mele, in conditiile in care nu mai putin de sase Instante judecatoresti mi-au dat ulterior dreptate, mi se pare de-a dreptul stupid pentru argumentatia respingerii pentru functia de ministru, mai ales ca vine din partea unei persoane dovedita de Instantele de judecata ca a obtinut prin fals imobile si a carei sotie refuza sa se prezinte la organele de ancheta pentru a da explicatii.

⁃ 6. Comunicarea presedintelui se refera si la reputatia si imoralitatea mea. Mi se pare mai mult decat penibil si injositor pentru un presedinte sa opereze cu instrumente specifice postacilor care arunca galeti de mizerie in oameni politici pe care nu ii agreeaza.

⁃ 7. Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personala, consider ca dl. Klaus Johannis se incadreaza perfect la infractiunea de abuz in serviciu, prevazuta de art. 297, alin 1 si 2, Cod Penal, motiv pentru care am inceput deja redactarea unei plangeri penale in acest sens.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MARELE MITING de partid și de stat este organizat ca și cele din Coreea de Nord și China. Mitingul cel mai bine organizat din Istoria României se desfășoară după modelele vietnameze şi nord-coreene cu 300.000 de oameni seară de seară în 69 de oraşe
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Legea de vanzare - cumparare a terenurilor agricole extravilane se aplica de astazi. In ce conditii se anuleaza tranzactia?
Ion Cristoiu susține că o responsabili pentru situația de la Caracal sunt STS și președintele Iohannis care controlează direct STS, el l-a numit pe șeful STS
De colecție: Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Stelian Tănase, alți intelectuali și un aragaz, luând notițe de la Silviu Brucan. Aragazul a pretins că și el a fost persecutat politic de Ceaușescu 🙂
ANGELA MERKEL VINE LA SIBIU SĂ ÎL SUSȚINĂ PE KLAUS IOHANNIS. S-A STABILIT ȘI CÂND E VIZITA!
Rusia se laudă cu noile sale tancuri „invizibile” | „Suntem înaintea Occidentului cu 10 ani”
România va înființa magazine de stat care vor concura cu hipermarketurile străine
Documente declasificate peste Ocean. România: Soros stabilea agenda politică externă a lui Obama
Asediul marilor corporaţii
Din ciclul „Lecții de Istorie ADEVĂRATĂ”: Convorbiri cu fostul șef al contraspionajului Român Filip Teodorescu.
TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: "De ce atacati DNA?... Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!... Sunteti om, inainte sa fiti judecator... Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro