La ordinul lui Trump s-a desecretizat un dosar CIA care dezvăluie cum s-au vindecat unii bolnavi de cancer fără niciun medicament

Distribuie!by   Ca tata de copil autist, vatamat de vaccinuri, Trump a fost primul presedinte american ce a ordonat infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea efectelor nocive ale dubioaselor vaccinuri si legatura lor cu autismul. Trump a fost primul presedinte american care l-a trimis la plimbare pe magnatul Gates, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ca tata de copil autist, vatamat de vaccinuri, Trump a fost primul presedinte american ce a ordonat infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea efectelor nocive ale dubioaselor vaccinuri si legatura lor cu autismul.
Trump a fost primul presedinte american care l-a trimis la plimbare pe magnatul Gates, dupa ce individul a avut tupeul sa se ceara in audienta si sa ii solicite presedintelui Americii sa dizolve comisia ce controleaza siguranta vaccinurilor, “garantind el personal (sic!!!) ca vaccinurile sint sigure”.
Trump a fost primul presedinte care a desecretizat documente CIA care arata ca organismul este capabil sa se vindece singur de cancer si alte boli asa-zis incurabile, fara nici un ajutor din partea medicinei alopate.
Trump e primul presedinte american in care cred.

loading...

„Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să se vindece fără a folosi niciun fel de medicaţie. Acestea sunt date care apar într-un dosar declasificat al CIA, intitulat Gateway Process.

Conform documentelor deţinute de jurnalişti britanici de la „Daily Star” unii bolnavi de cancer au reuşit să atingă un nivel superior de explorare în supraconştient şi să controleze undele cerebrale folosind tehnici specifice de meditaţie.

Conform rapoartelor şi analizelor clinice realizate la finalul tratamentului, tumorile au intrat în remisie.

În cazurile mai grave de canceroşi, conform rapoartelor CIA, inclusiv metastazele s-au redus vizibil. CIA a păstrat secrete descoperirile pentru a le folosi exclusiv în cadrul organizaţiilor guvernamentale şi militare.

Dosarul a fost declasificat din ordinul preşedintelui american Donald Trump, intrând la pachet cu dosarele din cazul asasinatului lui John Fitzgeral Kennedy, de la 22 noiembrie 1963.

Majoritatea rezultatelor pozitive ale cercetărilor au fost atinse prin hipnoză, meditaţie transcendentală şi tehnici de concentrare mentală numite generic „biofeedback”. În cadrul experimentelor, pacienţilor li se spunea să se concentreze pe o anumită parte a corpului şi să „bombardeze” acea parte a corpului cu gânduri pozitive, potrivit click.ro.

Expertul Anjel Gutierrez a explicat pentru sursa citată: „Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Citeşte mai multe pe click.ro.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
Incepe balul! Primele promisiuni electorale ale PSD, aruncate la cosul de gunoi !
Scene şocante: Sex în giratoriul de pe Calea Baciului *VIDEO
DigiTV e urmarita de DNA pt. corputie! HAHAHA tocmai cei care acuzau pe altii de FAKE NEWS, nu spun lumii despre situatia lor!!!!
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură ! "De 27 de ani tara e condusa de politicieni masoni, care nu au facut niciodata ceva bun pentru Romania, doar au distrus si au lucrat impotriva poporului si brusc vor sa impuna vaccinarea obligatorie
Soros revine amenințător: Sunt gata să lupt împotriva „naționalismului”, ideologia dominantă la nivel global!
Giganții bancari fac zid în jurul protestatarilor de la Guvern. Încă un șef de bancă aplaudă manifestația
VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității
Hans Klemm continuă fără jenă să se bage în treburile României. Ce vrea de la Tudorel Toader
O NOUĂ MIZERIE Progresisto-Mondialistă. UNICEF ne propune să eliminăm Examenul Național de Admitere în Liceu SINGURUL EXAMEN corect și cuprinzător care are loc în România de azi. Federația părinților: "Suspendarea examinării va îngropa sistemul de educație"
EXCLUSIV/ VIDEO : Sorin Grindeanu, omul SRI și al Big Brother
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro