La ordinul lui Trump s-a desecretizat un dosar CIA care dezvăluie cum s-au vindecat unii bolnavi de cancer fără niciun medicament

Distribuie!by   Ca tata de copil autist, vatamat de vaccinuri, Trump a fost primul presedinte american ce a ordonat infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea efectelor nocive ale dubioaselor vaccinuri si legatura lor cu autismul. Trump a fost primul presedinte american care l-a trimis la plimbare pe magnatul Gates, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ca tata de copil autist, vatamat de vaccinuri, Trump a fost primul presedinte american ce a ordonat infiintarea unei comisii de ancheta pentru verificarea efectelor nocive ale dubioaselor vaccinuri si legatura lor cu autismul.
Trump a fost primul presedinte american care l-a trimis la plimbare pe magnatul Gates, dupa ce individul a avut tupeul sa se ceara in audienta si sa ii solicite presedintelui Americii sa dizolve comisia ce controleaza siguranta vaccinurilor, “garantind el personal (sic!!!) ca vaccinurile sint sigure”.
Trump a fost primul presedinte care a desecretizat documente CIA care arata ca organismul este capabil sa se vindece singur de cancer si alte boli asa-zis incurabile, fara nici un ajutor din partea medicinei alopate.
Trump e primul presedinte american in care cred.

loading...

„Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să se vindece fără a folosi niciun fel de medicaţie. Acestea sunt date care apar într-un dosar declasificat al CIA, intitulat Gateway Process.

Conform documentelor deţinute de jurnalişti britanici de la „Daily Star” unii bolnavi de cancer au reuşit să atingă un nivel superior de explorare în supraconştient şi să controleze undele cerebrale folosind tehnici specifice de meditaţie.

Conform rapoartelor şi analizelor clinice realizate la finalul tratamentului, tumorile au intrat în remisie.

În cazurile mai grave de canceroşi, conform rapoartelor CIA, inclusiv metastazele s-au redus vizibil. CIA a păstrat secrete descoperirile pentru a le folosi exclusiv în cadrul organizaţiilor guvernamentale şi militare.

Dosarul a fost declasificat din ordinul preşedintelui american Donald Trump, intrând la pachet cu dosarele din cazul asasinatului lui John Fitzgeral Kennedy, de la 22 noiembrie 1963.

Majoritatea rezultatelor pozitive ale cercetărilor au fost atinse prin hipnoză, meditaţie transcendentală şi tehnici de concentrare mentală numite generic „biofeedback”. În cadrul experimentelor, pacienţilor li se spunea să se concentreze pe o anumită parte a corpului şi să „bombardeze” acea parte a corpului cu gânduri pozitive, potrivit click.ro.

Expertul Anjel Gutierrez a explicat pentru sursa citată: „Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

Citeşte mai multe pe click.ro.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primele condamnări definitive pentru o rețea care vindea firmei Schweighofer păduri retrocedate ilegal
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
PRESA ISRAELIANĂ: SCANDALUL „SPIONAJ LA KOVESI” | Un oficial de rang înalt din SRI a comandat acţiunea
Clotilde Armand: Occidentul nu mai are nevoie de religie
Telemeaua Dorna „românească” se fabrică în Polonia
Cânepa, abandonată de români, aduce bani buni olandezilor. La Sebeş se produce fibră pentru Mercedes, BMW şi Bugatti
Alimentul pe care romanii il mananca, iar in alte tari este folosit ca mancare pentru caini si pisici
MUTARE TACTICĂ ISTORICĂ făcută de SRI. DOCUMENT INFORMATIV distribuit greilor din politică. Breaking news
Luis Lazarus: Acum ne-am lămurit care e treaba cu graba americanului Săcărin
Scarbele regale trăiesc în lux pe spinarea românilor. Tu ce parere ai?
Vaccinuri? Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere la Polizu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro