La el legea nu se aplică: Dosarul caselor lui Iohannis, clasat de Parchetul General…”Corupțea” e ok acum

Distribuie!by Parchetul General a clasat dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiției referitor la casele din Sibiu ale președintelui Klaus Iohannis, informează Hotnews. Dosarul a fost clasat din 6 februarie în baza articolului 16), litera i) din Codul de procedură penală, care prevede că „există autoritate de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Parchetul General a clasat dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiției referitor la casele din Sibiu ale președintelui Klaus Iohannis, informează Hotnews.
Dosarul a fost clasat din 6 februarie în baza articolului 16), litera i) din Codul de procedură penală, care prevede că „există autoritate de lucru judecat”, au declarat pentru sursa citată reprezentanți ai Parchetului General.
Carmen Iohannis, soția președintelui, a fost audiată în acest dosar în februarie 2019.
Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție după ce Lumea Justiției a făcut o plângere împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care familia Iohannis a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.
În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soții Iohannis au obținut 320.000 euro, până când instanțele brașovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare, declarându-i cumpărători care nu pot invoca buna-credință, precum și actele de moștenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.
Președintele Klaus Iohannis declara că el nu are niciun dosar penal pentru că toate s-au clasat deoarece faptele nu există. Klaus Iohannis spunea că nici el și nici soția sa nu au comis vreodată vreo ilegalitate sau faptă penală.
„Eu nu am niciun dosar. Toate s-au clasat. Aceste clasări nu s-au făcut pentru că mă cunosc eu cu procurorul Lazăr 1 sau cu procurorul Lazăr 2. S-au clasat pentru că nu există fapte. Eu știu foarte bine ce am făcut și la primărie, și înainte de primărie, și la Președinție. Eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau vreo faptă penală, lucru la fel de adevărat și pentru soția mea, Carmen”, declara președintele în noiembrie 2018.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un profesor din Ardeal despre mesajele împotriva Bisericii Ortodoxe: Sunt pregătite în ungherele cele mai lugubre ale unor frății oculte, străine de neam și țară
DEGLOBALIZAREA a început. Conducătorii României se luptă între ei în plin război mondial
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
Dr. Vasile Astărăstoae despre coronavirus: Isteria este creată de inexistența unui vaccin, ca și cum vaccinarea ar fi panaceu universal
Adevărul despre Mihai Șora: În 1990 a semnat ordinul de eliminare a 14 clase cu predare în limba română de la Liceul Bolyai din Târgu Mureș, amplificând conflictul inter-etnic. A comparat Unirea de la 1918 cu raptul comis de URSS asupra Basarabiei!
Ministrul Energiei ne dă cu tifla: activitatea sa la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României
Efectele desemnării lui Kovesi procuror-șef european: război deschis România-UE
V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
New York Times a dat-o din nou în bară cu o știre falsă Fake News despre Trump!!
Iohannis nu a plătit impozit ani de zile de pe urma casei furate pe care o închiriase la Raiffeisen si are de plată SUTE DE MII DE EURO!!! Dacă făcea asta un cetățean obișnuit ce se intâmpla?
RECENSĂMÂNTUL RUINĂRII ROMÂNIEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro