La doar 10 ani, suspendați de o școală pentru „comportament homofob”:„Sunteți o rușine pentru această școală!”

Distribuie!by O școală din Londra a suspendat doi elevi pentru „comportament homofob”, după ce copiii au spus că nu vor să ia parte la o lecție cu tematică LGBT. Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, care anul trecut a avut mai multe dispute cu părinții copiilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O școală din Londra a suspendat doi elevi pentru „comportament homofob”, după ce copiii au spus că nu vor să ia parte la o lecție cu tematică LGBT.
Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, care anul trecut a avut mai multe dispute cu părinții copiilor în timpul unei parade gay, a decis acum să suspende, pentru cinci zile, o fetiță și un băiețel, care au doar 10 ani, pentru că s-au opus programei LGBT.  Și asta după ce unul dintre copii a cerut profesorului permisiunea de a nu participa la o lecție LGBT, scrie The Times.
Farrell și colega sa de clasă, Kaysey, l-au întrebat pe profesor, după ce acesta a distribuit elevilor o broșură cu tematică LGBT: „Domnule, vă rog, aș putea să nu particip la această lecție?”. Profesorul a refuzat, spunând că lecția LGBT face parte din curricula școlară.
Conform presei britanice, se pare că, după ore. profesorul l-ar fi acuzat pe Farrell că a folosit un „limbaj homofob” spunând că  ”LGBT e de rahat și e o prostie”, lucru pe care elevul l-a negat. Băiatul a explicat că este creștin și că nu acceptat lecția LGBT întrucât contravine religiei sale.
Profesorul a încercat să-i provoace, întrebându-i pe copii: ”Ați vrea ca homosexualii să moară?” ”Am spus că nu”, a răspuns Farrell.
În ciuda acestui răspuns, copiii au fost numiți ”o rușine pentru școală” și au fost ținuți, timp de cinci ore într-o cameră de pedeapsă. După care s-a luat decizia suspendării lor, timp de cinci zile.
Piărinți celor doi copiii insistă că aceștia nu au făcut comentarii homofobe, iar versiunea elevilor este susținută de alți copii din clasă. Într-o scrisoare adresată conducerii școlii, părinții au acuzat profesorii că i-au discriminat pe copii.
https://www.activenews.ro/externe/La-doar-10-ani-suspendati-de-o-scoala-din-Londra-pentru-%E2%80%9Ecomportament-homofob-%E2%80%9ESunteti-o-rusine-pentru-aceasta-scoala-156788

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Slovacia VS Iredentismul Maghiar, o lecție de demnitate națională!
Un "compliment" de la liderul american, aflat la Bruxelles Trump: "Germanii sunt răi, foarte răi"
SOV: De unde credeți că provin bogățiile Parisului, ale Moscovei sau ale Londrei? Spitalele arată mai rău ca pușcăriile pentru că bogățiile țării sunt aspirate de stăpânii voștri
Împotriva cenzurării identității creștine în Europa! Un ceh curajos a protestat într-un mod inedit față de decizia Lidl de a scoate Crucea de pe ambalaje: A venit la cumpărături cu o CRUCE uriașă. In schimb grupul Schwarz Lidl&Kaufland,sunt primii la sposorizari ca UNTOLD si Caravana de donat sange !!
General Br. (r) Aurel Rogojan (SRI) – Suntem in pragul celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Masoneria şi controlul României
Războiul intern ne sparge granițele
Fiscul a început acţiunea de recuperare a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă
"Pulimea de mall-uri" nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv! Scene şocante la un concert Carla’s Dreams | Mai multe persoane, inclusiv copii, şi-au pierdut cunoştinţa: „Când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza” Video
George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
De ce nu am ieșit în stradă deși sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în țara mea
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro