La doar 10 ani, suspendați de o școală pentru „comportament homofob”:„Sunteți o rușine pentru această școală!”

Distribuie!by O școală din Londra a suspendat doi elevi pentru „comportament homofob”, după ce copiii au spus că nu vor să ia parte la o lecție cu tematică LGBT. Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, care anul trecut a avut mai multe dispute cu părinții copiilor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O școală din Londra a suspendat doi elevi pentru „comportament homofob”, după ce copiii au spus că nu vor să ia parte la o lecție cu tematică LGBT.
Școala primară Heavers Farm din South Norwood, din sudul Londrei, care anul trecut a avut mai multe dispute cu părinții copiilor în timpul unei parade gay, a decis acum să suspende, pentru cinci zile, o fetiță și un băiețel, care au doar 10 ani, pentru că s-au opus programei LGBT.  Și asta după ce unul dintre copii a cerut profesorului permisiunea de a nu participa la o lecție LGBT, scrie The Times.
Farrell și colega sa de clasă, Kaysey, l-au întrebat pe profesor, după ce acesta a distribuit elevilor o broșură cu tematică LGBT: „Domnule, vă rog, aș putea să nu particip la această lecție?”. Profesorul a refuzat, spunând că lecția LGBT face parte din curricula școlară.
Conform presei britanice, se pare că, după ore. profesorul l-ar fi acuzat pe Farrell că a folosit un „limbaj homofob” spunând că  ”LGBT e de rahat și e o prostie”, lucru pe care elevul l-a negat. Băiatul a explicat că este creștin și că nu acceptat lecția LGBT întrucât contravine religiei sale.
Profesorul a încercat să-i provoace, întrebându-i pe copii: ”Ați vrea ca homosexualii să moară?” ”Am spus că nu”, a răspuns Farrell.
În ciuda acestui răspuns, copiii au fost numiți ”o rușine pentru școală” și au fost ținuți, timp de cinci ore într-o cameră de pedeapsă. După care s-a luat decizia suspendării lor, timp de cinci zile.
Piărinți celor doi copiii insistă că aceștia nu au făcut comentarii homofobe, iar versiunea elevilor este susținută de alți copii din clasă. Într-o scrisoare adresată conducerii școlii, părinții au acuzat profesorii că i-au discriminat pe copii.
https://www.activenews.ro/externe/La-doar-10-ani-suspendati-de-o-scoala-din-Londra-pentru-%E2%80%9Ecomportament-homofob-%E2%80%9ESunteti-o-rusine-pentru-aceasta-scoala-156788

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIDEO Latoya Jackson la intrebarea: este Michael Jackson un pedofil? Da, nu l-au interesat niciodata femeile
Nasul Tv, Radu Moraru: În ultimele 4 luni mi-a venit să emigrez de 3 ori !
Răzvan Ioan Boanchiş | Să înceapă greva medicilor! Urgent! Nu mâine, azi!
Bogdan Diaconu: „Vine sfarsitul pentru tradatorii de tara, oare acest lucru il sperie pe Basescu?”
De ce Soros il URASTE pe Orban: „Promoveaza principiile identitatii nationale si crestine”
Stați liniștiți: Banca Mondială protestează pentru dumneavoastră!
Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor vrea, în unanimitate, organisme modificate genetic în România. Deputat PSD, poziţie slugarnică în faţa Monsanto. Pericolele OMG-urilor, doar "legende"
Presa britanică: Există un plan secret pentru aducerea în UE a 50 de milioane de africani
Noul consilier al premierului Cioloş vine tot dinspre Soros/Basescu
Lista finanțărilor lui Soros în România făcute DOAR prin puşculița numită CEE Trust. Asta ca să realizați cât de VASTĂ E REȚEAUA SOROS
După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
După ce a vrut să ne bage pe gât să declarăm "sărbătoare națională a României" ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA , Kelemen Hunor, face pe supăratul: Îi voi transmite președintelui îngrijorarea față de isteria antimaghiară extrem de violentă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro