La ce se uită bărbații atunci când își aleg soția

Distribuie!by Un om bogat urma să-și creeze o familie. Deși avea 3 favorite și nu știa pe cine dintre ele să aleagă, bogătașul s-a gândit să-i ofere fiecăreia câte 10.000 dolari și le-a ordonat să le cheltuie cum vor ele. loading... Prima femeie a mers la un centru comercial, procurându-și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un om bogat urma să-și creeze o familie. Deși avea 3 favorite și nu știa pe cine dintre ele să aleagă, bogătașul s-a gândit să-i ofere fiecăreia câte 10.000 dolari și le-a ordonat să le cheltuie cum vor ele.

loading...

Prima femeie a mers la un centru comercial, procurându-și o varietate de articole și accesorii de lux pentru sine. Când a revenit la bărbat, aceasta i-a spus: „Dragule, știi cât de mult te iubesc. De aia vreau să contemplezi în fiecare zi frumusețea mea, fiind conștient că ceilalți te invidiază amarnic”.
A doua femeie a cheltuit toți banii pentru cadouri și îmbrăcăminte costisitoare pentru iubitul ei și i-a spus: „Dragule, ești cea mai importantă persoană în viața mea. Vreau să știi că îți doresc multă fericire și sunt gata să fac orice pentru tine!”


A treia femeie a investit toți banii în stocuri, le-a vândut și a câștigat încă 10.000 dolari pe care le-a întors bărbatului: „Dragule, te iubesc enorm de mult. Am făcut toate astea ca să înțelegi că sunt deșteaptă și pot gestiona banii – nu doar să-i cheltui, dar și să-i câștig”. Bărbatul le-a acultat pe toate, a cugetat un pic și s-a decis să o ia de soție pe cea care avea cei mai mari sâni.

La ce se uită bărbații atunci când își aleg soția

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro