LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”

Distribuie!by           Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică. Dacă până la instituirea stării de urgenţă, doctorii ofereau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 

 

 

 

Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică.


Dacă până la instituirea stării de urgenţă, doctorii ofereau informaţii despre pacienţii infectaţi cu COVID 19, acum nimeni nu mai spune nimic. Doctorilor le este teamă de consecinţe. Astfel, singura sursă de informare rămâne Grupul de Comunicare Strategică.

loading...

În toată România sunt interdicţii de comunicare. Prefecţii au primit luna trecută, de la secretarul de stat în MAI Gheorghe Sorescu, o circulară prin care sunt anunţaţi că nu au voie să comunice niciun fel de informaţie despre pacienţii şi testele pentru COVID-19.


Medicul militar Mihai Mărginean, detaşat la Spitalul din Suceava, a vorbit despre situaţia dezastruoasă de acolo pe canalul MApN.

„Noi suntem cei care negociem cu Dumnezeu o clipă, o oră, o zi. Pfff, foarte rar o săptămână din viaţa pacienţilor noştri”, a spus dr. Mihai Mărginean, medic militar.


Solicitat pentru un interviu, medicul a spus că nu poate vorbi decât prin Biroul de Presă al MApN.

Sunt şi cadre medicale care înfruntă interdicţiile. Un medic din Suceava a spus fără teamă că acolo nu sunt materiale de protecţie, iar unitatea era „moartă” fără armată.

„Suntem ameninţaţi cu dosare penale dacă divulgăm condiţiile în care lucrăm”, spune o asistentă de la Suceava.

Doctorul Cameliu Roiu a dezvăluit de mai multe ori problemele din sistem.

„Se minte foarte mult, ca şi la Colectiv, cum s-a minţit e zeci de ani cum iar avem de toate, cum iarăşi suntem în control, când, de fapt, spitalele sunt total nepregătite”, a spus dr. Camelia Roiu.

La alţii nu e aşa. Medici din Spania, Italia, Marea Britanie sau Statele Unite participă la emisiuni, postează pe reţelele de socializare şi vorbesc despre lipsurile din spitale sau vorbesc despre evoluţia coronavirusului.

SURSA:

LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Omul multinaționalelor străine intră în joc. Isărescu: "Impozitul pe cifra de afaceri merge la o firmă mică, un restaurant, un birt" Cu alte cuvinte Lăsați multinaționalele străine să vă fure în continuare de miliarde de euro prin sifonarea profitul
Lecție de demnitate: în loc de cutii de carton lipite cu scoci, soldații polonezi morți în al doilea război sunt reînhumați în sicrie din lemn masiv, cu cruce și steag deasupra
S-au furat bani cât pentru zece catedrale ale mântuirii neamului
Comisia Europeana a respins legea care impune supermarketurilor 51% produse agro-alimentare românești pe lanțul comercial scurt. Cu alte cuvine acestia doresc distrugrea producatorilor romani ! În aceste condiții, cumpărați românește, oameni buni! De la prăvălia din colțul străzii sau de la parterul blocului, din piețe, chiar și din magazinele mari, dar alegând produse românești !
Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot
Un scriitor român din Germania se adresează politrucului Iohannis
CNSAS a deschis ancheta impotriva procurorului general Augustin Lazar pentru suspiciuni de politie politica din functia de presedinte al Comisiei de "filtrare" a detinutilor politici din anii '80 de la Penitenciarul Aiud. Potrivit Legilor comuniste, reprezentatii organelor de represiune nu puteau activa fara avizul Securitatii
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
Omul care a depus plangere la DNA impotriva Guvernului Grindeanu, detine 4 ONG-uri sorosiste si surpriza apare in poze cu Nicusor Dan!!!
Cătălin Ioniţă a plecat de la conducerea Poliţiei Române. Locul i-a fost luat de chestorul în faţa căruia îngenuncheau poliţiştii
Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro