LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”

Distribuie!by           Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică. Dacă până la instituirea stării de urgenţă, doctorii ofereau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 

 

 

 

Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus. Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică.


Dacă până la instituirea stării de urgenţă, doctorii ofereau informaţii despre pacienţii infectaţi cu COVID 19, acum nimeni nu mai spune nimic. Doctorilor le este teamă de consecinţe. Astfel, singura sursă de informare rămâne Grupul de Comunicare Strategică.

loading...

În toată România sunt interdicţii de comunicare. Prefecţii au primit luna trecută, de la secretarul de stat în MAI Gheorghe Sorescu, o circulară prin care sunt anunţaţi că nu au voie să comunice niciun fel de informaţie despre pacienţii şi testele pentru COVID-19.


Medicul militar Mihai Mărginean, detaşat la Spitalul din Suceava, a vorbit despre situaţia dezastruoasă de acolo pe canalul MApN.

„Noi suntem cei care negociem cu Dumnezeu o clipă, o oră, o zi. Pfff, foarte rar o săptămână din viaţa pacienţilor noştri”, a spus dr. Mihai Mărginean, medic militar.


Solicitat pentru un interviu, medicul a spus că nu poate vorbi decât prin Biroul de Presă al MApN.

Sunt şi cadre medicale care înfruntă interdicţiile. Un medic din Suceava a spus fără teamă că acolo nu sunt materiale de protecţie, iar unitatea era „moartă” fără armată.

„Suntem ameninţaţi cu dosare penale dacă divulgăm condiţiile în care lucrăm”, spune o asistentă de la Suceava.

Doctorul Cameliu Roiu a dezvăluit de mai multe ori problemele din sistem.

„Se minte foarte mult, ca şi la Colectiv, cum s-a minţit e zeci de ani cum iar avem de toate, cum iarăşi suntem în control, când, de fapt, spitalele sunt total nepregătite”, a spus dr. Camelia Roiu.

La alţii nu e aşa. Medici din Spania, Italia, Marea Britanie sau Statele Unite participă la emisiuni, postează pe reţelele de socializare şi vorbesc despre lipsurile din spitale sau vorbesc despre evoluţia coronavirusului.

SURSA:

LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

IOHANNISTAN, țara coborâtă în logica hienelor
Expresia lui Klaus Iohannis când a dat ochii cu cei doi foști deținuți politici care au fost chinuiți de Augustin Lazăr, om susținut de președinte în ciuda tuturor mărturiilor
Pădurarii din Mehedinți puși să strângă voturi pentru PNL
Traian Băsescu, scrisoare ULUITOARE către Donald Trump: Avertisment pentru noul preşedinte al SUA
Punct final în Dosarul Referendumul. DNA cere închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea
Liviu Dragnea, atac dur la adresa multinaţionalelor: 'Nu am discurs de SLUGĂ'
Mesaj pentru idiotii utili:
AVERTISMENTUL ACADEMIEI ROMANE I-A INFURIAT PE SECURISTI – Zeci de academicieni atrag atentia asupra atacurilor la identitatea, suveranitatea si unitatea tarii: „Actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice' si actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului... Sa fim o tara a Europei Unite, dar cu identitate proprie, romaneasca”. Propaganda infiltrata cu agentii noii Securitati s-a napustit asupra academicienilor (Scrisoarea)
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV: Peste 300.000 de români ascultați oficial, în Săveni 259 de dosare de interceptare
Deutsche Welle despre cum l-a umilit Macron la București pe Iohannis: Președintelui Macron părea că nu-i vine să creadă că lucrurile pot merge atât de ușor
Ce vor să ascundă stăpânii coloniei? Ordin de la stăpânire: Închideți urgent Dosarul „Caracal”!
Se împlineşte profeţia. SUA a atacat SIRIA. Rusia condamnă atacul. Se cere convocarea Consiliului de securitate a ONU
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro