La 30 de ani de la căderea comunismului în România, Google încearcă să dea Transilvania înapoi ungurilor și sașilor, iar Valahia românilor

Distribuie!by La aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului în România, plutocrația, prin Google, ne face viitorul cadou: România nu mai există pe principalul motor de căutare al lumii. loading... Toate orașele din Sud, inclusiv Capitala, se află într-un stat ipotetic, denumit Wallachia. Proteste oficiale? Să fim serioși, MAE […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La aniversarea a 30 de ani de la căderea comunismului în România, plutocrația, prin Google, ne face viitorul cadou: România nu mai există pe principalul motor de căutare al lumii.

loading...

Toate orașele din Sud, inclusiv Capitala, se află într-un stat ipotetic, denumit Wallachia.

Proteste oficiale? Să fim serioși, MAE este o ficțiune de ani de zile. Johannis e un oligofren îmbrăcat în smoching, căruia i s-a dat o minge ca să o țină în echilibru pe cap încă 5 ani.


Serviciile secrete sunt confiscate de Deep State-ul din SUA (Soros) și de uneltele lor europene (tandemul Merkel-Macron).

În acest timp este pregătită în liniște ruperea României, prin secesiunea Transilvaniei. În timp ce FIDESZ-ul lui Orban Viktor face ședințe cu harta Ungariei Mari pe perete, singurul stat care a protestat a fost Croația. În timp ce ei dinamitează deja Trianonul, noi nu existăm, ne jucăm de-a Wallachia.


Germania este direct interesată de distrugerea României prin ruperea Transilvaniei, după ce s-a opus metodic ultimele decenii unei apropieri de Basarabia, care ar fi avut potențialul să o unească cu Țara. Totul organizat în perfectă simbioză cu Rusia.

Europa trebuie fărâmițată pentru edificarea Noii Ordini Mondiale (de asta mă amuză propensiunile “imperiale” ale maghiarilor).

După Iugoslavia urmăm noi, Spania dovedindu-se, deocamdată, o nucă ceva mai tare. Catalonia încă e ținută de geniul politic și curajul lui Franco, cel ce a salvat-o de bolșevizare, cel care a restaurat monarhia. Dar pentru asta, ca pedeapsă, l-au scos din mormânt și i-au demolat statuile.

În acest timp, toți pavlovienii au o satisfacție revoluționară: cineva i-a spart capul în Piața Universității lui Gelu Voican – Voiculescu.

“Ciuma roșie”, deși sucombată în menghina Securității globaliste, primește lovituri… decisive.

Pavlovienii, chiar dacă Dragnea e în pușcărie, au nevoie de sânge.

La propriu.

Sursa: Iulian Capsali

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primăria mută locul de amplasare al statuii Prințului Rainier al III-lea de Monaco
BOMBA DEUTSCHE WELLE: PESTA PORCINA ”CURATA” TERENUL PENTRU FERMIERII DANEZI SI OLANDEZI?
Meciuri Memorabile: Steagul Roșu Brașov 3-0 Beșiktaş Istanbul, Cupa UEFA 1974-1975
ALO ANTENA 3 ? UNDE SUNT BANII DONATI? Ombladon, despre barmanul mort, ai cărui părinţi nu au bani de înmormântare. "Unde sunt banii donaţi?" Somam Antena 3: Dati BANII la Victime la Morti si la Raniti in Mod Egal.
Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
Lecţia de la Strasbourg: „Cum să faci Justiţie prin injustiţie”
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
ADEVĂRUL despre cea mai NIMICITOARE armă din lume
Exclusiv în scandalul Interceptărilor. Eliminarea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru șefia PSD, campania USL pentru parlamentare și desemnarea lui Sorin Grindeanu, câteva din știrile care apar în noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță
Augustin Lazăr şi şcoala Securității de la Bran. Un general SRI a lansat dezvăluirea momentului: „După 1998 s-au organizat SESIUNI COMUNE DE PREGĂTIRE patronate de FBI”
Statistica ONU privind evidenta populatiei evita sa mentioneze cele 23 de milioane de romani care existau in comunism !!! Dar e avertizeaza ca: „Milioane de români vor dispărea"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro