L-AU STRESAT PÂN-A MURIT. Organizatorul Mitingului Ciobanilor a murit la o săptămână dupa ce a fost trimis în JUDECATĂ de DNA. Sibiu: Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România a decedat

Distribuie!by   (20 aprilie) Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România, Marcel Andrei, a decedat marți seara, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Ioan Pențea, secretarul Secretar Executiv al Colegiului Medicilor Veterinari din Județul Sibiu. După MITINGUL CIOBANILOR, DNA-ul a început să-l caute și “l-a găsit” cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

(20 aprilie) Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România, Marcel Andrei, a decedat marți seara, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Ioan Pențea, secretarul Secretar Executiv al Colegiului Medicilor Veterinari din Județul Sibiu.


După MITINGUL CIOBANILOR, DNA-ul a început să-l caute și “l-a găsit” cu liste pentru subvenții “completate incorect în perioada 2007 — 2012”. Deci l-au luat cu “listele completate” în urmă cu 4-9 ani…semn că după Miting, l-au căutat SISTEMATIC.

loading...

L-ar mai fi căutat DNA-ul “la liste” dacă nu ar fi organizat MITINGUL CIOBANILOR?


La o săptămână după ce DNA-ul l-a pus sub acuzare omul a căzut JOS și a MURIT

Să nu ne spună NIMENI că stresul NU A AVUT NICI O INFLUENȚĂ


“M-a sunat cineva și mi-a spus că a căzut la fermă și a decedat. Probabil a avut ceva la inimă”, a precizat dr. Ioan Pențea, secretarul Secretar Executiv al Colegiului Medicilor Veterinari din Județul Sibiu

(20 aprilie) Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România, Marcel Andrei, a decedat marți seara, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Ioan Pențea, secretarul Secretar Executiv al Colegiului Medicilor Veterinari din Județul Sibiu.

“M-a sunat cineva și mi-a spus că a căzut la fermă și a decedat. Probabil a avut ceva la inimă”, a precizat Pențea.

Președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine, Marcel Andrei, a fost trimis în judecată în urmă cu o săptămână, într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Alba Iulia al DNA.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, Andrei este acuzat de folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și înșelăciune, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.

“În perioada 2007 — 2012, inculpatul Andrei Marcel, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, a depus la APIA — Centrul Județean Sibiu mai multe declarații inexacte în sensul declarării unor suprafețe de teren mai mari decât cele reale, în scopul de a obține în mod injust sume de bani în cadrul schemelor unice de sprijin pe suprafață. Concret, inculpatul a completat în mod inexact cererile de solicitare de sprijin în cadrul schemelor de sprijin pe suprafață, incluzând cu rea-credință suprafața de teren de 366,51 ha, rezultată dintr-un contract de concesiune încheiat cu Agenția Domeniilor Statului — Sibiu desființat în anul 2005, urmare a unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile”, se precizează în comunicat.

În perioada respectivă, Marcel Andrei a primit fonduri nerambursabile în sumă totală de 376.396,24 lei.

APIA — Centrul Județean Sibiu s-a constituit parte civilă cu suma totală de 449.779,13 lei, iar procurorii au dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra unui imobil care îi aparține lui Marcel Andrei.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Sibiu, cu propunerea de a se menține măsura asigurătorie dispusă în cauză.

 

(Agerpres)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CINE EȘTI TU, ROMÂNE? Răspunsul îl vei avea Duminică, la alegeri- s-ar putea să regreți dacă nu ai citit asta înainte
Siria: Aproape 8.000 de civili au fost evacuați din Alep (oficial turc); evacuările continuă (CICR)
PRECEDENT - Și ambasadorul Marii Britanii s-a pozat cu steagul secuiesc/ VIDEO
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Profetii care coincid cu semne în ceruri "Luna in sange"
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
Deputatul Ninel Peia, exclus din PSD după ce a susţinut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeş
Fost ofițer SRI, reclamat la Parchet pentru o carte în care neagă Holocaustul....
Nemţii fac averi în România de 20 mld. euro, dar ipocrita Merkel nu-i promite lui Iohannis că va accepta ca România să intre în spaţiul Schengen. Si guvernul refuză datoria Germaniei faţă de România !
Mircea Dinescu: În sfîrşit, Iohannis a înfiat un copil: copilul din flori al Ciumei Roşii, Augustin Lazăr
GUVERNUL SOROS SI PRIMA LUI GRIJA DE LA MINISTERUL MUNCII. Ministrul Muncii pe nume Claudia-Ana "a rezolvat în doua zile problema șomajului în România" asa incat prima ei grija ca Ministru "al Muncii" e viața sexuala a minorilor. Ce zice Radio Erevan?
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro