KOVESI A APĂRAT INTERESELE STRĂINILOR

Distribuie!by Încep să iasă la iveală motivele pentru care unele state europene o susțin pe Laura Codruța Kovesi la funcția de procuror european. loading... Fostul procuror-șef al DNA se pare că a avut mare grijă să nu le lezeze afacerile din România, chiar dacă multe dintre ele au mai mult […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Încep să iasă la iveală motivele pentru care unele state europene o susțin pe Laura Codruța Kovesi la funcția de procuror european.

loading...

Fostul procuror-șef al DNA se pare că a avut mare grijă să nu le lezeze afacerile din România, chiar dacă multe dintre ele au mai mult decât iz penal.


Jurnaliștii de la Capital spun că nu este niciun dubiu că Olanda, Germania şi Austria o susțin pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror european pentru că toate cele trei ţări au proiecte foarte profitabile în România, unele dintre acestea fiind extrem de controversate şi pentru care chiar s-a cerut intervenţia procurorilor.

Doar că, se pare, Laura Codruţa Kovesi a cam închis ochii, iar acum este posibil să fie recompensată sau să-i fie cumva cumpărată tăcerea.


În plus, nu putem ignora nici faptul că exact aceleași trei țări, Germania, Olanda și Austria sunt marii beneficiari ai proiectului Nordstream 2, gazoductul submarin care ar aduce gazul rusesc în Europa.

Și după cum deja se știe, România a devenit un jucător important în această speță, dat fiind faptul că, în calitate de deţinătoare a președinției Consiliului European, este mandatată să deschidă discuțiile privind revizuirea directivei UE privind gazele astfel încât toate conductele de pe teritoriul Uniunii, inclusiv cele offshore, să fie de competenţa legislaţiei europene, nu a fiecărui stat în parte.

Miza Germaniei e atât de mare încât Merkel a și sunat-o pe Viorica Dăncilă să îi spună să mai amaâne aceste descuții. Doar că s-a lovit de un refuz.

Sursa: antifakenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro