KOVESI A APĂRAT INTERESELE STRĂINILOR

Distribuie!by Încep să iasă la iveală motivele pentru care unele state europene o susțin pe Laura Codruța Kovesi la funcția de procuror european. loading... Fostul procuror-șef al DNA se pare că a avut mare grijă să nu le lezeze afacerile din România, chiar dacă multe dintre ele au mai mult […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Încep să iasă la iveală motivele pentru care unele state europene o susțin pe Laura Codruța Kovesi la funcția de procuror european.

loading...

Fostul procuror-șef al DNA se pare că a avut mare grijă să nu le lezeze afacerile din România, chiar dacă multe dintre ele au mai mult decât iz penal.


Jurnaliștii de la Capital spun că nu este niciun dubiu că Olanda, Germania şi Austria o susțin pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror european pentru că toate cele trei ţări au proiecte foarte profitabile în România, unele dintre acestea fiind extrem de controversate şi pentru care chiar s-a cerut intervenţia procurorilor.

Doar că, se pare, Laura Codruţa Kovesi a cam închis ochii, iar acum este posibil să fie recompensată sau să-i fie cumva cumpărată tăcerea.


În plus, nu putem ignora nici faptul că exact aceleași trei țări, Germania, Olanda și Austria sunt marii beneficiari ai proiectului Nordstream 2, gazoductul submarin care ar aduce gazul rusesc în Europa.

Și după cum deja se știe, România a devenit un jucător important în această speță, dat fiind faptul că, în calitate de deţinătoare a președinției Consiliului European, este mandatată să deschidă discuțiile privind revizuirea directivei UE privind gazele astfel încât toate conductele de pe teritoriul Uniunii, inclusiv cele offshore, să fie de competenţa legislaţiei europene, nu a fiecărui stat în parte.

Miza Germaniei e atât de mare încât Merkel a și sunat-o pe Viorica Dăncilă să îi spună să mai amaâne aceste descuții. Doar că s-a lovit de un refuz.

Sursa: antifakenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MÂNA MOSCOVEI. Generalul (r) Aurel Rogojan demonstrează indubitabil implicarea Rusiei în evenimentele din 1989, din România şi Europa de Est. Generalii Iulian Vlad şi Ştefan Guşă au stricat planurile KGB şi GRU
Soldaţii lui Soros au invadat România
TURCESCU, DEZVĂLUIRI! Cavalerii României şi serviciul lor credincios în slujba ţării | O listă cu Victor Ponta şi mulţi alţii
Dezvăluirile academicianului Eugen Mihăiescu: „Silviu Brucan a plănuit din apartamentul meu Lovitura de stat din ’89. Caramitru a ordonat „FOC!” asupra Bibliotecii Universitare”
Schweighofer, Egger si Kronospan rad toate padurile romanesti ...
Banca elvetiana UBS a primit o amenda record de 3,7 miliarde de euro. Romania este un pardis fiscal pentru ilegalitati bancare, seful BNR-ului perimte bancilor straine orice infractiune si fraude fiscale
ACUZAȚII GRAVE: IOHANNIS CUMPĂRĂ TĂCEREA LUI LAZĂR CU O PENSIE GRASĂ
Hrana vie: cum combinam alimentele
Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala prin "Haos si Ordine"..ordo ab chao. Femeile agresate sexual de imigranți, sfătuite de primarul din Koln "să adopte un cod de conduită" pentru a preveni astfel de incidente (VIDEO)
ALERTA: Astazi, Parlamentarii PSD – PNL ard tacit padurile, deseurile, sanatatea si viitorul Romaniei
Implicații strategice pentru nimicirea oieritului şi în regimul lui Iohannis !
INVESTIGAȚII CENZURATE! Ce afaceri făcea Victor Ponta în perioada în care e acuzat de Băsescu că a fost agent SIE! | Firma primului ministru avea un nume interesant în contextul dezvăluirii Președintelui
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro