KOVESI 3 CASE IN AMERICA? – Informatii bomba de la Bruxelles. Romania TV anunta ca Serviciul european de actiune externa al Uniunii Europene ar fi descoperit trei proprietati ale fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi in Statele Unite ale Americii. In ultima declaratie de avere a lui Kovesi, din iulie 2018, figureaza un singur apartament de 2 camere. UPDATE – Comisia Europeana dezminte

Distribuie!by “Casele din SUA ale familiei Lascu. De unde-s banii lui papa Lascu, tatal lui Kovesi? loading... Laura Codruţa Kovesi a fost adusă în înalta funcţie de procuror general de la Sibiu pe filiera partidului prezidenţial P.D.L. şi pe „drumul gazului metan”, adică pe relaţia Mediaş. Acolo, tatăl său, Lascu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


“Casele din SUA ale familiei Lascu. De unde-s banii lui papa Lascu, tatal lui Kovesi?

loading...

Laura Codruţa Kovesi a fost adusă în înalta funcţie de procuror general de la Sibiu pe filiera partidului prezidenţial P.D.L. şi pe „drumul gazului metan”, adică pe relaţia Mediaş. Acolo, tatăl său, Lascu Ioan, a condus netulburat Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş încă de pe vremea lui Ceauşescu, fiind cel mai vechi prim-procuror din această ţară alergică şi potrivnică la lustraţie pe nume România. De fapt, el a fost singurul procuror-șef de pe vremea comuniștilor care a rezistat în funcție după revoluție, fiind prim-procuror până la pensionarea din 2010. Tare nea Nelu Lascu, nu?!


Despre acest tovarăș procuror, devenit domn, două clanuri ţigăneşti, „ciurarii” şi „circarii” din Mediaș și despre oareșce taxe de protecție ale acestora, dirijate către nea Nelu, circulă nişte legende foarte picante în lumea interlopă medieşană. O mascaradă condusă chiar de apriga fiică de la Sibiu, în parohia lui tăticu, din postura de proaspătă şefă a biroului DIICOT Sibiu, cu mascaţi gogonați din trei judeţe şi arestări de paradă printre „ciurarii” din Mediaş care, cică, ar fi întârziat cu „tributul”, o piesă polițistă de trei parale consumată în vara anului 2006, dar care a creat culoarul pentru ocuparea fotoliului de procuror general, în toamna aceluiaşi an. A fost singura faptă de „vitejie” a aprigei procuroare-parchetare…

Deciza numirii Codruței pe funcția de procuror general fusese luată încă din 6 aprilie 2006, la ziua aniversară a șefului de la PDL Mediaș, Florin Munteanu, sărbătoare locală la care a participat și prim-procurorul Lascu, împreună cu factorii decizionali din partidul băsist, Videanu Marmosim și Blaga Vameșul. Lipsea doar fapta de „vitejie” a Luluței, aceasta fiind livrată în vara aceluiași an.


Ca să vedeți cât este de mică lumea șmecherilor parveniți și cum se intersectează destinele lor, libidinosul Rareș Bogdan, ăla de-i cară crosele de golf lui Iohannis și face pe jurnalistul, a fost nașul de cununie al lui Munteanu junior în 2015 la Cluj Napoca. Imediat după nuntă, a făcut vâlvă o poza penibilă, cu orhidee atârnând pe masa mirilor și nașilor într-o abundență de prost gust, fotografia respectivă devenind subiect de bășcălie pe Facebook.

Pentru intervențiile telefonice la Papa Lascu, pentru ca acesta să pună o vorbă bună pe lângă fiică-sa în favoarea infractorului Ilie Carabulea din Sibiu, prim-procurorul sibian Florin Apostu a făcut închisoare, dar înregistrările convorbirilor dintre cei doi procurori se pare că au dispărut într-un mod suspect.” – Justitiarul

Informatie bomba prezentata pe surse de postul de televiziune Romania TV marti, 26 februarie 2019. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, procuroarea Laura Codruta Kovesi (foto), ar detine in Statele Unite ale Americii trei case. Imobilele care s-ar afla in proprietatea fostei sefe DNA ar fi fost descoperite de Serviciul european de actiune externa (SEAE), care este serviciu diplomatic al Uniunii Europene, in timpul verificarilor efectuate de reprezentatii europeni pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de procuror sef european.

Conform documentului prezentat de Romania TV (facsimil 1), Laura Codruta Kovesi, in varsta de 45 de ani, ar fi rezident cu 3 case in SUA, si ar avea resedinta in Michigan. Documentul care ar apartine SEAE arata ca in cadrul verificarilor s-ar fi descoperit trei adrese ale unor imobile aflate pe numele lui Kovesi, sau al tatalui sau, defunctul Ioan Lascu.

De altfel, acelasi document prezentat de Romania TV ar arata ca tatal Laurei Kovesi, Ioan Lascu (decedat), ar fi fost platit de catre institutii americane.

Informatia anuntata in premiera pe surse de Romania TV vine cu cateva ore inainte ca Laura Codruta Kovesi sa fie audiata in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European, unde candideaza impotriva a doi procurori, reprezentati ai Frantei si Germaniei.

Totodata, si jurnalistul Dan Andronic a facut referire la aceasta informatie pe pagina sa de Facebook, intrebandu-se de asemenea daca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi “s-au descoperit trei proprietati pe numele Zeitei in SUA?” (facsimil 2).

Interesant este ca imobilele atribuite ca fiind descoperite de Serviciul european de actiune al Uniunii Europene nu figureaza si in declaratiile de avere ale Laurei Codruta Kovesi.

Potrivit celei mai recente declaratii de avere a lui Kovesi, din 12 iulie 2018, aceasta detine doar un apartament de 2 camere in Bucuresti, in suprafata de 54,74 mp, cumparat prin credit ipotecar in 2007.

In aceeasi declaratie de avere, este prezentata si “masa succesorala” dupa defunctul Lascu Ioan, tatal Laurei Codruta Kovesi, care a decedat la sfarsitul anului 2017.

La sectiunea III din declaratia de avere – “Bunuri a caror valoare depaseste 3.000 euro fiecare, si bunuri imobile instrainate in ultimele 12 luni” – se retine ca Laura Codruta Kovesi a primit, conform actului de partaj voluntar, suma de 10.000 euro.

Nicaieri nu se face referire la imobilele pe care Laura Codruta Kovesi sau tatal acesteia, Ioan Lascu, le-ar detine in strainatate.

Nici in declaratiile anterioare din 2017 sau 2016 nu figureaza alte imobile pe numele Laurei Codruta Kovesi.

Daca este adevarata sau nu informatia prezentate pe surse de Romania TV, urmeaza sa aflam in scurt timp.

UPDATE, ora 17.20 – Un purtator de cuvant al Comisiei Europene a negat pentru publicatia g4media.ro ca Serviciul European de Actiune Externa ar fi realizat o investigatie in legatura cu posibilitatea ca Laura Kovesi sa detina proprietati nedeclarate in SUA: “No such investigations nor findings were made by the EEAS”.

* Click aici pentru a citi declaratia de avere a Laurei Codruta Kovesi

Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro