Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal? Alo Klemm ești prins în cleme?

Distribuie!by ”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin. loading... Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin.

loading...

Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează – iar numărul acestora ar fi de… 95.


”Am avut deja un caz public cu fetițe pentru americanii de la Deveselu, iar capul rețelei de prostituție a murit ciudat în Penitenciarul de la Caracal. După prostiile binomului nu mai trebuie alimentate sentimentele anti-americane… Mister Klemm?”, a scris jurnalistul Andrei Bădin pe facebook, conform sursei citate.

Și cunoscutul jurist Dan MV Chitic pune o întrebare clară în acest sens:

”Și dacă toate pistele cazului monstrului din Caracal și fetițelor dispărute duc la… Deveselu?”, întreabă Chitic. ”Și dacă… Atunci se explică pasivitatea procurorilor și a prea multelor “noastre” servicii prea secrete!”.


Jurnalista de investigații Sorina Matei punctează, de asemenea, situația ciudată: ”NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă”.

Reamintim că, întrebat de G4Media, un angajat DIICOT a negat vreo implicare a lui Dincă în vreun dosar de trafic cu de persoane legat de Deveselu.

”Înclin să cred că acest caz are legatură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut….”, a scris fosta șefă a directiei de presa a STS, Daniela Iuliana Tobă.

2012? Mircea Badea o citează pe Andreea Esca. ”PRO TV si Andreea Esca in 2012: “Unii dintre ei sunt cetățeni americani, care au venit la Deveselu, unde urmează să fie amplasat scutul antirachetă, sau austrieci, angajați să consolideze o hidrocentrală de pe râul Olt.”.

Tot Mircea Badea publica pe pagina sa, pe 30 iulie, postarea lui Liviu Pleșoianu: unul sub altul mesajul lui Hans Klemm și cazul din 2012, cu 20 de minore românce pentru distracția americanilor de la Deveselu.

Interesant este că, la data respectivă, ancheta nu i-a atins pe militarii SUA de la Deveselu, care ar fi fost supuși unei ”investigații interne”, în baza Deveselu. Și punct, nu se mai știe nimic.

Au mai făcut asocieri cu aceste spețe reputatul jurnalist de investigații Alecu Racoviceanu, consultantul politic Cozmin Gușă, dar și alți jurnaliști și analiști.

Deci, da, Hans Klemm este obligat în acest moment să lămurească minim doua aspecte: au fost repatriați 95 de militari americani în aceste zile (și cu ce motiv); care a fost rezultatul ”investigației interne” în legătură cu scandalul cu minore.

Ar fi interesant de văzut dacă vreunul dintre militarii implicați aici în ”sex cu minore” a avut incidente de aceste fel și în SUA – sau în alte state.

Așteptăm atacurile publicațiilor – pardon trompetelor pro-americane mereu de serviciu.

https://m.ro.sputnik.md/politics/20190801/27086823/Klemm-obligat-sa-explice-public-E-o-legtaura-intre-americani-si-scandalul-Caracal.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR2Tk-sDJ55AYs489SiRcQOyiujE4Z1V5RqmjEPHrOu_5SoDitET7v3drPI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ILIESCU E TERMINAT. PROCURORII AU CONSTATAT CĂ NOUA CONDUCERE DIN 1989 A DETERMINAT MOARTEA ȘI RĂNIREA OAMENILOR
CU CE DRACU’ L-A ŞANTAJAT CODRUŢA KOVESI pe președintele CNATDCU, Viorel Barbu?!
Deputatul PNL Daniel Gheorghe: E de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe așa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei școlii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt
Profesorul Corneliu Turianu, despre cei care susțin că homosexualii sunt discriminați în România: E intolerabil ca milioane de oameni să aibă de suferit pentru că nu permitem unei comunități de câteva sute de persoane să-și facă mendrele în public
Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care "vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII" PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS "SA COLABORAM"
DOSARUL MICROSOFT. Familia Ponta are trei apartamente de lux de la la personajele implicate în offshore-urile prin care s-au transferat șpăgile. EXCLUSIV INVESTIGAȚII CENZURATE
Prăpădiții Europei- Banca Mondială raport despre România: o parte din populație traiește cu nici 5 dolari pe zi!
Un fost ofițer SRI lansează o teorie explozivă despre Cristina Guseth
Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!
HALUCINANT | România, prima țară din Europa care și-a cedat PAVILIONUL național
PressAlert.ro: „Ieri au murit 400 de români și nimeni nu vorbește despre asta”. Credincioși de diferite confesiuni din Timișoara organizează o amplă campanie împotriva avortului în fața Maternității „Odobescu”...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro