Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal? Alo Klemm ești prins în cleme?

Distribuie!by ”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin. loading... Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin.

loading...

Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează – iar numărul acestora ar fi de… 95.


”Am avut deja un caz public cu fetițe pentru americanii de la Deveselu, iar capul rețelei de prostituție a murit ciudat în Penitenciarul de la Caracal. După prostiile binomului nu mai trebuie alimentate sentimentele anti-americane… Mister Klemm?”, a scris jurnalistul Andrei Bădin pe facebook, conform sursei citate.

Și cunoscutul jurist Dan MV Chitic pune o întrebare clară în acest sens:

”Și dacă toate pistele cazului monstrului din Caracal și fetițelor dispărute duc la… Deveselu?”, întreabă Chitic. ”Și dacă… Atunci se explică pasivitatea procurorilor și a prea multelor “noastre” servicii prea secrete!”.


Jurnalista de investigații Sorina Matei punctează, de asemenea, situația ciudată: ”NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă”.

Reamintim că, întrebat de G4Media, un angajat DIICOT a negat vreo implicare a lui Dincă în vreun dosar de trafic cu de persoane legat de Deveselu.

”Înclin să cred că acest caz are legatură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut….”, a scris fosta șefă a directiei de presa a STS, Daniela Iuliana Tobă.

2012? Mircea Badea o citează pe Andreea Esca. ”PRO TV si Andreea Esca in 2012: “Unii dintre ei sunt cetățeni americani, care au venit la Deveselu, unde urmează să fie amplasat scutul antirachetă, sau austrieci, angajați să consolideze o hidrocentrală de pe râul Olt.”.

Tot Mircea Badea publica pe pagina sa, pe 30 iulie, postarea lui Liviu Pleșoianu: unul sub altul mesajul lui Hans Klemm și cazul din 2012, cu 20 de minore românce pentru distracția americanilor de la Deveselu.

Interesant este că, la data respectivă, ancheta nu i-a atins pe militarii SUA de la Deveselu, care ar fi fost supuși unei ”investigații interne”, în baza Deveselu. Și punct, nu se mai știe nimic.

Au mai făcut asocieri cu aceste spețe reputatul jurnalist de investigații Alecu Racoviceanu, consultantul politic Cozmin Gușă, dar și alți jurnaliști și analiști.

Deci, da, Hans Klemm este obligat în acest moment să lămurească minim doua aspecte: au fost repatriați 95 de militari americani în aceste zile (și cu ce motiv); care a fost rezultatul ”investigației interne” în legătură cu scandalul cu minore.

Ar fi interesant de văzut dacă vreunul dintre militarii implicați aici în ”sex cu minore” a avut incidente de aceste fel și în SUA – sau în alte state.

Așteptăm atacurile publicațiilor – pardon trompetelor pro-americane mereu de serviciu.

https://m.ro.sputnik.md/politics/20190801/27086823/Klemm-obligat-sa-explice-public-E-o-legtaura-intre-americani-si-scandalul-Caracal.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR2Tk-sDJ55AYs489SiRcQOyiujE4Z1V5RqmjEPHrOu_5SoDitET7v3drPI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alegerile libere din România-o farsă!? Peste 95% participare la turul doi al alegerilor prezidențiale din 2014
Ne-am luat tara inapoi.... JAF. In timp ce populatia tarii habar nu are cat vor fi redeventele, Neamtul Iohannis NEGOCIAZA REDEVENTELE CU Austriacul de la OMV. Sistemul de taxare în energie și resurse naturale și exploatările din Marea Neagră, discutate de Iohannis cu șeful OMV
Preacinstitul Ludovic, cel cu o casă de 200 de mp, la care doar factura de gaz vine cât a declarat el venit lunar!
E culmea! Cioloș și Prună protestează în stradă împotriva propriei ordonanțe
Omul din umbra lui Donald Trump le cere americanilor să se ridice împotriva chinezilor: trebuie să împiedicăm China să ajungă o ”putere hegemonică”
INMORMANTARE LA DNA – Parchetul lui Kovesi incaseaza achitari pe banda rulanta in dosarele de abuz in serviciu. Ultima lovitura a venit din partea Tribunalului Alba, care a dispus achitarea a 27 de inculpati pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala si in baza deciziei CCR care a constatat neconstitutional abuzul in serviciu. Pe langa achitarile pe abuz in serviciu, in acelasi dosar DNA a incasat patru achitari si pentru pretinse infractiuni de spalare de bani (Minuta)
„Se vrea război total”. Atacul din Siria, operaţiune de tip „steag fals”
După cum dictează Soros, guvernul caută investitori pentru o mare bancă românească CEC !!
Scandal în familia regală britanică. Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele Citeşte întreaga ştire: Scandal în familia regală britanică. Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele
Candidata Franței la Comisia Europeană nu își dă demisia nici dacă e pusă sub acuzare!
Klaus Iohannis : ''luati laba de pe multinationale''
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro