Klemm, obligat să explice public: E o legătură între americani și scandalul Caracal? Alo Klemm ești prins în cleme?

Distribuie!by ”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin. loading... Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Ambasada americană ar trebui să iasă și să dea o explicație publică”, scrie Flux24 citându-l pe jurnalistul Andrei Bădin.

loading...

Este vorba de ”zvonuri difuzate pe mai multe canale conform cărora mai mulți militari de la Deveselu au fost trimiși de urgență acasă în America”. Pe modelul Teo Peter, se menționează – iar numărul acestora ar fi de… 95.


”Am avut deja un caz public cu fetițe pentru americanii de la Deveselu, iar capul rețelei de prostituție a murit ciudat în Penitenciarul de la Caracal. După prostiile binomului nu mai trebuie alimentate sentimentele anti-americane… Mister Klemm?”, a scris jurnalistul Andrei Bădin pe facebook, conform sursei citate.

Și cunoscutul jurist Dan MV Chitic pune o întrebare clară în acest sens:

”Și dacă toate pistele cazului monstrului din Caracal și fetițelor dispărute duc la… Deveselu?”, întreabă Chitic. ”Și dacă… Atunci se explică pasivitatea procurorilor și a prea multelor “noastre” servicii prea secrete!”.


Jurnalista de investigații Sorina Matei punctează, de asemenea, situația ciudată: ”NU e încă nicio legătură între dosarul din 2012 şi acum. Singurul lucru pe care îl neagă cu vehemenţă”.

Reamintim că, întrebat de G4Media, un angajat DIICOT a negat vreo implicare a lui Dincă în vreun dosar de trafic cu de persoane legat de Deveselu.

”Înclin să cred că acest caz are legatură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut….”, a scris fosta șefă a directiei de presa a STS, Daniela Iuliana Tobă.

2012? Mircea Badea o citează pe Andreea Esca. ”PRO TV si Andreea Esca in 2012: “Unii dintre ei sunt cetățeni americani, care au venit la Deveselu, unde urmează să fie amplasat scutul antirachetă, sau austrieci, angajați să consolideze o hidrocentrală de pe râul Olt.”.

Tot Mircea Badea publica pe pagina sa, pe 30 iulie, postarea lui Liviu Pleșoianu: unul sub altul mesajul lui Hans Klemm și cazul din 2012, cu 20 de minore românce pentru distracția americanilor de la Deveselu.

Interesant este că, la data respectivă, ancheta nu i-a atins pe militarii SUA de la Deveselu, care ar fi fost supuși unei ”investigații interne”, în baza Deveselu. Și punct, nu se mai știe nimic.

Au mai făcut asocieri cu aceste spețe reputatul jurnalist de investigații Alecu Racoviceanu, consultantul politic Cozmin Gușă, dar și alți jurnaliști și analiști.

Deci, da, Hans Klemm este obligat în acest moment să lămurească minim doua aspecte: au fost repatriați 95 de militari americani în aceste zile (și cu ce motiv); care a fost rezultatul ”investigației interne” în legătură cu scandalul cu minore.

Ar fi interesant de văzut dacă vreunul dintre militarii implicați aici în ”sex cu minore” a avut incidente de aceste fel și în SUA – sau în alte state.

Așteptăm atacurile publicațiilor – pardon trompetelor pro-americane mereu de serviciu.

https://m.ro.sputnik.md/politics/20190801/27086823/Klemm-obligat-sa-explice-public-E-o-legtaura-intre-americani-si-scandalul-Caracal.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR2Tk-sDJ55AYs489SiRcQOyiujE4Z1V5RqmjEPHrOu_5SoDitET7v3drPI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O analiză CNN | Conflictul din Siria se transformă într-un război între SUA şi Rusia Video
Remus Cernea e deranjat DOAR de Catedrala Neamului. Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri "de interes public", în decembrie 2013
AVERTISMENTUL unui fost comandant NATO | Occidentul se îndreaptă spre un RĂZBOI cu Rusia
Polonia începe războiul cu supermarketurile care fac profituri uriase pe spinarea polonezilor. Polonia vrea o taxă pe supermarketuri fara ca acestea sa poata creste preturile. Banii vor fi folositi pentru a ajuta saracii.
DOCUMENTE: Eminescu nu a avut sifilis. Constantin Barbu: Regele și Maiorescu sau despre uciderea lui Eminescu
Raportul exploziv al fostului șef MI6: Merkel a ordonat arestările din România
Iată cum se vinde țara. Portul Constanța promis de Cioloș Olandezilor în schimbul aderării la Schengen. Deutsche Welle: "Premierul Cioloș propune Olandei o bună afacere în domeniul transporturilor"
PRESIUNILE REȚELEI PROGRESISTE. Departamentul de Stat al SUA (rămas sub control Progresist) se arată "îngrijorat" cu privire la noile legi ale Justiției din Polonia.
Degeaba, Timmermans. Tot nu pupi Portul Constanta!
Nașterea marxismului cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
DNA ține de 2 ani 3 dosare ale fratelui lui Kovesi. Vezi cine spune asta!
Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro