Klaus Iohannis, un tun de 15 miliarde de euro pentru ai lui!

Distribuie!by In anul 2014, Klaus Iohannis, cu putin timp inaintea alegerilor prezidentiale, a primit crucea de fier in rangul I. Cea mai inalta distinctie acordata de statul German. In acelasi an, cu putin timp inainte, statul Roman a cedat proprietati imobiliare in valoare de 15 pana la 18 miliarde de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


In anul 2014, Klaus Iohannis, cu putin timp inaintea alegerilor prezidentiale, a primit crucea de fier in rangul I. Cea...In anul 2014, Klaus Iohannis, cu putin timp inaintea alegerilor prezidentiale, a primit crucea de fier in rangul I. Cea mai inalta distinctie acordata de statul German. In acelasi an, cu putin timp inainte, statul Roman a cedat proprietati imobiliare in valoare de 15 pana la 18 miliarde de euro, dupa cum a calculat fostul ministru al finantelor, Bogdan Dragoi. Beneficiar este Forumul Democrat al Germanilor din Romania. Si, pentru o necesara perdea de fum, au avut de castigat si enoriasii bisericilor evanghelice si catolice. Autorul acestui jaf de mari proportii este nimeni altul decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns aici?

loading...

In timpul celui de al-doilea Razboi Mondial, Grupul Etnic German era proprietarul unei averi considerabile, rezultat al donatiilor facute de sasi si svabi, facute de-a lungul secolelor. Odata cu patrunderea nazismului in Romania, sub presiunea Reichului, autoritatile romane au consimtit la confiscarea masiva a unor proprietati detinute de evrei si trecerea lor in patrimoniul Grupului Etnic German. Intrucat GEG a fost antrenat ca organizatie in activitati cu caracter criminal fascist, imediat dupa razboi, in anul 1944, Aliatii au decis ca respectiva organizatie a fost de tip criminal, iar patrimoniul ei, prin acordul de Armistitiu, a fost confiscat. Decretul fiind semnat de Regele Mihai.


Dupa decembrie 1989, in Romania s-a infiintat Forumul Democrat al Germanilor din Romania, condus cea mai mare parte a timpului de Klaus Iohannis. Acesta a inceput demersurile pentru a fi recunoscut juridic drept succesor legitim al organizatiei fasciste si interzise prin lege, Grupul Etnic German. Si iata ce a urmat.

In anul 2007, Judecatoria din Sibiu a consimtit la aceasta succesiune, solicitata de Klaus Iohannis, urmand ca in mod automat FDGR sa preia si patrimoniul confiscat al oraganizatiei fasciste, al carei succesor a pretins ca este.


In acest fel, au fost incalcate conditiile armistiului, iar FDGR a devenit urmas de drept al unei organizatii criminale, a revendicat in totalitate atat bunurile fostului Grup Etnic german, cat si o buna parte a bunurilor confiscate de hilteristi de la familiile de evrei.

Prejudiciul adus in mod criminal statului Roman a fost estimat de Bogdan Dragoi, fost ministru de finante, la o valoare intre 15 si 18 miliarde de euro. O uriasa nedreptate. Fata de evreii care au trait in Romania. Fata de sasi si svabi care desopera azi ca sunt fara voia lor succesorii unei organizatii criminale. Fata de statul roman, care sufera o paguba de patru ori mai mare decat tezaurul pierdut la rusi. Si fata de Aliatii din cel de-al Doilea Razboi Mondial, a caror decizie consemnata prin declaratia de Armistitiu a fost calcata in picioare prin complicitatea lui Klaus Iohannis, cu o instanta judecatoreasca din Sibiu.

 

Nu este lipsit de importanta să precizăm că în 2011 Cancelarul Angela Merkel, care îl decorase deja pe Klaus Werner Iohannis cu Crucea de Cavaler al Ordinului pentru Merite al Republicii Federale a Germaniei în anul 2006, „în semn de apreciere și recunoaștere a deosebitelor merite ale acestuia pentru Republica Federală  Germania”, aflată intr-o vizita oficiala in Romania, a solicitat tot oficial autorităților de la București să aplice hotărârea judecatoreasca, cedând FDGR-ului respectivele proprietăți. Și a urmat Crucea de Ofițer al Ordinului pentru Merite al Republicii Federale a Germaniei, oferită în anul 2014, Crucea de Ofițer reprezentând o „ridicare în rang” pentru ordinul acordat în anul 2006.

                                                                                                                          Radu GOLBAN

Sursa: sibiu.justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Coca-Cola a lansat mai multe reclame prietenoase cu homosexualii, reclame "Gay Friendly". Consumați Coca-Cola Friendly.
Ministerul Finanțelor a publicat proiectul Codului Fiscal. Familia e înlocuită cu "Gospodăria" ce poate fi formată din oricâte persoane de oricâte sexe. Cum se vor impozita "Gospodăriile" cu oricâți membri de orice "gen"?
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
"Deșteaptă-te române" a primit interzis de la Consiliul Național al Audiovizualului
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache: SIE reintra in carti cu scandalul spionilor!
Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. "AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”
"Semnul fiarei"/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare
Al şaselea ROMÂN a fost operat pentru SCHIMBARE DE SEX. Intervenţia VA FI DECONTATĂ DE STATUL ROMÂN. O operaţie similară costă în străinătate 60.000 de euro
De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari FARSE din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România
Tabara LGBT a primit ordin sa taca cu privire la referendum ca sa legea treaba de Dragnea
Tudor ChirilăUmilință totală pentru Tudor Chirilă în Piața Victoriei joi seara
Riscurile la care se expun românii care mănâncă margarină dimineața. Aleșii vor să ia măsuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro