Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis lansează, miercuri, a treia carte pe care a scris-o: „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Cartea costă 59 de lei, iar cei care o comandă până în 16 aprilie, inclusiv, de pe site-ul editurii Curtea Veche, primesc un exemplar cu autograf. loading... Liderul liberal Ludovic […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Klaus Iohannis lansează, miercuri, a treia carte pe care a scris-o: „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Cartea costă 59 de lei, iar cei care o comandă până în 16 aprilie, inclusiv, de pe site-ul editurii Curtea Veche, primesc un exemplar cu autograf.
loading...

Liderul liberal Ludovic Orban s-a declarat un mare fan al scriitorului Klaus Iohannis. Acesta nu și-a comandat un exemplar cu autograf deoarece se va duce la eveniment. „Sunt convins că o să primesc un autograf, dar voi sta la coadă ca toți ceilalți invitați”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

În 2015, Klaus Iohannis a publicat, tot la editura Curtea Veche, cartea „Primul pas”.


„Adversarul meu a aruncat in lupta pentru Cotroceni tot ceea ce invatase intr-un partid cladit pe o cultura politica rapace si neprincipiala: eschiva, atac la persoana, aroganta, dispret si tupeu.Faptul ca pe 22 decembrie 2014, la 25 de ani dupa Revolutie, la Palatul Cotroceni nu a ajuns un om politic format in matricea patentata de Ion Iliescu tine de inteligenta unui popor care a refuzat sa mai fie tras pe sfoara si care a dat o sansa schimbarii”, povestea Klaus Iohannis, în carte, despre alegerile din 2014, care l-au dus la Cotroceni.

O altă carte scrisă de Iohannis, „Pas cu Pas”, lansată în 2014, se vinde pe elefant.ro cu o reducere de 23%, adică 8,99 lei.


https://evz.ro/iohannis-carte-ludovic-orban.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro