„Klaus Iohannis, să nu te prind niciodată la Țebea!”

Distribuie!by KLAUS IOHANNIS, SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ȚEBEA! loading... Marșul Național Avram Iancu s-a îndoliat! Klaus Iohannis, astăzi vom mărșălui spre Țebea cu Tricolorul îndoliat. Tu ai îndoliat Tricolorul, memoria Crăișorului, istoria pentru care a luptat și a murit Eroul moților și al românilor. Ai îndoliat idealurile patrioților […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

    KLAUS IOHANNIS, SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ȚEBEA! Marșul Național Avram Iancu s-a îndoliat! Klaus Iohannis, astăzi...KLAUS IOHANNIS, SĂ NU TE PRIND NICIODATĂ LA ȚEBEA!

loading...

Marșul Național Avram Iancu s-a îndoliat!

Klaus Iohannis, astăzi vom mărșălui spre Țebea cu Tricolorul îndoliat. Tu ai îndoliat Tricolorul, memoria Crăișorului, istoria pentru care a luptat și a murit Eroul moților și al românilor. Ai îndoliat idealurile patrioților români, ai îndoliat până și moartea lui Avram Iancu de sub Gorunul lui Horea.


Ai îndoliat fiecare palmă de pământ unde au căzut eroii și martirii noștri, ai îndoliat neamul și duhul românesc când nu ai vrut să-l recunoști pe Crăișorul Transilvaniei, drept Martir și Erou al Națiunii Române, votat de Parlamentul României.

Klaus Iohannis, l-ai îndoliat și pe Dumnezeu, Avram Iancu este Marele Mucenic al Său!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Sursa sibiu.justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PREMIERĂ | Hârtia prin care Churchill a vândut ROMÂNIA ruşilor, expusă public prima dată
Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel puţin cinci morţi şi opt răniţi. Atacatorul, un fost militar hispanic VIDEO
Regizorul Iulian Capsali descrie portretul-robot al unui președinte progresist: „În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța”
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?
Scene obscene la un Bal al Bobocilor din Cluj. Proba la care au fost supuse eleve de 15 ani
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb în Capitală a fost dezvelit monumentul Prințului Rainier III de Monaco în Parcul Circului. Firea: „E o investiție ce poate fi considerată mare”
China mobilizează 150.000 de soldați la granita cu Coreea de Nord:
Un banner care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești este dat jos cu violență de protestatari
Florian Coldea să răspundă penal!
Scandalul defrişărilor: Imagini cu polițistul desfigurat și bătut în apropiere de depozitul Schweighofer de la Leordina (FOTO, VIDEO)
EXCLUSIV. Memoriile Generalului Iulian Vlad: Brucan a fost şi agent MOSSAD. Ceauşescu n-a vrut să-l arestăm
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro