Klaus Iohannis: ”Poate optăm pentru deșertificare. Țările fără păduri au noroc la petrol”

Distribuie!by PAMFLET: loading...     “Țările fără păduri au noroc la petrol, uitați-vă la statele din Golf, unde vedeți pe acolo păduri ?” a declarat Klaus Iohannis Agenției LOL. “În acest sens am spus că voi pune pe agenda CSAT următoarea problemă: e mai bine cu păduri și săraci sau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

PAMFLET:

loading...

 

 

“Țările fără păduri au noroc la petrol, uitați-vă la statele din Golf, unde vedeți pe acolo păduri ?” a declarat Klaus Iohannis Agenției LOL.


“În acest sens am spus că voi pune pe agenda CSAT următoarea problemă: e mai bine cu păduri și săraci sau fără păduri și bogați precum Emirate, Arabia Saudită, Qatar sau Quwait ?”

“De aceea am întors în Parlament Codul Silvic, a explicat Klaus Iohannis, deoarece încă nu avem o concepție clară, adică dacă optăm pentru varianta arhaică, în care codrul era frate cu românul, sau pentru soluția modernă a deșertificării.”


Șeful statului a precizat că în cazul în care se va lua decizia despăduririi complete a României, pentru ca deșertul să ne ofere petrol, a purtat deja discuții cu reprezentanții firmei austriece Holzindustrie Schweighofer pentru a ne ajuta în acest sens.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT
Scrisoarea deschisă a unui român către președintele Iohannis: România este deja normală, poate mai normală decât o doriți dvs.
Marine Le Pen a refuzat să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu la Beirut
Inca un pas de la republica la monarhie !!! Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara ! Deci "suveranii" incet si sigur isi preiau tara si in-REGIS-tratii lor !!
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
Președintele Klaus Iohannis va fi premiat în Germania pentru sprijinirea statului de drept şi a luptei anticorupţie
RAPORT PE STATUL PARALEL – Jurnalistul Ion Cristoiu dezvaluie concluziile investigatiilor realizate de firma fostului director MI6: “Noi am avut aceasta imagine ca Traian Basescu comanda totul, nu-i asa? Dupa ce citesti documentele, iti dai seama ca in interiorul sistemului erau mai multe state paralele. Este gresit sa spunem ca a fost si este un singur stat. Sunt mai multe state paralele: in SRI sunt mai multe grupari, in Parchet sunt mai multe grupari, in DNA” (Video)
A murit Verestoy Attila "drujba lui Dumnezeu", insa padurile dispar in continuare sub Schweighofer | strainii au defrisat Romania din 1989 sub ochii romanilor care privesc "neputinciosi" cum altii se imbogatesc pe resursele tarii
Bogdan Tiberiu Iacob NUCLEARA ANULUI | Kovesi aruncă în aer scandalul de spionaj Black Cube
PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”
Olanda este duşmanul de moarte al României, nein Constanţa, nein Schengen
USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro