Klaus Iohannis: Nu cred că e niciun motiv de grabă în organizarea referendumului pentru familie ! Cum sa fie acest presedinte “profamilie”ce in trecut a vandut copii ? (VIDEO)

Distribuie!by Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că există un motiv de grabă în organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei. loading... “Luna mai e o lună frumoasă, nu ştiu dacă şi pentru referendum. (…) Nu cred că e niciun motiv de grabă”, a adăugat Iohannis. Organizarea referendumului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu crede că există un motiv de grabă în organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei.

loading...

“Luna mai e o lună frumoasă, nu ştiu dacă şi pentru referendum. (…) Nu cred că e niciun motiv de grabă”, a adăugat Iohannis.


Organizarea referendumului pentru familie a fost una dintre temele abordate luni în cadrul Biroului Permanent Naţional la PSD.

Întrebat, înaintea şedinţei, dacă se va discuta despre referendumul pentru familie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus: “Da”.


Vicepremierul Paul Stănescu a spus la acel moment că este posibilă organizarea unui referendum în luna mai.

“Cred că da, conform graficului cred că da, va fi referendum pentru familie”, a precizat Stănescu. Întrebat dacă scrutinul ar putea avea loc în primăvara acestui an, respectiv în luna mai, Stănescu a spus că, “din toate calculele, aşa ar trebui să fie”. AGERPRES/(A – autor: Oana Ghiţă, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro