KLAUS IOHANNIS la dezbaterea in stilul Coreei de Nord: A rămas cineva nemicrofonat?

Distribuie!by La aşa zisa dezbatere de aseară de la BCU, după 40 de minute, în care a fost şi moderator şi interpret, KLAUS IOHANNIS era interesat dacă nu cumva e pauză publicitară pe televiziuni, comentatorii fiind de părere că el îşi dorea un moment de respiro. loading... Când a aflat că nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La aşa zisa dezbatere de aseară de la BCU, după 40 de minute, în care a fost şi moderator şi interpret, KLAUS IOHANNIS era interesat dacă nu cumva e pauză publicitară pe televiziuni, comentatorii fiind de părere că el îşi dorea un moment de respiro.

loading...

Când a aflat că nu e pauză de publicitate a întrebat dacă A RĂMAS CINEVA NEMICROFONAT. Nu mai era atent la întrebări, semn că avea nevoie de un moment de relaxare.


Pe internet s-au produs tot felul de băşcălii despre reverberarea subconştientului preşedintelui legate de interesul său ca toată lumea să fie supravegheată şi legată de firele nevăzute ale sistemului.

Cuvântul nemicrofonare nu există în DEX-ul limbii române, dar aşa cum succesuri se foloseşte la greu, după gafa Elenei Udrea, cel puţin la Popota Garnizoanei se poate folosi, afirmă Marius Ghilezan.


„Omul crede în sisteme, nu în legi,” avea să afirme jurnalista Sorina Matei.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro