Klaus Iohannis, încă o gafă: se duce în vizită în “judeţul Deva”

Distribuie!by ”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara”, a anunțat Klaus Iohannis. loading... Prezidenţiabilul ACL a comis mai multe gafe de-a lungul timpului. Una dintre ele este deja celebrul „ghinion”. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara”, a anunțat Klaus Iohannis.

loading...

Prezidenţiabilul ACL a comis mai multe gafe de-a lungul timpului. Una dintre ele este deja celebrul „ghinion”. În cadrul unui interviu, întrebat fiind cum de alţi profesori nu au reuşit să-şi cumpere şase case, cât deţine candidatul ACL, Iohannis a replicat că „profesorii care nu au reușit să-și ia șase case au avut ghinion”. De asemenea, o altă gafă, de o amploare mai redusă, se referă la salariul minim. Întrebat cât e cuantumul acestuia, Iohannis nu a ştiut să răspundă. O gafă asemănătoare a fost şi confuzia dintre politician şi politruc. La finele lunii august, Iohannis, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă că este un “politruc” care vrea să candideze la Preşedinţia României. Ulterior, a încercat să dreagă această eroare, afirmând că a utilizat intenţionat acest termen întrucât făcea un experiment.


https://www.romaniatv.net/klaus-iohannis-inca-o-gafa-se-duce-in-vizita-in-judetul-deva_181712.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

USR: Iohannis nu a dat nici un singur interviu liber in 5 ani de mandat. Caz unic pe glob și in istoria lumii. Parca ar fi monarh
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Putin şi butonul roşu
lacomie - Uzina Tractorul, rupta-n bucati de politicieni
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
Jurnalistul Doru Bușcu dezvăluie că fostul premier Tudose pregătea o lege care anulează redevențele offshore și care returnează redevențele plătite de companiile extractoare începînd cu 2008. Paguba la buget? 1 MILIARD de EURO
UDMR APLICĂ LEGEA. Start la epurarea etnică a personalului medical român din spitale
NICI NU A CĂZUT GUVERNUL ȘI ESTE BĂTAIE PE POSTUL DE PREMIER: Și Cioloș vrea. PLUS: Dacian este pregătit să-și asume funcția de prim ministru. Klaus Iohannis, către PNL: Pregătiți-vă pentru guvernare si implemnetarea planul 2020 Romania Normala a lui Maus Onannis pentru implementarea obligatorie, la nivel institutional a transgenderismului si egalitatea de gen !!
”MAMI, TU NU PLÎNGI DUPĂ BĂIATUL TĂU?” | Mărturia și documentele familiei mințite: arsura a fost ”umflată” de la 30-35% LA 45-50%!
Milioane de musulmani francezi fericiți: Macron, omul clanului Rotschild a ajuns președinte. În cât timp francezii nativi vor deveni minoritate în propria țară?
Cum poate citi SRI mesajele de pe Facebook și telefon
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro