Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar al Sibiului și era susținut de PSD, PNL și UDMR să devină premier, după căderea Guvernului Boc. În 2009, președintele de atunci, Traian Băsescu, convocase un referendum național pentru scăderea numărului de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar al Sibiului și era susținut de PSD, PNL și UDMR să devină premier, după căderea Guvernului Boc.
În 2009, președintele de atunci, Traian Băsescu, convocase un referendum național pentru scăderea numărului de parlamentari la 300.
Susținut de PSD și PNL, Klaus Iohannis declara, la ieșirea de la urne, după ce a votat la alegerile prezidențiale, că a votat doar pentru președinte, însă „referendumul mi s-a părut inutil”.
Declarația lui Klaus Iohannis din 2009 este în totală contradicție cu ceea ce susține astăzi, acuzând PSD că promovează ideea că referendumul pe teme de justiție este inutil.
„Pe 26 mai se votează la referendum și PSD îi este frică, PSD îi este frică de acest vot la referendum și face PSD ce știe să facă PSD, încearcă să boicoteze acest vot la referendum. Vedem cu toții cum activiști, oameni din conducerea PSD umblă peste tot în țară, pe la județe, pe la primării, pe la conferințe de presă, să explice oamenilor cum că acest referendum nu ar fi important, că nu ar trebui participat, ba chiar se vede că umblă pe la județe și pe la primării ca PSD-iștii de acolo să îi convingă pe oameni nici să nu voteze la referendum. Este jalnică această încercare.”, – Klaus Iohannis, 22 mai, 2019.
De amintit că și mai recent, anul trecut, în martie, în urma anunțului privind posibilitatea organizării Referendumului pentru Familie în luna mai, președintele Iohannis afirma, sarcastic, că luna mai este una frumoasă, dar nu știe dacă e bună pentru referendum. „Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum. Nu cred că e niciun motiv de grabă”, spunea Klaus Iohannis la acea dată.
SURSA: activenews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Anticoruptul Liiceanu si Cruella de la Bruxelles
Pentru cretinii care o ‘ard cu monarhia – Ordinul Francmasonilor şi Conexiunile Iezuiţilor Illuminati – Familiile regale inrudite intre ele
Planul FMI intră in actiune , Guvernul Cioloş intră în fondul de rezervă care în mod normal este folosit de stat pentru situaţii de maximă urgenţă, calamităţi sau tragedii Banii sunt folosiţi pentru finanţarea Ministerului ONG-URILOR LUI SOROS
Forțe STRĂINE îl pregătesc pe Iohannis pentru al doilea mandat
Austria intră în lupta politică de la București "Muie Psd este si sloganul austriecilor , dar dati-ne noua resursele"
Dușmani ai României
IMPORTANT DE CITIT: Rolul FMI si al UE in colonizarea Romaniei
FMI a vrut să-i sărăcească pe români înainte de '89, pentru a-i scoate în stradă
Candidata Franței la Comisia Europeană nu își dă demisia nici dacă e pusă sub acuzare!
Statul obliga si forteaza prin lege sa ne otraveasca si sa ne imbolnaveasca copiii prin vaccinarea obligatorie !!!
Procurorii Laurei Kovesi incaseaza umilinte dupa umilinte. Ultima rusine a avut loc la Tribunalul Bihor, in dosarul in care seful Serviciului Arme din IPJ Bihor, comisarul sef Gheorghe Sava, a fost trimis in judecata pentru pretinse infractiuni de abuz in serviciu si fals. Tribunalul a dispus achitarea lui Gheorghe Sava pentru toate acuzatiile, pe motiv ca fapta nu exista si ca nu e prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege (Minuta)
“Salvarea” Ucrainei – încă un faliment suveran plănuit cu grijă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro