Klaus Iohannis, în 2009: „Referendumul mi se pare inutil. Nu am votat” ( pentru scăderea numărului de parlamentari la 300)

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar al Sibiului și era susținut de PSD, PNL și UDMR să devină premier, după căderea Guvernului Boc. În 2009, președintele de atunci, Traian Băsescu, convocase un referendum național pentru scăderea numărului de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Președintele Klaus Iohannis și-a schimbat radical opiniile politice în ultimii 10 ani. În 2009, Iohannis era primar al Sibiului și era susținut de PSD, PNL și UDMR să devină premier, după căderea Guvernului Boc.
În 2009, președintele de atunci, Traian Băsescu, convocase un referendum național pentru scăderea numărului de parlamentari la 300.
Susținut de PSD și PNL, Klaus Iohannis declara, la ieșirea de la urne, după ce a votat la alegerile prezidențiale, că a votat doar pentru președinte, însă „referendumul mi s-a părut inutil”.
Declarația lui Klaus Iohannis din 2009 este în totală contradicție cu ceea ce susține astăzi, acuzând PSD că promovează ideea că referendumul pe teme de justiție este inutil.
„Pe 26 mai se votează la referendum și PSD îi este frică, PSD îi este frică de acest vot la referendum și face PSD ce știe să facă PSD, încearcă să boicoteze acest vot la referendum. Vedem cu toții cum activiști, oameni din conducerea PSD umblă peste tot în țară, pe la județe, pe la primării, pe la conferințe de presă, să explice oamenilor cum că acest referendum nu ar fi important, că nu ar trebui participat, ba chiar se vede că umblă pe la județe și pe la primării ca PSD-iștii de acolo să îi convingă pe oameni nici să nu voteze la referendum. Este jalnică această încercare.”, – Klaus Iohannis, 22 mai, 2019.
De amintit că și mai recent, anul trecut, în martie, în urma anunțului privind posibilitatea organizării Referendumului pentru Familie în luna mai, președintele Iohannis afirma, sarcastic, că luna mai este una frumoasă, dar nu știe dacă e bună pentru referendum. „Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum. Nu cred că e niciun motiv de grabă”, spunea Klaus Iohannis la acea dată.
SURSA: activenews

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii
Lupta pentru regenerarea neamului
ENIGMA: CUM A AJUNS CVARTETUL SUA-MAREA BRITANIE-OLANDA-GERMANIA SĂ ”TUTELEZE” ROMÂNIA
CSM DECLARA RAZBOI PRESEI – De necaz ca abuzurile magistratilor sunt continuu dezvaluite, in loc sa faca curatenie in sistem, CSM vrea sa introduca cenzura in presa prin Legile Justitiei. Mass-media va fi obligata sa publice comunicate ale CSM la cererea oricarui judecator si procuror, fara ca jurnalistii sa reformuleze, sa modifice, sa adauge ori sa se faca imediat vreun comentariu asupra CSM (Propunerea)
IN TIMP CE UN ROMAN MUNCESTE O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 777 lei. Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.
Sebastian Papaiani.: Nu si-a propus SA SALVEZE tara! Se ocupa doar de MARUNTISURI!
Lecția lui Viktor Orban pentru politicienii români
Tupeu maxim! Proiect de lege PSD: ÎNCHISOARE pentru protestatari
Teama Masonilor Capitalisti Imperialisti | Lista martorilor din decembrie 1989, decedaţi în condiţii suspecte
EXCLUSIV Un fost prim-ministru a cumpărat o parte din România. Suma imensă pe care vrea să o investească aici
Alimentul pe care romanii il mananca, iar in alte tari este folosit ca mancare pentru caini si pisici
Unde ar fi ajuns Nadia Comaneci sau Gica Hagi daca nu s-ar fi nascut in comunism?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro