Klaus Iohannis, criticat la Bruxelles: Nu face absolut nimic, cum nu a făcut nimic toți acești ani în care a fost președinte!

Distribuie!by Umilință totală încasată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a încasat critici dure chiar de la Bruxelles. În aceste zile se fac jocurile în cadrul Comisiei Europene, iar Iohannis este acuzat că nu face absolut nimic. loading...   Klaus Iohannis este făcut praf la Bruxelles. Sunt zile fierbinți în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Umilință totală încasată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a încasat critici dure chiar de la Bruxelles. În aceste zile se fac jocurile în cadrul Comisiei Europene, iar Iohannis este acuzat că nu face absolut nimic.

loading...

 

Klaus Iohannis este făcut praf la Bruxelles. Sunt zile fierbinți în capitala Europei, acolo unde se decide viitorul Uniunii Europene. Premierul bulgar Boiko Borisov a discutat cu Frans Timmermans despre condițiile în care i-ar putea susține candidatura pentru președinția Comisiei Europene.


Borisov îi cere lui Timmermans o listă de „lucruri importante”, inclusiv un centru internațional pentru gaze în Bulgaria, aderarea acesteia la spațiul Schengen și eliminarea unui program care monitorizează eforturile Bulgariei privind lupta împotriva corupției.

În tot acest timp, Iohannis este acuzat că nu se implică deloc. Fostul journalist, Carmen Avram, europarlamentar PSD, îl face praf pe șeful statului. ”La Bruxelles e bătălie mare! Se negociază intens posturile la vârful instituțiilor UE. Premierul bulgar face jocurile cu indrăzneală şi patriotism: te susțin dacă bagi Bulgaria in Schengen şi ne ridici MCV, le spune pretendenților. Ce face Preşedintele României? Un confortabil nimic”, a spus Carmen Avram pe o rețea de socializare.


Avram nu s-a oprit aici.”Politica la Bruxelles se face prin negocieri. Au început bășcăliile. Se încearcă să se obțină cele mai lungi negocieri din istoria Uniunii Europene. Nu se aude absolut nimic despre Iohannis în aceste negocieri. Nu a existat nicio știre despre vreo candidatură la președenția Consiliului European. Am descoperit că e un fake news, poate fabricat la București”, a spus Avram la Antena 3.

https://www.capital.ro/klaus-iohannis-umilit-la-bruxelles-critici-dure-pentru-presedinte-nu-face-nimic.html?fbclid=IwAR0OuPA74A0dx17L38Ku9ZEJ6dhNHmHBLyoJQJ2xSzLs1UR-tyU7tc1llgo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prins de SUA cu banii in Singapore!
Ruşine! Tupeu fără precedent din partea corporatiilor americane prezente în România: i-au dat premierului Grindeanu o foaie de parcurs privind "statul de drept". Acesta a accepta-o ca o slugă.
Adolf Frederick, regele care a mâncat până când „a crăpat”
Adevărata miză a eliminării PSD: Jefuirea resurselor și afaceri de miliarde pentru investitorii străini. Ludovic Orban "Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI"
Revoltă majoră împotriva Facebook, campanie mizerabilă în presă
VIDEO: ”La 4 ore după vaccin, copilul mi-a intrat în comă!” Dacă se adoptă legea vaccinării obligatorii, intru în greva foamei!
Iohannis s-a urcat pe cazul Caracal, exact ca dupa Colectiv, in scop electoral!
UN EUROPARLAMENTAR ROMAN SOCHEAZA LA BRUXELLES: ROMANIA MOARE SUB OCHII NOSTRI! NU MAI EXISTA SPERANTA!
UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT
Euro un nou record istoric | Devalorizarea leului se datoreaza supermarketurilor, firmelor straine din Romania si lipsei industriei romanesti
Mircea Dogaru: „Rostul guvernului Cioloș este sa extraga 1 miliard de euro pe luna pentru a-i trimite marilor asasini economici”
Iată dovada! Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a discutat în Covasna despre autonomia Ținutului Secuiesc !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro