Klaus Iohannis, criticat la Bruxelles: Nu face absolut nimic, cum nu a făcut nimic toți acești ani în care a fost președinte!

Distribuie!by Umilință totală încasată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a încasat critici dure chiar de la Bruxelles. În aceste zile se fac jocurile în cadrul Comisiei Europene, iar Iohannis este acuzat că nu face absolut nimic. loading...   Klaus Iohannis este făcut praf la Bruxelles. Sunt zile fierbinți în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Umilință totală încasată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a încasat critici dure chiar de la Bruxelles. În aceste zile se fac jocurile în cadrul Comisiei Europene, iar Iohannis este acuzat că nu face absolut nimic.

loading...

 

Klaus Iohannis este făcut praf la Bruxelles. Sunt zile fierbinți în capitala Europei, acolo unde se decide viitorul Uniunii Europene. Premierul bulgar Boiko Borisov a discutat cu Frans Timmermans despre condițiile în care i-ar putea susține candidatura pentru președinția Comisiei Europene.


Borisov îi cere lui Timmermans o listă de „lucruri importante”, inclusiv un centru internațional pentru gaze în Bulgaria, aderarea acesteia la spațiul Schengen și eliminarea unui program care monitorizează eforturile Bulgariei privind lupta împotriva corupției.

În tot acest timp, Iohannis este acuzat că nu se implică deloc. Fostul journalist, Carmen Avram, europarlamentar PSD, îl face praf pe șeful statului. ”La Bruxelles e bătălie mare! Se negociază intens posturile la vârful instituțiilor UE. Premierul bulgar face jocurile cu indrăzneală şi patriotism: te susțin dacă bagi Bulgaria in Schengen şi ne ridici MCV, le spune pretendenților. Ce face Preşedintele României? Un confortabil nimic”, a spus Carmen Avram pe o rețea de socializare.


Avram nu s-a oprit aici.”Politica la Bruxelles se face prin negocieri. Au început bășcăliile. Se încearcă să se obțină cele mai lungi negocieri din istoria Uniunii Europene. Nu se aude absolut nimic despre Iohannis în aceste negocieri. Nu a existat nicio știre despre vreo candidatură la președenția Consiliului European. Am descoperit că e un fake news, poate fabricat la București”, a spus Avram la Antena 3.

https://www.capital.ro/klaus-iohannis-umilit-la-bruxelles-critici-dure-pentru-presedinte-nu-face-nimic.html?fbclid=IwAR0OuPA74A0dx17L38Ku9ZEJ6dhNHmHBLyoJQJ2xSzLs1UR-tyU7tc1llgo

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

In timp ce romanii rup usa la McDonald's , in Bolivia cantinele McDonald's au dat faliment, deoarece bolivienii nu vor sa fie contaminati cu chimicalele acestora !
Au călcat pe cadavre pentru audiență: Jurnaliști au inventat o știre despre un preot care ar fi cerut bani să înmormânteze o victimă de la Colectiv. Pr. Stăncescu: Băiatul juca fotbal cu fiul meu. Ce fel de oameni pot scrie așa ceva?
Vladimir Putin face dezvăluiri INCREDIBILE! Cine conduce, de fapt, SUA: NU președintele decide, la conducerea SUA se află ”bărbații în costume negre”, necunoscuți de public.
„Falanga Națională” din Servicii!
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
Cum se vede la Vișegrad revolutia anti PSD de la Bucuresti : „Asistăm la revolta Germaniei împotriva unui guvern care încearcă sa schimbe, unilateral, statutul de colonie a României”. Cele trei măsuri care ar declanșat represaliile grupării Merkel - Soroș
Coldea, amenințare cu șantaj la adresa SUA!
Europarlamentar austriac, în inspecţie prin pădurile UNESCO din România: „N-o să credeţi ce minciuni mi-au spus...."
Ilie Serbanescu: ODRASLELE
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala prin "Haos si Ordine"..ordo ab chao. Femeile agresate sexual de imigranți, sfătuite de primarul din Koln "să adopte un cod de conduită" pentru a preveni astfel de incidente (VIDEO)
Un preot din Covasna, mesaj dur către Kelemen Hunor: Nu ești cetățean al României! Ești doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare românești și ungurești
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro